ten żółty to pomorski Graham Thomas, piękny zapach, mszyce owszem, grzyb na szczęście go omija, mam też różowy , odmiany nie znam, ten to masakra jak u Ciebie - jak nie mszyca to grzyb, gdyby nie to, ze rośnie na spółkę z wiciokrzewem japońskim i aktinidią to dawno bym wywaliła
Ewunia Krzysia chwalę bezustannie. Doceniam to, że choć nie lubi pracy w ogrodzie, to jednak mi pomaga . Ewuniu za siewki naparstnic dziękuję. MAm naparstnice od Sylwii i liczę, że też się powysiewają. Ja mam za to srylion siewek werbeny. Jak chcesz to mów, wyślę.
patrz, to prawie sama werbena. Nie do wiary. Trochę sąsiadów poobdzielałam, trochę dziewczynom wzięłam, ale to się mnoży, czy jak .
Dzis u mnie byla wichur... Przed moja praca drzewo przewrocilo sie na samochod - na szczescie nikogo w srodku nie bylo...
U mnie w ogrodku byl tylko deszcz. Sielanka:
Moje pomidory na najniższym piętrze mają zielone owocki. Niektóre mają 3 piętra kwiatów. Zależy od odmiany, bo w szklarni jest ich 7.
Będzie truskaweczek na słupie
Ela jeżeli jest to najniższa i zasycha od strony przewodnika to nieciekawa sprawa, zadrap korę w dolnej części przewodnika i sprawdź czy jest coś zielonego czy wygląda na zaschniętą
być może bryła korzeniowa padła i góra jeszcze żyje a od dołu zamiera