Ta, o której teraz mówię, to nowa strona firmowa nasza, robi się i podobno ma być bardzo nowoczesna, jakiej nie uświadczysz na polskich stronkach a nawet i za granicami ... bojam się czy będzie mi się podobała ale na pewno, tak myślę.
Potem som jeszcze inne niespodzianki, o wiele bardziej ważne, zawodowe, ale o tym w swoim czasie Tak być musi.
Przedsmak nowoczesnej i doskonałej realizacji. Brawo bije na stojąco!
Danusiu, te trawy nie dość, że rozjaśniają nadają lekkości to łączą stare z nowym. Drzew pięknie wyeksponowane….
Mocy kolor róż…wspaniały akcent,
Ogród nowoczesny z nutką romantyzmu a i trochę zakątków w których można przysiąść i zamyślić się …….
Na tej rabacie najbardzie nie pasuje mi rododendron... zamiera już drugi rok... Chyba po pierwsz będzie wielka kula buszpanowa w jego miesce. Ciemne ostróżki super!
Danusiu mam ciemną lawendę w obwódkach bukszpanowych... sadzona niedawno, bo mi zdechła...tylko ta jasna przeżyła. Ta rabat jednak przejdzie generalną metamorfozę wiosną, bo usnę z niej budleje, bedzie widac purpurowe buki, dosadzę ciemnych róż i wymienię lawendę Pracę sobie rozłoże na dwa lata. Ta lawenda z powodzeniem może pójśc na przedpłocie, bo posadzona tam viva nie spełnia moich oczekiwań kolorystycznych
Dobrze, ze doradzasz. Nie wiedziąłam dlaczego mi ta lawenda nie pasuje....