Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "AngelikaX"

Na zielonej... trawce :) 13:39, 18 wrz 2017

Do góry
Basiu specjalnie for You

choć i tak wszystkie powtórzone, pomysły na kadry mi się kończą

Na zielonej... trawce :) 11:15, 18 wrz 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)

Dzięki za info - kupiłam trochę w B. i obiecałam sobie nie kupować już... cebulowych mam już 400szt do posadzenia popatrzę i przemyślę czy trzeba mi ich... choć czochów nigdy dość

He he też sobie to dzisiaj tłumaczyłam i tylko 2 paczki po 20szt krzyśków wzięłam a mogłam wszystkie bo zainteresowania nie było. ;D
Dzisiaj na ubrania Heidi K ludzie polowali
Na zielonej... trawce :) 11:11, 18 wrz 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)

Dzięki - zamawiam głównie przez neta np. na all... albo na O. - zaraz wyślę priv

Ja też poproszę
Na zielonej... trawce :) 11:09, 18 wrz 2017

Do góry
kami napisał(a)
Angelika jak Ci czochów trzeba to dziś w L są , choć w B były ładniejsze na początku ale globmastery są tylko one takie jakby połówki cebuli. Krzyśki i inne ładne

Dzięki za info - kupiłam trochę w B. i obiecałam sobie nie kupować już... cebulowych mam już 400szt do posadzenia popatrzę i przemyślę czy trzeba mi ich... choć czochów nigdy dość
Na zielonej... trawce :) 11:06, 18 wrz 2017

Do góry
wiunia napisał(a)
Ogród masz Angeliko.....prześliczny!!!!!
Mogłabym patrzeć, patrzeć, patrzeć....

Zapraszam do oglądania

Do góry
Johanka77 napisał(a)

To jest bajka!

Do góry
anna_t napisał(a)
Już niewiem co napisać... Soczyście!

Dziękuje
Na zielonej... trawce :) 11:05, 18 wrz 2017

Do góry
Gintura napisał(a)

Mogę prosić namiary na prv? też się przymierzam do zakupu. Foty zapierają dech.

pozdr

Poszło na priv
Na zielonej... trawce :) 11:03, 18 wrz 2017

Do góry
MoniaF napisał(a)
Ten ogród stanowi wzór do naśladowania. Coś niesamowitego.
Czy mogłabym dostać infmację, gdzie zamawiała Pani sadzonki traw? Takie sprawdzone i godne polecenia źródło.

Dzięki - zamawiam głównie przez neta np. na all... albo na O. - zaraz wyślę priv
Na zielonej... trawce :) 11:00, 18 wrz 2017

Do góry
beata_m napisał(a)
Leżałabym i patrzyła na te piękne kolory! Uwielbiam róż, wygląda niesamowicie! A te bialutkie pnie drzew ... naprawdę łał!

Dziękuję
Na zielonej... trawce :) 11:00, 18 wrz 2017

Do góry
AnnaCh napisał(a)
No normalnie szukam szczęki, jak zawsze u Ciebie
Angi powiedz mi jakiej średnicy masz kółko pod basen? Zastanawiam się jak to optycznie wygląda taki kostkowy placek

Placyk ma średnicy prawie 5m (basen 3m) - przed sezonem basenowym stoi tam stół z krzesłami. U mnie są dwa - jeden to zejście z tarasu i obok właśnie basenowy... motyw kół powtórzony jest tez na froncie
Na zielonej... trawce :) 10:56, 18 wrz 2017

Do góry
MonikA napisał(a)
Ale oczka nacieszyłam

Na zielonej... trawce :) 10:56, 18 wrz 2017

Do góry
Kaska napisał(a)

Angelika to faktycznie dużo tańsze co ja widziałam.Mogę prosić na pw o namiary?

Zdjęcia wymiatają Co tu dużo gadać-ogród masz wymuskany na cacy,piękne te Twoje rabaty Jestem stasznie ciekawa jak ambrowce będą wyglądać na tej rabacie.

Zaraz Ci posyłam

Merci
Na zielonej... trawce :) 10:55, 18 wrz 2017

Do góry
anulajda napisał(a)
Zdecydowanie lepiej bez hakuro i na pewno jaśniej przed domem teraz masz

PS.Nie myślałaś żeby na małą rabatkę z sosnami jak nie będzie już host dać obwódkę z bukszpanu.

Wrzosowiska cudne )))

Jaśniej... zdecydowanie - bryła domu też zyskała

Obwódka z buksów tu raczej nie uda się, bo rabata ma tylko 60cm szerokości, a od brzegu dość sporo tu podmurówki... i wypadła by w dziwnym miejscu... ale dziękuję za propozycję
Na zielonej... trawce :) 10:52, 18 wrz 2017

Do góry
Zana napisał(a)
Też już nie wiem co napisać, no mega. Jesteś królową wrzosów na O.. Dobrze, że hakuro wywaliłaś, takich monstrualnych to chyba jeszcze nie widziałam.

Na zielonej... trawce :) 10:48, 18 wrz 2017

Do góry
KLAUDIA napisał(a)
Witam.śledzę Twoją relację z pięknego ogrodu,każdego dnia.To że masz piękny to fakt.U mnie w pracy ,już też znają.
ogromne gratulacje i wielki ukłon w pracę i zmysł elegancji i prostoty.

Ja do Ciebie z małym pytanie-czytałam,że przycinasz swoje brzozy ja mam je 4 sztuki i chciałabym ,żeby miały podobny kształt w przyszłości co Twoje.Czy mogłabyś mi napisać,jak je przycinasz?wiem ,że robisz to w lutym-i tu drugie pytanie jaki dzień do tego wybrać?

Ojej... każdego? Nie miałam pojęcia, że ktoś może traktować mój wątek jak codzienną lekturę - dziękuję

Żadnej specjalnej recepty nie podam na cięcie - ot po prostu ciachamy jakieś 40-60cm od góry i tyle... Sebek pisał kiedyś, że brzozy szybko "budzą się" po zimie, więc styczeń jest lepszym terminem (oczywiście jest to termin umowny - zależny od pogody, wiadomo, że przy siarczystych mrozach nic nie robimy...) ja wybieram słoneczny dzień, bez mrozu, deszczu, wiatru

Jeszcze raz dziękuję za miły wpis

Na zielonej... trawce :) 10:43, 18 wrz 2017

Do góry
Marga napisał(a)
Nie powinnam tu zaglądać, bo teraz spać nie będę mogła po takiej dawce fot z tak cudnego i bajecznego ogrodu
Angela, masz dobrą rękę do roślin i widać, że im dobrze u Ciebie
Pozdrawiam

No nie wszystko mi się w ogrodzie udaje, ale ogólnie zadowolona jestem roślinki też chyba dogadujemy się

Również pozdrawiam

ps.Mam nadzieję, że nocka przespana
Na zielonej... trawce :) 10:42, 18 wrz 2017

Do góry
JoannaDe napisał(a)
Przecudownie proszę Pani!

I znowu sypnie pinami z Twojego ogrodu

Ps. Witam sie Angela oficjalnie bo podglądam od początku

Witam się i ja Joanno - miło mi bardzo, że Cię goszczę
dziękuję
Na zielonej... trawce :) 10:41, 18 wrz 2017

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Angelika to jakiś obłęd u Ciebie kolory mega i zieleń i wrzosy soczyste. Czyściutko pięknie ♡♡♡♡

Nie ukrywam, że właśnie wrzesień to mój ulubiony miesiąc ogrodowy Trawa nie męczona już upałami pokazuje swoją soczystą zieleń, no i cała reszta wokól bucha kolorami (wiosną tylko smutnawo na wrzosowiskach - wczesną wiosną mam w planach coś w tym temacie zadziałać )
Na zielonej... trawce :) 10:38, 18 wrz 2017

Do góry
I u mnie jakaś taka ulga

Wrzosowiska i brzozy właśnie w ogrodzie z lustrem wypatrzyłam pewnej zimy - przepadłam wtedy na kilka miesięcy na O. a myśl o przeoraniu kiełkowała i kiełkowała, aż buchnęła taką siłą, że odwrotu już nie było

Dzięki, chwaściorów sporo mam, ale chyba wrzosowisko skutecznie odciąga od nich uwagę

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies