Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Wilcza Góra 18:38, 18 gru 2015

Do góry
przed Wilczym wejściem
...poczyniłam taki to oto wianek z rajskich jabłuszek Ewy
którego pilnują 3 renifery ...

Zakochana w ogrodach 11:27, 18 gru 2015

Do góry
iwonaal napisał(a)
To nie reklama,moje prace

Wianek śliczny jeszcze w podobnym stylu nie widziałam
A tacki są superowe
Sama wyplatasz takie cuda??? Czy to papierowa wiklina czy zwyczajna???
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 10:59, 18 gru 2015

Do góry
lindsay80 napisał(a)
kuruj się Renia, jeszcze jest trochę czasu z wszystkim zdążysz.

Grunt to pozytywne myślenie
Mam połowę okien umytych ... kominek wyszorowany co by mikołajowi zapewnić komfort ... wianek już wisi (eM zaczepił żyłkę o boczne kratki i jest super) ... może w sobotę skuszę się na drugą porcję pierników ... większość zakupów zrobiona (te promocje w sklepach przed Świętami to fajna rzecz) ... choinkę ubieramy w niedzielę (po dziesięciu latach wyszukiwania żywej stwierdziliśmy w ubiegłym roku z eMem, że czas najwyższy zdecydować się na sztuczną)

Z drugiej strony nie dajmy się zwariować ... trzeba umieć zachować umiar ... trochę odpoczynku w tych przygotowaniach każdemu się należy
Buziaki
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:42, 18 gru 2015

Do góry
wszystko piękne, renifer, gwiazdy i wianek - domek wystrojony świątecznie z wielkim smakiem.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:38, 18 gru 2015

Do góry
gwiazdy tez wiszą i wianek

Zakochana w ogrodach 08:40, 18 gru 2015

Do góry
Wszystkiego co się szczęściem zwie posyłam w urodzinki Nie wysłałam Ci jeszcze trawek bo to je miałam wysłać Po świętach to zrobię mam przypominkę przed kompem Ładny wianek i stroik
Moja codzienność - ogród Oli 08:32, 18 gru 2015

Do góry
Pięknie wianek ozdobiłaś. Każdy element pasuje do Waszego ogrodu
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 08:07, 18 gru 2015

Do góry
Madzenka napisał(a)

Ewo i Nawigatorko jakoś nie rozumiem tej fascynacji sosnami.Ani pokroj ani igły mi sie nie podobają a bonzaja na swięta sobie nie zafunduje. Wianek Danusi jest piekny ale jako drzewko bożonardozeniowe nie podobaja mi sie. Sosny zawsze mi sie kojarzą z poczochrańcmia, nieregularnymi, gubiących masowo igły w ogrodzie.
Mam nadzieje, ze za 2-3 lata będa sprzedawac zagęszczane cieciem świerki serbskie albo sama sobie takie posadze aby miec na świeta Na razie sa u nas takie tylko maluteńkie

A ja w tym roku sosnę będę miała pierwszy raz. Lubię eksperymentować Po zeszłorocznym doświadczeniu z gałązkami sosnowymi, które w eleganckim stanie dotrwały do lutego jestem przekonana, że drzewko również zachwyci mnie swoim zapachem. Inna sprawa to upolowanie sosny
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 07:33, 18 gru 2015

Do góry
Madzenka napisał(a)

Ewo i Nawigatorko jakoś nie rozumiem tej fascynacji sosnami.Ani pokroj ani igły mi sie nie podobają a bonzaja na swięta sobie nie zafunduje. Wianek Danusi jest piekny ale jako drzewko bożonardozeniowe nie podobaja mi sie. Sosny zawsze mi sie kojarzą z poczochrańcmia, nieregularnymi, gubiących masowo igły w ogrodzie.
Mam nadzieje, ze za 2-3 lata będa sprzedawac zagęszczane cieciem świerki serbskie albo sama sobie takie posadze aby miec na świeta Na razie sa u nas takie tylko maluteńkie

Nie wiem sa fascynacja u innych.Ja sosne wymyslilam sobie w ubieglym roku-nigdy takiej w roli chinki nie widzialam wczesniej. A nawet jak pisalam w ogrodzie mi sie nie podoba.i to byl bardzo trafny wybor-piekny zapach,ani jedna igla nie opadla i wygladal jak z bajki-niewielka ale szeroka,gesta... zreszta pokazywalam zeszloroczna.ja nie rozumiem jak na jodle mozna wydac gruba kase
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 07:27, 18 gru 2015

Do góry
Madzenka napisał(a)

Moja wyobraźnia co do sosny-choinki jest marna. Dlatego czekam na efekt u dziewczyn, by ocenić.
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 06:46, 18 gru 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)

Widze ze sosny w modzie.moja kolejna lezy juz sobie na tarasie

Od nowa ... na przekór wszystkim 22:03, 17 gru 2015

Do góry
amelia_b napisał(a)
Pokaż że ten wianek,ja już nic nie robię,normalnie mi się nie chce jak już młodego przywiozłam to katowałam go swiatecznymi piosenkami,ale to jeszcze jakoś nie to, chyba mnie opuścił już ten klimat,a jeszcze się nie zaczął wcale jakoś nie czuję że za tydzień wigilia

ja mam to samo, ale to dlatego że w robocie zawsze koniec roku przerąbany, w wigilie też zawsze pracujemy do południa a na dzień urlopu też nie mogę liczyć. W niedzielę jeszcze jedziemy z córką na występy taneczne, prawie 40 km więc też zleci

oto i wianek

i navigatorskie gwiazdki

Od nowa ... na przekór wszystkim 21:57, 17 gru 2015

Do góry
iwka napisał(a)
W końcu skleciłam wianek na drzwi ale musi zawisnąć w domu, jakiś taki delikatny wyszedł, nie miałam pomysłu i na drzwi się nie nadaje przy mojej częstotliwości trzaskania nimi
Pokaż że ten wianek,ja już nic nie robię,normalnie mi się nie chce jak już młodego przywiozłam to katowałam go swiatecznymi piosenkami,ale to jeszcze jakoś nie to, chyba mnie opuścił już ten klimat,a jeszcze się nie zaczął wcale jakoś nie czuję że za tydzień wigilia
Od nowa ... na przekór wszystkim 21:53, 17 gru 2015

Do góry
W końcu skleciłam wianek na drzwi ale musi zawisnąć w domu, jakiś taki delikatny wyszedł, nie miałam pomysłu i na drzwi się nie nadaje przy mojej częstotliwości trzaskania nimi
Typografia ogrodu 21:34, 17 gru 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)

To z czego Ty Sebku moglbys zrobic wianek? Az boje sie pytac

Włochate myśli mam Ale nie podzielę się nimi, never ever
Lawendowy zawrót głowy 21:04, 17 gru 2015

Do góry
AnnaCh zaprosilabym Cie na piernicxki ale pierony mi wszystkie zjadly może być kawka.....

Nallar ją to się ciągle burze rano i ciągle czuje nic nie przygotowane i z niczym nie zdaze a ty mi mówisz ze ogród gotowy no to się cieszę

Inag jak milutko cieszę się ze Ci się podobają oj jak bardzo nawet nie wiesz

Iwka aż się zarumienilam. Wianek caly nowy tamten tylko się do wyrzucenia nadawal zas niebieski jakąś nudna jestem hihi

Marzenko na bagotao w przyszle święta juz delikatne ozdoby które drzwi zaslaniac nie będą. Czerwona oj to nie moja hihihi od kilku lat święta srebrno biale i granat

Paulinko kochana jak milo pamiętasz? Podobaly mi się kulki ale roboty z nimi byli bo z gslazek świerkowych na bite byly a w tym roku czasu brak dziękuje takie komplementy
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 19:43, 17 gru 2015

Do góry
Wianek rewelacja, nie wyobrażam sobie ile pracy i czasu wymaga klejenie każdej igły osobno.
Danusiu czy można jeść ze sadzić czosnki i lilie?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies