Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 14:59, 21 lut 2013

Do góry
Do wiosny 4 tygodnie Tej kalendarzowej Już się nie mogę doczekać - jednak żeby czekanie milej upływało kupiłem żółtą prymulę do salonu i białego hiacynta sobie na biurko - przeceniony na 2.49 Od razu mi lepiej Chociaż chyba licho na mnie czyha....rano wiadomo kto stał sobie przy wyjeździe z mojej miejscowości - z jakimś złapanym nieszczęśnikiem - a w drodze powrotnej mało brakowało, żeby pijany facet wpadł mi pod auto...Tak ciepło mi nigdy nie było....Chyba z domu wychodzić przestanę.....Na szczęście jutro piątek
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 13:40, 21 lut 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

Nie zauważyłem zakazu skrętu....No i akurat musieli tam być......Wiedziałem, że jest stamtąd zakaz wyjazdu, więc pomyślałem, że można wjechać z dwóch stron.....Teraz już wiem, że nie......Zapamiętam do końca mojego życia ... Idę zobaczyć co u Was, żeby humor poprawić

Pierwszy mandat, to jak nobilitacja, nie martw się na mnie też czeka, za prędkość, całe 300zł!
pozdrawiam, bo dawno nie zaglądałam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:09, 21 lut 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Beatko -średnica dotyczy góry osłonki- u kwadratowych coubi jak i tych okrągłych

Aga...dzięki - od jutra może będzie troszkę luźniej, bo jutro romantyzm z polskiego piszę.....

A dziś jeden z dni w moim życiu - a raczej sytuacji, które chciałbym z mojej pamięci wymazać - a pewnie będzie mnie prześladować do końca moich dni......dostałem mandat.... I to przez swoją głupotę....Nigdy nie odżałuję tych 200 złotych.... Niech się ta zima wreszcie skończy, bo chyba zwariuję... Ehhhhhhhhhhh....muszę się wyżyć.....I nawet wiem na czym.......Idę odśnieżać, bo mnie zasypało.....

Sebek - nie przejmuj sie tym mandatem, jak to mówią pierwsze koty za płoty. Ja w trzy tygodnie temu jechałam po urodzinowy tort ojca i zarobiłam 100 zł i 4 pkt. karne. Uśmiałam sie strasznie, bo to moje pierwsze punkty (jeżdżę ponad 25 lat), aż policjantowi było głupio jak wręczał mi blankiet.
Ogród u stóp klasztoru 00:02, 21 lut 2013

Do góry
JoannA napisał(a)
Witaj Alinko, dziękuję za wizytę w moim wątku. Zauroczona Twoim ogrodem często cichaczem przemykałam wśród Twoich pięknych roślin. Co do agawy to raczej nie traktuję jej jakoś wyjątkowo, wiosną florowit i to wszystko. Jesienią ląduje w garażu i czeka wiosny. Mojej też trochę żółkną końcówki liści, usuwam je wiosną przed wystawieniem na działkę. W razie wiosennych przymrozków narzucam koc. To wszystko.
Jak się dodaje wątek do ulubionych?
Pozdrawiam serdecznie

Na dole masz kwadracik, a przy nim napisane: Powiadom mnie o odpowiedzi na ten post - po zaznaczeniu będziesz powiadamiana o każdym nowym poście w danym wątku
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:57, 20 lut 2013

Do góry
alinak napisał(a)
Sebek ..no cos ty mandat w taką pogode . chyba nie za szybkośc .? ja tez się produkowałam przy łopacie .....0,005 kg. mniej

Nie zauważyłem zakazu skrętu....No i akurat musieli tam być......Wiedziałem, że jest stamtąd zakaz wyjazdu, więc pomyślałem, że można wjechać z dwóch stron.....Teraz już wiem, że nie......Zapamiętam do końca mojego życia ... Idę zobaczyć co u Was, żeby humor poprawić
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:42, 20 lut 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

4 tygodnie, 2 godziny, 39 minut

To chyba u Ani Art bo u mnie będzie za dwa tygodnie ha ha ha
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:40, 20 lut 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Beatko -średnica dotyczy góry osłonki- u kwadratowych coubi jak i tych okrągłych

Aga...dzięki - od jutra może będzie troszkę luźniej, bo jutro romantyzm z polskiego piszę.....

A dziś jeden z dni w moim życiu - a raczej sytuacji, które chciałbym z mojej pamięci wymazać - a pewnie będzie mnie prześladować do końca moich dni......dostałem mandat.... I to przez swoją głupotę....Nigdy nie odżałuję tych 200 złotych.... Niech się ta zima wreszcie skończy, bo chyba zwariuję... Ehhhhhhhhhhh....muszę się wyżyć.....I nawet wiem na czym.......Idę odśnieżać, bo mnie zasypało.....

Sebek żartujesz! Dostałeś mandat?!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:38, 20 lut 2013

Do góry
Sebek ..no cos ty mandat w taką pogode . chyba nie za szybkośc .? ja tez się produkowałam przy łopacie .....0,005 kg. mniej
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 21:26, 20 lut 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Jak znajdę chwilkę to muszę oglądnąć te odcinki - ale nie dziś Zmykam

Zmykaj, bo nauka to potęgi klucz
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 21:23, 20 lut 2013

Do góry
Jak znajdę chwilkę to muszę oglądnąć te odcinki - ale nie dziś Zmykam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:19, 20 lut 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Sebku nie przeliczaj, z czasem wirtualnych (mandatowych) roślin będzie więcej.....
Za ile dni wiosna???

4 tygodnie, 2 godziny, 39 minut
Blaski i cienie nowego życia 20:30, 20 lut 2013

Do góry
Nr 1 I już - na wiosnę zmienisz na wiosenny
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 17:07, 20 lut 2013

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Irenko, wybacz, byłam na mieście i na wsi zwanej Izabelin..pobłądziłam w lesie, spóźniłam się, całkiem mi się pokręciło. bo nawigacja zawiodła mnie na całkiem inną ulicę

Nie ma filiżanki Tak mi źle

Witam w klubie tych co im dzisiaj źle .... Ale będzie dobrze - musi być
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:03, 20 lut 2013

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Wpadam, poczytałam żeby na bieżąco być, co byś nie powiedział, że nie wpadam

Nawet przez myśl mi takie coś nie przeszło.... teraz tylko przeliczam ten mandat na rośliny....

Ale po odśnieżaniu jakoś mi....lżej
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 15:59, 20 lut 2013

Do góry
...Sebek nie przejmuj...ja czekam na zdjęcie z kwotą... ..dobrze że byłam uczesana i pomalowana to może zdjęcięcie będzie ładne...hehehe.....na nowy avatarek
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 15:57, 20 lut 2013

Do góry

Na okrągło:) 14:50, 20 lut 2013

Do góry
Sebek dobry pomysł dał, hortensje białe i koniecznie jakiś akcent na drzwiach, ja w zeszłym roku miałam, a za dwa lata powtórka. Świetne zakupy zrobiłaś i widzę wszyscy o tym samym teraz marzą- wiosno wiosno gdzie jesteś?
Chelsea Flower Show 2012 23:40, 19 lut 2013

Do góry
Sebek cudne zdjęcia!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:50, 19 lut 2013

Do góry
Sebek bardzo Cię proszę podaj wymiary tych nowych osłonek. Na stronce jest podana średnica 13. Czy to jest na dole czy u góry to 13 cm.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:45, 19 lut 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Wątek zamiera.... ale CHFSh kwitnie...

Madżenkam

Ojjj zamiera.....czasu w ogóle nie mam....A jutro dwie poważne prace pisemne - ze szwabińskiego i podstaw ekonomii...a zawalić ich nie mogę.....

A wczoraj znów szuuuusowałem.....miałem na stoku, ale tak mi się udało, że akurat trafiłem na dwugodzinną przerwę na ratlowanie(czy jakoś tak) stoku....No i znów 3 godziny na oślej jeździłem....Tylko pierwszy raz na swoim sprzęcie to całkiem inaczej... A narty ze szkoły nie wypaliły....może to i dobrze?

A weekend miałem baaardzo szalony - ale w sumie bardzo pozytywny Ogólnie duuuużo się działo

Ehhh - kiedy w końcu normalnie usiądę i pośpię choćby do 9? W tą sobotę znowu nie.....ale kręgosłup ważniejszy niż sen...Ale przynajmniej się poprawia

Idem.....z 60 błędami Ale....Oj tam oj tam!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies