U mnie Dębowa zaczyna łądnie kwitnąć, po raz pierwszy.A 3 lata już ja mam.Długo na siebie kazała czekać I Anabelka.
A reszta jeszcze nie .Czekam na nie i to bardzo..
Ale póki co są róze, powojniki, liliowce zaczynają .
I cała reszta innego kwiecia.
Ja przeważnie na Dębowym jestem w środku tygodnia i w piatek po pracy jadę do poniedziałku rano.I piątek już,a lbo sobotę trzeba ryrać..Nie ma wyjścia.
Ale i tak już mniej teraz tego plewienia.Rośliny duże,daja radę.Teraz tylko podlewanie poszło.
Jak ja plewię, to mąż już kosi trawę, i często podlewania zrobi.Prace na 4 ręce rozłożone to lżej .I w niedzielę można odpocząć
A tearz jeszcze mam cały tydzień ulopu .I spędzam go włąsnie tutaj na Dębowym .To już miodzio
Leonardo Da Vinci
NN
Jola I Lusi - dzièkujé za odwiedziny
Dzisiaj konczylam poprawki po koparce w zdzieraniu darni- jestem padnieta , brakuje roślinek , ale musze przemyśleć co tam chcé
Jak na razie po lewej stronie sà 3 umbry, berberysy chocolate I kulki Danica żôłte ...... na wprost serby ..... myślè co Dalej.....
Dzis zrobiłam zdjecie dzierzbie gąsiorkowi. Drugi raz go widze w moim ogrodzie co mnie dziwi bo nie mam żasnych roslin z kolcami na których on wiesza zapasy zywnosci, ale fajnie ze jest. Pana gila tez co jakis czas widuje wiec gilowe gniazdo zostało załozone ale nie mam czasu by je obserwowac.
dzierzba gąsiorek: