Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Od nowa ... na przekór wszystkim 22:03, 17 gru 2015

Do góry
amelia_b napisał(a)
Pokaż że ten wianek,ja już nic nie robię,normalnie mi się nie chce jak już młodego przywiozłam to katowałam go swiatecznymi piosenkami,ale to jeszcze jakoś nie to, chyba mnie opuścił już ten klimat,a jeszcze się nie zaczął wcale jakoś nie czuję że za tydzień wigilia

ja mam to samo, ale to dlatego że w robocie zawsze koniec roku przerąbany, w wigilie też zawsze pracujemy do południa a na dzień urlopu też nie mogę liczyć. W niedzielę jeszcze jedziemy z córką na występy taneczne, prawie 40 km więc też zleci

oto i wianek

i navigatorskie gwiazdki

Od nowa ... na przekór wszystkim 21:57, 17 gru 2015

Do góry
iwka napisał(a)
W końcu skleciłam wianek na drzwi ale musi zawisnąć w domu, jakiś taki delikatny wyszedł, nie miałam pomysłu i na drzwi się nie nadaje przy mojej częstotliwości trzaskania nimi
Pokaż że ten wianek,ja już nic nie robię,normalnie mi się nie chce jak już młodego przywiozłam to katowałam go swiatecznymi piosenkami,ale to jeszcze jakoś nie to, chyba mnie opuścił już ten klimat,a jeszcze się nie zaczął wcale jakoś nie czuję że za tydzień wigilia
Od nowa ... na przekór wszystkim 21:53, 17 gru 2015

Do góry
W końcu skleciłam wianek na drzwi ale musi zawisnąć w domu, jakiś taki delikatny wyszedł, nie miałam pomysłu i na drzwi się nie nadaje przy mojej częstotliwości trzaskania nimi
Typografia ogrodu 21:34, 17 gru 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)

To z czego Ty Sebku moglbys zrobic wianek? Az boje sie pytac

Włochate myśli mam Ale nie podzielę się nimi, never ever
Lawendowy zawrót głowy 21:04, 17 gru 2015

Do góry
AnnaCh zaprosilabym Cie na piernicxki ale pierony mi wszystkie zjadly może być kawka.....

Nallar ją to się ciągle burze rano i ciągle czuje nic nie przygotowane i z niczym nie zdaze a ty mi mówisz ze ogród gotowy no to się cieszę

Inag jak milutko cieszę się ze Ci się podobają oj jak bardzo nawet nie wiesz

Iwka aż się zarumienilam. Wianek caly nowy tamten tylko się do wyrzucenia nadawal zas niebieski jakąś nudna jestem hihi

Marzenko na bagotao w przyszle święta juz delikatne ozdoby które drzwi zaslaniac nie będą. Czerwona oj to nie moja hihihi od kilku lat święta srebrno biale i granat

Paulinko kochana jak milo pamiętasz? Podobaly mi się kulki ale roboty z nimi byli bo z gslazek świerkowych na bite byly a w tym roku czasu brak dziękuje takie komplementy
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 19:43, 17 gru 2015

Do góry
Wianek rewelacja, nie wyobrażam sobie ile pracy i czasu wymaga klejenie każdej igły osobno.
Danusiu czy można jeść ze sadzić czosnki i lilie?
Ranczo Edy 17:09, 17 gru 2015

Do góry
gobasia napisał(a)

bardzo mi się ten wianek podoba .Inne ozdoby też;
Pozdrawiam Swiątecznie

Gobasia dziękuję cieszę się bardzo za odwiedzinki
Ranczo Edy 16:47, 17 gru 2015

Do góry
eda napisał(a)
wianek na furtkę ukończony ale zawiesiłam pod numerem domu bo przemyślałam ze jednak za nisko by było ...

bardzo mi się ten wianek podoba .Inne ozdoby też;
Pozdrawiam Swiątecznie
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 15:12, 17 gru 2015

Do góry
Warmia napisał(a)
Hej, jeszcze nie przejrzałam całego wątku, ale chciałam pochwalić wianek. Fantastyczny pomysł Wianek rewelka

Marta
Miło mi gościć Cię u mnie a za komplementy pod adresem wianka bardzo dziękuję
Moja bajka 12:56, 17 gru 2015

Do góry
mira napisał(a)

Uśmiałam się bo kukam tu i tam, w sumie pokutny wianek dobra nazwa, pasuje nawet na Wielkanoc, jakby się teraz zabrać to można zdążyć - widziałam kiedyś w jakimś kwietniku taką dekorację była choinka zrobiona właśnie z igieł - ale w ramach porządków wywalam te stare gazety bo teraz widzę jakie głupoty pisali a ja się dałam.

pozdrawiam

Chyba Justynie z czymś podpadłam, albo po prostu mnie nie lubi
Blaski i cienie nowego życia 12:40, 17 gru 2015

Do góry
Drugi wianek zrobiłam do szkoły mojego synaa właściwie to naprawiłam zeszłoroczny zepsutypoza tym czasu brak.

Moja bajka 12:33, 17 gru 2015

Do góry
Katkak napisał(a)

Justyś hit widziałam, ale aż tyle cierpliwości nie mam chyba .

Uśmiałam się bo kukam tu i tam, w sumie pokutny wianek dobra nazwa, pasuje nawet na Wielkanoc, jakby się teraz zabrać to można zdążyć - widziałam kiedyś w jakimś kwietniku taką dekorację była choinka zrobiona właśnie z igieł - ale w ramach porządków wywalam te stare gazety bo teraz widzę jakie głupoty pisali a ja się dałam.

pozdrawiam
Moja bajka 12:15, 17 gru 2015

Do góry
eee_taam napisał(a)
Kasia ty masz zdolności i cierpliwość ...to z tej sosny igły możesz zbierać i wianek motać

widziałaś obecny HIT w bukszpanowym?

Justyś hit widziałam, ale aż tyle cierpliwości nie mam chyba .
Pszczelarnia 12:08, 17 gru 2015
Do góry
ren133 napisał(a)

Wszystkie Twoje wianki są śliczne ... ale ten skradł po prostu moje serce

moje też skradł serduszko na amen
I piekne te kartonowe pokoiki

A anyżowy wianek wymiata !

Znajduję u Was wszystkich wiankowe inspiracje na kilka lat chyba
W oflisowym ogrodzie 11:28, 17 gru 2015

Do góry
Co tu będę się rozpisywać - wszystko piękne! Ramki, świeczniki, wianek, balustrada Cudo!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies