Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bawarka

Bawarka

Kasiek 21:27, 22 cze 2017

eda napisał(a)
piękniaste ech,,,, u mnie plamistość wredna dobrze że kwitną chociaż powzdycham sobie buziaki

Bron przed plamistoscia wlasna piersia
Kasiek 21:28, 22 cze 2017

wiunia napisał(a)

Oczywiście,że mają mój pies się najzwyczajniej w świecie uśmiecha i to nie żart! A z moją sunią rozumiałyśmy się bez słów. Wystarczyło spojrzenie i mały gest z mojej strony i sprawa była "dogadana" a jej spojrzenie mówiło mi o każdej potrzebie

Usmiechy i minki moich psoch kocham Albo jak strzelaja focha...bezcenne
Kasiek 21:30, 22 cze 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)

To lilie wodne takie obłędne???

Tak

Kasiek 21:32, 22 cze 2017

violka171 napisał(a)
rozany ogrod kwitnie,cudeńka

Ogrod rozany? A wiesz ze dzisiaj tez tak pomyslalam
Kasiek 21:34, 22 cze 2017

Anda napisał(a)
U Ciebie kolorowo i kwitnąco

I tak rozowo
Kasiek 21:57, 22 cze 2017

Najbardziej jednak ciesza ....Swoje warzywa. Mizeria z koperkiem, szczypiorek, rzodkiewki Ba, jedlismy juz nawet pierwsza botwinke ...uwielbiam botwinke

I zdziwila magnolia, znowu ma paki

hanka_andrus 22:37, 22 cze 2017

No fakt! Swoje warzywka są najlepsze! Też już miałam botwinkę, a na najbliższe upały zamiarowuję chłodnik! Pycha!
Mixtoorka 10:42, 23 cze 2017

Kasiek napisał(a)
Najbardziej jednak ciesza ....Swoje warzywa. Mizeria z koperkiem, szczypiorek, rzodkiewki Ba, jedlismy juz nawet pierwsza botwinke ...uwielbiam botwinke

Jakie ogóry! Piękne!

Róże też, i zdjęcia lilii, lilie piękne ale fotografie - cudo
Kasiek 22:07, 23 cze 2017

hanka_andrus napisał(a)
No fakt! Swoje warzywka są najlepsze! Też już miałam botwinkę, a na najbliższe upały zamiarowuję chłodnik! Pycha!

Pamietam smak chlodnika u naszej sp.Joli ...Byl pyszny, nigdy tak dobrego nie jadlam.
Haniu, a ja sie dziwie ludziom ktorzy maja duzy ogrod i ani jednego ogorka czy rzodkiewki. Same kwiaty i pieknie zaplanowany, czesto przez projektantke, bez warzywnika, to dla mnie nie ogrod. Przeciez to samo zdrowie, sama radosc Ile usmiechu daja mi dzieci sasiadow ktore przychodza i prosto z krzaka chrupia warzywa, zagladaja czy pomidor juz czerwony, tak tak, z jednej strony juz, mozna zjesc, ciocia nie pokrzyczy Radosc na calego

Ciesza mnie fotki gdy widze u dziewczyn chociaz kawalatek, skrawek ziemi i witaminy posadzone, ciesza duze, piekne szklarnie, ciesza chocby doniczki na balkonie ze szczypiorkiem Mozna? Mozna. Tylko trzeba chciec. Zakasac rekawy i zadbac o to

Haniu, podzielisz sie przepisem na chlodnik?

Kasiek 22:11, 23 cze 2017

Mixtoorka napisał(a)

Jakie ogóry! Piękne!

Róże też, i zdjęcia lilii, lilie piękne ale fotografie - cudo

A jakie smaczne i chrupiace I dziekuje