Basiu, Kasiu staram się normalnie żyć, bo akurat mamy bardzo intensywny czas. Staram się być blisko Taty.
W przyszłą sobotę zdajemy klucze.
Jeszcze trochę roboty przed nami i resztki gratów do wywiezienia.
Dzisiaj tylko posprzątałam trochę podwórko u Mamy, a potem przeszłam się po ogrodzie. Tęsknię za nim
Dziś domowo, odwiedziłam wnuczkę i prawnuka, a teraz podlewam parapetowce.
Za oknem się zachmurzyło, czyżby już jutrzejszy deszcz postanowił przyspieszyć działanie? +22C Można póki co na balkonie posiedzieć.
Miłego popołudnia!
Witam,
Czy ktoś wie co to za krzew? Zdjęcie przedstawia tylko gałązkę, ale jest to samosiejka, która rośnie na słonecznej skarpie w towarzystwie brzóz (również samosiejek), niektóre okazy mają po 4-5 m, bardzo rozłożyste.
Czy to chwast czy roślina, którą można posadzić w ogrodzie (i regulować wzrost)?
Jak to się nazywa?
Dokupiłam 3 nowości
maja Babylon Eyes®
Mało o niej w necie kupiłam ją za 10 zł (w rosa plant z tej serii mają po 35 zł) więc warto było pojechać
baldwin o niej nic nie znalazłam w necie
i bienewide rose
ta jeszcze nie kwitnie ma tylko pączki
Miał być dzień cięcia ale czasu na wszystko dziś zabraknie. Zatem jedynie graby w tym żywopłot i trochę Cisy obcięte. Kto tyle tego nasadził za to już wiem ze nożyce elektryczne od Mikołaja must have busz straszny się zrobił. Kto by pomyślał te niespełna cztery lata temu ze z sadzonek wielkości szczoteczki do zębów takie kolosy porosną na liscie nie patrzymy. Ja się szanuje za dwa dni zaschna z grubsza zebrałam
Tam hylo ciasno. A to już widok po cięciu...
Lipa