Nie kochani, przepraszam za zamieszanie. Bożenko bardzo czekamy na sygnał kiedy będzie z Tobą odcinek. Bardzo czekam na fotki z dzisiejszego spotkania.
Bożenko gdzież mi się pchać na salony z ogrodem
Zwykle stoję z tyłu za kamerą w czasie produkcji reklam a teraz sama musiałam stanąć przed kamerą - w ważnej srawie dla zdrowotności Polaków Ale rozumiem jaki to jest stres i na duble dzisiaj nie było szans a cała rodzina i pół firmy przed telewizorem...
Anabell ja mam najbardziej pospolitą kalinę viburnum roseum. Niestety nie pachnie ale ma śliczne pomponiki. Czekam aż mi podrośnie , nie przeszkadza mi, że jest ekspansywna, gdyż jest posadzona w narożniku ogrodu, który ma prawo w całości zdominować
Karmnik sadziłam z gotowych sadzonek. U mnie świetnie przeżył zimę. Karmnik potrzebuje systematycznego podlewania, u mnie jest podlewany zraszaczami. Co jakis czas podelwam go również florovitem i pięknie się rozrasta. Aby się nie wypiętrzał trzeeba po nim deptać.
Ojej ale się zamieszanie zrobiło Ja mialam stresa nie z powodu ogrodu lecz pracy zawodowej
Od ubiegłego tygodnia mam parcie na szkło ale ciii bo to zawodowo a nie ogrodowo
Kasiu ... ja już umiem czekać można powiedzieć doktoryzuję się w tym ... ciesze się, że zajrzałaś ... skoro inspiracje dobre to mam odwagę iść dalej
to kibicowanie motywuje obie wiemy Ewuś ... te poduchy to ja już oczami wysiedziałam
ponieważ doktoryzuję się w czekaniu a poczekalnia pełna ... bergenie postanowiłam upolować później ... trudno jak nie będzie to wiosną nastepnego roku ... nie chciałam aby straciły na urodzie w doniczkach czekając na moje kjuby ,,, będą na bank i to w trzech miejscach !!!
inspiracje wynorane w necie ... printest chyba czy jakoś tak ... uważaj pożera czas intensywniej niż forum a porównywalnie do Gapa
Madziu tu trudno nadążyć ... nic nie przegapiłaś ... wszystko się dzieje
kubikowy plan od lenijki Syli u Ciebie bardzo fajny ... a ile areału dla roslinek ...
Pszczółko ... Ty mnie zawsze wprawisz w stan większego zapotrzebowania na neurony ... jak żyć ??? ...
Magda i Madżenka ... dziefczyny wy mi to musicie wytłumaczyć ... !!! ...
Bozenko cieszę sie bardzo na odcinek z Maja alez będę z radością ten odcinek oglądać
Współczuje stresu, wiem jak jest duży....
Trzymaj za mnie dzisiaj o 10:00 kciuki.....
WItam wszystkich, macham i buziam
Dzisiaj pracuję od rana... więc nie odpowiem dokładnie na wszystkie pytania, postaram się wieczorem...
Lubię oglądać metamorfozy u siebie i innych bo to bardzo mnie motywuje do dalszych zmian Zatem obiecuję więcej. Jeśli pogoda się poprawi zrobię zdjęcia z góry. Na razie nie ma szans....
lawendy nie udało mi się zidentyfikować - dokładnej nazwy... ogrodnik który mówił o wąsko- i szerokolistnej twierdzi, ze tej drugiej mu teraz nie dostarczają....
Graby na tyłach - będą cięte w stożki - kiedyś zobaczyłam takie w ogrodzie światowego florysty i się zakochałam... Stożek to taka bryła, która u podstawy ma koło a przekrój stanowi trójkąt
Kłosówka miękka - fajnie wyglądała u Domi podsadzona wiosną szafirkami. Myślę jakie inne kwiatki można w nią wepchnąć. Można ją utrzymać w ryzach dzięki systematycznemu cięciu. Grupę Wrocławska zapraszam po sadzonki, mogę z tego mojego małego kawałeczka założyć plantację...
Ania ASC ma rację..... za trzy lata będziemy ciąć, wykopywać, rozdawać Zapraszam wtedy