Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 20:43, 25 maj 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)
Dziewczynki, pozdrawiam Was hurtowo
lot udany, lądowanie bezpeiczne, wypad nad morze zaliczony i pyszne lody i ciacha
pogoda jak na ten rejon, dość chłodna, ale liczę ze jutro kości wygrzeję
pozdrawiam wszystkich hurtowo, buziaki

Podeślij nam troszkę słońca i ciepła
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 20:42, 25 maj 2013

Do góry
Anitko a co taka zabiegana jesteś? Pokaż nam chociaż skrawek Twojego pięknego ogrodu.
Postawić trawkę nad i... 20:40, 25 maj 2013

Do góry
Aguś pięknie wyglądasz w blond
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 17:58, 25 maj 2013

Do góry
Konstancja30 napisał(a)

dziń dybry ... ptaszki mówią (choć ja nie Varis) że siem dzieje ... oj Madżen trzymam kciuki

Varis był Eunuchem, a o to Cię nie podejrzewam
budziłam Cię ze Zgorzelca a nie z mojego ogrodu

A szleństwa nie umiem wytłumaczyć
Rododendronowy ogród II. 17:55, 25 maj 2013

Do góry
agniecha973 napisał(a)
No właśnie, Marzena. Dziś u Ciebie???

Nie kochani, przepraszam za zamieszanie. Bożenko bardzo czekamy na sygnał kiedy będzie z Tobą odcinek. Bardzo czekam na fotki z dzisiejszego spotkania.
Boćkowe perypetie ogrodkowe 17:51, 25 maj 2013

Do góry
Ależ pięknie się Twój ogród zmienia. Bardzo mi się podoba Twój stożek - poczochraniec. Już taki kształtny jest
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 17:47, 25 maj 2013

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Marzenko czy u Ciebie to samo dzis co u mnie wczoraj????????????????????????Trzymam kciuki.

Bożenko gdzież mi się pchać na salony z ogrodem
Zwykle stoję z tyłu za kamerą w czasie produkcji reklam a teraz sama musiałam stanąć przed kamerą - w ważnej srawie dla zdrowotności Polaków Ale rozumiem jaki to jest stres i na duble dzisiaj nie było szans a cała rodzina i pół firmy przed telewizorem...
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 17:41, 25 maj 2013

Do góry
Anabell napisał(a)
Marzenko! i tak nie nadrobię stron.
Kalinki przemawiają do mnie bym takie kupiła, jaka ich nazwa. Mam gdzie sadzić.
Wczoraj kupiłam koralową. Jest nadzieja że za trzy lata u mnie będzie efekt.nowej rabaty.

Anabell ja mam najbardziej pospolitą kalinę viburnum roseum. Niestety nie pachnie ale ma śliczne pomponiki. Czekam aż mi podrośnie , nie przeszkadza mi, że jest ekspansywna, gdyż jest posadzona w narożniku ogrodu, który ma prawo w całości zdominować
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 17:38, 25 maj 2013

Do góry
polichlorek napisał(a)

a karmnik sadziłyście z gotowych sadzonek? czy z nasion? bo mój też po zimie bardzo się przerzedził...i nie wiem co robić.. macierzanka lepiej się trzyma, ale karmnik ładniejszy! co radzicie, Ekspertki??

Karmnik sadziłam z gotowych sadzonek. U mnie świetnie przeżył zimę. Karmnik potrzebuje systematycznego podlewania, u mnie jest podlewany zraszaczami. Co jakis czas podelwam go również florovitem i pięknie się rozrasta. Aby się nie wypiętrzał trzeeba po nim deptać.
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 17:32, 25 maj 2013

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
jeżeli tak )))) to strasznie się cieszę i pani Maju to świetny wybór

Madżenko w mini sprawozdaniu - bo na więcej ci nie pozwolą - ... bardzo poproszę o wszystkie babskie szczegóły tj makije ... kolafiur i kreacja ...

i czekam ... czekam na zdjęcia z lotu ptaka ...

buźka

idę na shoping i trzymam kciuki

Nie dementuję zawodowo występowałam

Ojej ale się zamieszanie zrobiło Ja mialam stresa nie z powodu ogrodu lecz pracy zawodowej
Od ubiegłego tygodnia mam parcie na szkło ale ciii bo to zawodowo a nie ogrodowo
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 17:32, 25 maj 2013

Do góry
polichlorek napisał(a)
Marzenko czy ty stajesz się gwiazda TVP?? Czy to Ciebie widziałam w Zgorzelcu?

Nom nogi badałam a nie pokazwywałam ogród
Ogród Magdalenka 17:30, 25 maj 2013

Do góry
To kiedy kopiemy u Ciebie w ogrodzie?
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 15:13, 25 maj 2013

Do góry
Madżenka teraz zajęta... wiecie... garderoba,makijaż, ćwiczenie tekstu... no i parafki na autografy trzeba poćwiczyć

A tak poważnie to gratuluję Madżenka! Nie ma się co dziwi - ogród przepiękny
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 11:26, 25 maj 2013

Do góry
greglis napisał(a)
Izunia, pomalutku. Wiem jak to jest jak chce się żeby było wszystko od razu.
Bardzo , bardzo podoba mi się ten powstający zakątek obok tarasu. Inspiracje wyszukałaś idealne. Będę wpadała śledząc postępy prac

Kasiu ... ja już umiem czekać można powiedzieć doktoryzuję się w tym ... ciesze się, że zajrzałaś ... skoro inspiracje dobre to mam odwagę iść dalej

Evchen napisał(a)
Izo Konstancjo kibicuję zmianom, będzie cudnie.. już widzę te poduchy na schodach ... i doniczki bielone.. cudnie...

to kibicowanie motywuje obie wiemy Ewuś ... te poduchy to ja już oczami wysiedziałam

Joaska napisał(a)
Iza zdradź no cz ty te bergenie w końcu kupiłaś??
Dojechałaś na Sandomierską??? bo na Zagnańskiej niewiele jest do oglądania

ponieważ doktoryzuję się w czekaniu a poczekalnia pełna ... bergenie postanowiłam upolować później ... trudno jak nie będzie to wiosną nastepnego roku ... nie chciałam aby straciły na urodzie w doniczkach czekając na moje kjuby ,,, będą na bank i to w trzech miejscach !!!

noemi napisał(a)

Ślicznie tyle się musiałam cofnąć , nie wiem jak ,ale przegapiłam .........bo zaglądam codziennie do Ciebie..... Izuś , inspiracje cudowne !!! gdzie Ty to wynajdujesz ???
Buziak

inspiracje wynorane w necie ... printest chyba czy jakoś tak ... uważaj pożera czas intensywniej niż forum a porównywalnie do Gapa
Madziu tu trudno nadążyć ... nic nie przegapiłaś ... wszystko się dzieje
kubikowy plan od lenijki Syli u Ciebie bardzo fajny ... a ile areału dla roslinek ...

Pszczółko ... Ty mnie zawsze wprawisz w stan większego zapotrzebowania na neurony ... jak żyć ??? ...

Magda i Madżenka ... dziefczyny wy mi to musicie wytłumaczyć ... !!! ...

Rododendronowy ogród II. 07:22, 25 maj 2013

Do góry
Bozenko cieszę sie bardzo na odcinek z Maja alez będę z radością ten odcinek oglądać
Współczuje stresu, wiem jak jest duży....
Trzymaj za mnie dzisiaj o 10:00 kciuki.....
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 07:16, 25 maj 2013

Do góry
Pobudka!
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 04:51, 25 maj 2013

Do góry
WItam wszystkich, macham i buziam
Dzisiaj pracuję od rana... więc nie odpowiem dokładnie na wszystkie pytania, postaram się wieczorem...
Lubię oglądać metamorfozy u siebie i innych bo to bardzo mnie motywuje do dalszych zmian Zatem obiecuję więcej. Jeśli pogoda się poprawi zrobię zdjęcia z góry. Na razie nie ma szans....

lawendy nie udało mi się zidentyfikować - dokładnej nazwy... ogrodnik który mówił o wąsko- i szerokolistnej twierdzi, ze tej drugiej mu teraz nie dostarczają....
Graby na tyłach - będą cięte w stożki - kiedyś zobaczyłam takie w ogrodzie światowego florysty i się zakochałam... Stożek to taka bryła, która u podstawy ma koło a przekrój stanowi trójkąt

Kłosówka miękka - fajnie wyglądała u Domi podsadzona wiosną szafirkami. Myślę jakie inne kwiatki można w nią wepchnąć. Można ją utrzymać w ryzach dzięki systematycznemu cięciu. Grupę Wrocławska zapraszam po sadzonki, mogę z tego mojego małego kawałeczka założyć plantację...

Ania ASC ma rację..... za trzy lata będziemy ciąć, wykopywać, rozdawać Zapraszam wtedy
Blaski i cienie nowego życia 22:12, 24 maj 2013

Do góry
Mam chyba taką samą piwonie??
Ogródkowy chaos u monitki 22:10, 24 maj 2013

Do góry
Trzmieliny fajnie rozjaśniłyby zakątek
Miniaturowy ogródek 22:09, 24 maj 2013

Do góry
Jeju ale ławeczka!!! Rewelacja!!!! I do niej stoliczek czadowy!!! Wow
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies