Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na zielonej... trawce :)

Na zielonej... trawce :)

12:26, 17 wrz 2017
Ale oczka nacieszyłam
13:06, 17 wrz 2017
AngelikaX napisał(a)
Kasia tam gdzie kupuję ceny zdecydowanie niższe 6-8 150zł 8-10 190zł k orona wielkości 40-50cm

Angelika to faktycznie dużo tańsze co ja widziałam.Mogę prosić na pw o namiary?

Zdjęcia wymiatają Co tu dużo gadać-ogród masz wymuskany na cacy,piękne te Twoje rabaty Jestem stasznie ciekawa jak ambrowce będą wyglądać na tej rabacie.
anulajda 13:07, 17 wrz 2017

Zdecydowanie lepiej bez hakuro i na pewno jaśniej przed domem teraz masz

PS.Nie myślałaś żeby na małą rabatkę z sosnami jak nie będzie już host dać obwódkę z bukszpanu.

Wrzosowiska cudne )))
Zana 14:24, 17 wrz 2017

Też już nie wiem co napisać, no mega. Jesteś królową wrzosów na O.. Dobrze, że hakuro wywaliłaś, takich monstrualnych to chyba jeszcze nie widziałam.
KLAUDIA 17:04, 17 wrz 2017

Witam.śledzę Twoją relację z pięknego ogrodu,każdego dnia.To że masz piękny to fakt.U mnie w pracy ,już też znają.
ogromne gratulacje i wielki ukłon w pracę i zmysł elegancji i prostoty.

Ja do Ciebie z małym pytanie-czytałam,że przycinasz swoje brzozy ja mam je 4 sztuki i chciałabym ,żeby miały podobny kształt w przyszłości co Twoje.Czy mogłabyś mi napisać,jak je przycinasz?wiem ,że robisz to w lutym-i tu drugie pytanie jaki dzień do tego wybrać?

Marga 17:29, 17 wrz 2017

Nie powinnam tu zaglądać, bo teraz spać nie będę mogła po takiej dawce fot z tak cudnego i bajecznego ogrodu
Angela, masz dobrą rękę do roślin i widać, że im dobrze u Ciebie
Pozdrawiam
JoannaDe 17:44, 17 wrz 2017

Przecudownie proszę Pani!

I znowu sypnie pinami z Twojego ogrodu

Ps. Witam sie Angela oficjalnie bo podglądam od początku
lojalna_ 17:48, 17 wrz 2017

Angelika to jakiś obłęd u Ciebie kolory mega i zieleń i wrzosy soczyste. Czyściutko pięknie ♡♡♡♡
Sebek 18:01, 17 wrz 2017

Dużo lepiej bez hakuro Swoje też wywaliłem z ulgą Teraz rosną Pissardi i... jest lepiej

Wrzosowiska bardzo się mi kojarzą z tymi w ogrodzie z lustrem - jakby nasadzenia były przypadkowe, a jednak proporcje mają idealne No i ten poziom wymuskania, level master
AngelikaX 10:38, 18 wrz 2017

I u mnie jakaś taka ulga

Wrzosowiska i brzozy właśnie w ogrodzie z lustrem wypatrzyłam pewnej zimy - przepadłam wtedy na kilka miesięcy na O. a myśl o przeoraniu kiełkowała i kiełkowała, aż buchnęła taką siłą, że odwrotu już nie było

Dzięki, chwaściorów sporo mam, ale chyba wrzosowisko skutecznie odciąga od nich uwagę