Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

sylllwia 08:24, 21 lut 2013

Przyszłam sprawdzić za ile dni wiosna bo już doczekać się jej nie mogę
zuza12 10:09, 21 lut 2013

Sebek napisał(a)
Beatko -średnica dotyczy góry osłonki- u kwadratowych coubi jak i tych okrągłych

Aga...dzięki - od jutra może będzie troszkę luźniej, bo jutro romantyzm z polskiego piszę.....

A dziś jeden z dni w moim życiu - a raczej sytuacji, które chciałbym z mojej pamięci wymazać - a pewnie będzie mnie prześladować do końca moich dni......dostałem mandat.... I to przez swoją głupotę....Nigdy nie odżałuję tych 200 złotych.... Niech się ta zima wreszcie skończy, bo chyba zwariuję... Ehhhhhhhhhhh....muszę się wyżyć.....I nawet wiem na czym.......Idę odśnieżać, bo mnie zasypało.....

Sebek - nie przejmuj sie tym mandatem, jak to mówią pierwsze koty za płoty. Ja w trzy tygodnie temu jechałam po urodzinowy tort ojca i zarobiłam 100 zł i 4 pkt. karne. Uśmiałam sie strasznie, bo to moje pierwsze punkty (jeżdżę ponad 25 lat), aż policjantowi było głupio jak wręczał mi blankiet.
Milka 13:40, 21 lut 2013

Sebek napisał(a)

Nie zauważyłem zakazu skrętu....No i akurat musieli tam być......Wiedziałem, że jest stamtąd zakaz wyjazdu, więc pomyślałem, że można wjechać z dwóch stron.....Teraz już wiem, że nie......Zapamiętam do końca mojego życia ... Idę zobaczyć co u Was, żeby humor poprawić

Pierwszy mandat, to jak nobilitacja, nie martw się na mnie też czeka, za prędkość, całe 300zł!
pozdrawiam, bo dawno nie zaglądałam
Sebek 14:59, 21 lut 2013

Do wiosny 4 tygodnie Tej kalendarzowej Już się nie mogę doczekać - jednak żeby czekanie milej upływało kupiłem żółtą prymulę do salonu i białego hiacynta sobie na biurko - przeceniony na 2.49 Od razu mi lepiej Chociaż chyba licho na mnie czyha....rano wiadomo kto stał sobie przy wyjeździe z mojej miejscowości - z jakimś złapanym nieszczęśnikiem - a w drodze powrotnej mało brakowało, żeby pijany facet wpadł mi pod auto...Tak ciepło mi nigdy nie było....Chyba z domu wychodzić przestanę.....Na szczęście jutro piątek
Urszulla 16:05, 21 lut 2013

Mi też ciepło jak czytam. Lepiej postaw na tydzień auto w garażu a potem wiosna i z nowym duchem będziesz zasuwał
Neska 16:08, 21 lut 2013

Sebciu wszyscy tęsknimy za wiosną. U nie też pachną hiacynty.
romka 16:14, 21 lut 2013

Sebek napisał(a)
Chociaż chyba licho na mnie czyha....rano wiadomo kto stał sobie przy wyjeździe z mojej miejscowości

ktoś tu widzę policji nie lubi
Sebek 18:48, 21 lut 2013

romka napisał(a)

ktoś tu widzę policji nie lubi

Pozwól, że odpowiedzią na to pytanie będzie ten obrazek

Wyraża więcej niż tysiąc słów
bociek 19:14, 21 lut 2013

Sebek, oj tam jeden mandat.... Daj spokoj, Swieta ida, chlopaki na jajeczko zbieraja, troche empatii

A na serio, przykrosc, mus uwazac, szczegolnie na pieszych o mieekiej koordynacji ruchow
Przetacznik 21:54, 21 lut 2013

oj emocje niefajne, stres... ale każdy chyba miał podobną historię, nie przejmuj się i pozdrawiam