Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Madzenka 07:16, 25 maj 2013

Pobudka!
butterfly 07:19, 25 maj 2013

Madżen, ty spać nie możesz??
Konstancja30 10:50, 25 maj 2013

Marzena2007 napisał(a)
Pobudka!

dziń dybry ... ptaszki mówią (choć ja nie Varis) że siem dzieje ... oj Madżen trzymam kciuki
Konstancja30 11:16, 25 maj 2013

Ana Grembosia ... nie ma co siem krygować ... żeby mi z roslinkami tak szło ))) to by było coś ...
a Ania asc gdzieś napisała, że powinnam książkę napisać i że forum by czytało ... kiltuś baltuś ... ... ja dzięki forum czytam teraz mniej ))) bo czytam Was )))

Ania ... zimno i u nas ... zaszalałam i włączyłam ogrzewanie ... postanowiłam postępować stosownie do temperatury otoczenia ... kalendarz - pory roku - stare przyzwyczajenia co do zachowań tzw wiosną i latem odstawiam w zapomnienie

Margaret byłam widziałam wszystkie nasze ogrody z marzeń - a u nas i w nazwie ... ściana lasu w tle .. no to się chętnie zamienię ... coś mi mówi, że to lepsze od ściany kamienicy jakkolwiek angielsko by z tą ścianą nie było ... przytulam na powitanie

Haniu w pikowaniu to debiut ... nawet to nie najgorsze ... jeżeli tylko roślinki wybujają to da mi wiarę, że warto ... żółty kfiatek też jest ok

Polichlorek ... obejrzałaś cały ??? ... rany tu siem czyta ja do oglądania to mam mało ... mnie się ogląda przez grzeczność ... no prawie czasami coś tam mi wyjdzie ... witam i zapraszam

Anulka ... kiedy tylko zechcesz ... to jeszcze plac budowy ale za to zielonej budowy ... ale mnie podbudowałaś tym wyczuciem piękna i tak dalej ... hm ... mam jeszcze dużą skłonność do kokoszenia i defekt jakiś w momentach wyborów ostatecznych ... obym dała radę ...
fiesz mam tyle obrazów wypatrzonych na forum, że wsparta o kopiarkę liczę na jakotaki efekt ... oby ))
anula_wn 11:16, 25 maj 2013

Izuś, miłego weekendu !
Konstancja30 11:26, 25 maj 2013

greglis napisał(a)
Izunia, pomalutku. Wiem jak to jest jak chce się żeby było wszystko od razu.
Bardzo , bardzo podoba mi się ten powstający zakątek obok tarasu. Inspiracje wyszukałaś idealne. Będę wpadała śledząc postępy prac

Kasiu ... ja już umiem czekać można powiedzieć doktoryzuję się w tym ... ciesze się, że zajrzałaś ... skoro inspiracje dobre to mam odwagę iść dalej

Evchen napisał(a)
Izo Konstancjo kibicuję zmianom, będzie cudnie.. już widzę te poduchy na schodach ... i doniczki bielone.. cudnie...

to kibicowanie motywuje obie wiemy Ewuś ... te poduchy to ja już oczami wysiedziałam

Joaska napisał(a)
Iza zdradź no cz ty te bergenie w końcu kupiłaś??
Dojechałaś na Sandomierską??? bo na Zagnańskiej niewiele jest do oglądania

ponieważ doktoryzuję się w czekaniu a poczekalnia pełna ... bergenie postanowiłam upolować później ... trudno jak nie będzie to wiosną nastepnego roku ... nie chciałam aby straciły na urodzie w doniczkach czekając na moje kjuby ,,, będą na bank i to w trzech miejscach !!!

noemi napisał(a)

Ślicznie tyle się musiałam cofnąć , nie wiem jak ,ale przegapiłam .........bo zaglądam codziennie do Ciebie..... Izuś , inspiracje cudowne !!! gdzie Ty to wynajdujesz ???
Buziak

inspiracje wynorane w necie ... printest chyba czy jakoś tak ... uważaj pożera czas intensywniej niż forum a porównywalnie do Gapa
Madziu tu trudno nadążyć ... nic nie przegapiłaś ... wszystko się dzieje
kubikowy plan od lenijki Syli u Ciebie bardzo fajny ... a ile areału dla roslinek ...

Pszczółko ... Ty mnie zawsze wprawisz w stan większego zapotrzebowania na neurony ... jak żyć ??? ...

Magda i Madżenka ... dziefczyny wy mi to musicie wytłumaczyć ... !!! ...

Agnieszka_B 11:45, 25 maj 2013

Pierwszy raz jestem u ciebie. Podoba mi się twój ogród baardzooo, ale jeszcze bardziej to jak piszesz

pozdrawiam
Madzenka 17:58, 25 maj 2013

Konstancja30 napisał(a)

dziń dybry ... ptaszki mówią (choć ja nie Varis) że siem dzieje ... oj Madżen trzymam kciuki

Varis był Eunuchem, a o to Cię nie podejrzewam
budziłam Cię ze Zgorzelca a nie z mojego ogrodu

A szleństwa nie umiem wytłumaczyć
Evchen 01:17, 26 maj 2013

Motywuje motywuje Jestem wiernym kibicem i zapisałam się do Twojego fan clubu Będę bielić donice. .. na ziołotwórstwo Obym sama nie zbladła przy bieleniu
BB donice musi mieć białe.. nawet na ziółka
Konstancja30 09:51, 26 maj 2013

Agnieszka_B napisał(a)
Pierwszy raz jestem u ciebie. Podoba mi się twój ogród baardzooo, ale jeszcze bardziej to jak piszesz

pozdrawiam

witaj Agnieszko ... ta wiosna bardzo spokojna i jeszcze seriali nie zaczęła Dana a to dopiero fajne ... zostań ... bawimy się na forum świetnie ... a przede wszystkim zamieniamy kawałeczki ziemi w zielone oazy piekna ... no z tym pęknem to może bogaciej na zaprzyjaźnionych wątkach ))))