Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Podwórkowa rehabilitacja

Podwórkowa rehabilitacja

Nallar 22:07, 29 cze 2017

No proszę zakupy poczynione
Jak Ty budleję sobie kupiłaś to Ty wcale nie masz małego ogródka kochana.
Tawułki Ardensa śliczne, zwłaszcza te białe a fotka powojnika....brak słów.
Ta roslinka na pierwszym zdjęciu tej strony to przetacznik? czy co?

Jakie bogate masz już pomidorki, moje dopiero zaczynają kwitnąć.
Buziole przesyłam.
yolka 22:16, 29 cze 2017

dzwoneczki na jasnym tle śliczne, super fotka
Makusia 09:11, 30 cze 2017

Dzień w Szpitalu w R.? No podobno tak działa, choć słyszałam, że i tak lepiej, niż to bywało w ubiegłych latach
Hasło z przyjmowaniem mnie rozbawiało niesamowicie, zwłaszcza, że jak już korzystam z publicznej służby zdrowia, to zawsze czuję się jak towar- przerzucić i "kolejny"!

Mam nadzieję, ze jakoś przetrwałaś
ryska 10:40, 30 cze 2017

Nallar napisał(a)
No proszę zakupy poczynione
Jak Ty budleję sobie kupiłaś to Ty wcale nie masz małego ogródka kochana.
Tawułki Ardensa śliczne, zwłaszcza te białe a fotka powojnika....brak słów.
Ta roslinka na pierwszym zdjęciu tej strony to przetacznik? czy co?

Jakie bogate masz już pomidorki, moje dopiero zaczynają kwitnąć.
Buziole przesyłam.

Ewo cały czas dążę do tego aby było zielono i kolorowo. Budleja ma być karłowa dorastająca do metra, choć jak mi tak napisałaś, to zaczęłam szukać i niektórzy podają, że dorasta do metra inni że rośnie na półtora metra ale i znalazłam info o dwóch metrach. Zobaczymy
Powojnik, tawułki dziękują a na pierwszym planie to przetacznik kłosowy Red Fox.
Otacza oczko wodne razem z kostrzewą. Mam tam 5 dorodnych kępek i właśnie zaczynają kwitnąć.
Pomidorki najwcześniej będę miała na balkonie, bo Maskotka jest już pomarańczowy.
W szklarni i w gruncie albo kwitną albo zielone.
Również buziaki wysyłam
ryska 10:41, 30 cze 2017

yolka napisał(a)
dzwoneczki na jasnym tle śliczne, super fotka

Dzięki Jolu. Byłam u Ciebie wczoraj. Ale Ty masz pięknie i w tak przemyślany sposób dobierasz rośliny do siebie. Pełen podziw.
ryska 10:47, 30 cze 2017

Makusia napisał(a)
Dzień w Szpitalu w R.? No podobno tak działa, choć słyszałam, że i tak lepiej, niż to bywało w ubiegłych latach
Hasło z przyjmowaniem mnie rozbawiało niesamowicie, zwłaszcza, że jak już korzystam z publicznej służby zdrowia, to zawsze czuję się jak towar- przerzucić i "kolejny"!

Mam nadzieję, ze jakoś przetrwałaś

Jakoś w naszym regionie dużo chorych ortopedycznie.
Przychodnia pęka w szwach każdego dnia. Lekarze przyjmują w ciągu 4 zaplanowanych godzin około 100 pacjentów. Jaką to trzeba mieć koncentrację i wiedzę, żeby się w tym połapać. Dostałam kolejne skierowanie na rehabilitację. Do lekarza rehabilitacji wyznaczono mi termin na 1 marca 2018. Potem on zleci zabiegi i zapiszę się w kolejkę na zabiegi. To pewnie będzie maj 2018.
Dlatego podwórko jest moją najlepszą rehabilitacją, bo nie trzeba na nią czekać
Kasiek 15:12, 01 lip 2017

Chwalisz fotki innych a tu prosze jakie perelki Bardzo, bardzo ladne zdjecie, zreszta inne tez
Przy lisciach bergeni az sobie usiadlam Moje sa mini mini a rosna pfiiii albo tylko tak udaja, juz 3 lub 4 rok u mnie. Dalej takie liliputy
Lubie je i marza mi sie taaakie duuuze jak u Ciebie, co im zle robie?
ryska 19:00, 03 lip 2017

Kasiek napisał(a)

Chwalisz fotki innych a tu prosze jakie perelki Bardzo, bardzo ladne zdjecie, zreszta inne tez
Przy lisciach bergeni az sobie usiadlam Moje sa mini mini a rosna pfiiii albo tylko tak udaja, juz 3 lub 4 rok u mnie. Dalej takie liliputy
Lubie je i marza mi sie taaakie duuuze jak u Ciebie, co im zle robie?

Chwalę to co piękne Rośliny z natury ładne na ładnych zdjęciach wyglądają ładniej
Moja bergenia rośnie w mokrej glinie w półcieniu. Tam cały czas jest mokro. Może tak lubią?
Trochę fotek wstawię. Na początek idealne dla mnie połączenie traw z krwawnikiem.
Można to przenieść na ogród przy pomocy sporobolusa i krwawnika ozdobnego o kremowych kwiatach (jest taki?)
3 pierwsze zdjęcia ze słonkiem zachodzącym a ostatnie już bez słonka.

AsiaK_Z 19:03, 03 lip 2017

ryska napisał(a)

Jakoś w naszym regionie dużo chorych ortopedycznie.
Przychodnia pęka w szwach każdego dnia. Lekarze przyjmują w ciągu 4 zaplanowanych godzin około 100 pacjentów. Jaką to trzeba mieć koncentrację i wiedzę, żeby się w tym połapać. Dostałam kolejne skierowanie na rehabilitację. Do lekarza rehabilitacji wyznaczono mi termin na 1 marca 2018. Potem on zleci zabiegi i zapiszę się w kolejkę na zabiegi. To pewnie będzie maj 2018.
Dlatego podwórko jest moją najlepszą rehabilitacją, bo nie trzeba na nią czekać

Reniu to bardzo optymistyczny termin Ja "otrzymałam propozycję" na sierpień 2018
ryska 19:12, 03 lip 2017

I podwórko.
Powojnik Krakowiak powoli się rozwija. Pąków jest co niemiara.

Lilia Św. Józefa na tle liliowców.