O tak, ten orlik był z puchową wkładką.
Chyba trzmiele orliki lubią, bo cały czas tam buszują w nich
Tak już powinien być dany nawóz pod hosty.Ok łyżki pod krzaczek.Jak mniejsza to mniejszą łyżeczkę.A jak wielka kępa to łyżka czubata.
I tak ze 3 raz czyli, w czerwcu, lipcu i sierpniu( jeszcze pod koniec można)I stop.Już we wrześniu nie nawozić.Roślinom to wystarczy.Ta dawka wcześniejsza.
Nie wiem co to jest za powojnik.Miał być Mazury.
Przysłany mi za zdjęcia z tej Firmy oczaryjk .Katastrofa, co oni robią ze wszystkim.
Etykiety na nim jest -Mazury.Ale to to nie jest Mazury. :evil:
Jeżeli, ktoś u nich kupuję, to nie wiem co dostaję.Ale jak widać nim nie jest.
Katastrofa ta firma, wszystko na odwal i nie rzetelnie.BRRR!!!:twisted: :twisted: :twisted:
Jeżeli, ktoś rozpoznaję tego clemka to proszę o nazwę.
Cieszę się że Ci rośnie . Kupiłam kilka odmian do testowania i ten najbardziej mi się spodobał, główka po pełnym rozwinięciu miała ok. 20cm średnicy.
Krzysztofa wreszcie z braku czasu nie wysiałam ale sam mi się rozsiał na rabacie, tyle że chyba mi go susza właśnie załatwiła bo były takie malusie niteczki a teraz nie widzę, miało u nas 3 dni padać a tylko jednego wieczora trochę popadało, tylko grzmoty słyszę a wszystko bokiem idzie.
Basiu na spotkanie nie dojadę dziś już się ostatecznie okazało ale dużo fotek róbcie to chętnie pooglądam .
Wakacje na wsi to jedne z najcudowniejszych wspomnień z mojego dzieciństwa ale co innego wakacje a co innego na co dzień praca ciężka ale ten zapach uwielbiam - choć tak jak Radek napisał zazwyczaj wszyscy się krzywią .
Witam, mam problem z tujami brabant, które posadziłam w kwietniu. Sadzonki były szkółkowane z odkrytym systemem korzeniowym. Podlewałam je codziennie wieczorem. Problemy zaczęły się prawdopodobnie po kwietniowym śniegu . Niektóre straciły jasnozieloną barwę i zrobiły się szarawe. Niektórym zaczęły zasychać dolne gałązki a innym sam wierzchołek. Tym co wyglądają najlepiej i mają ładną zieloną barwę dolne gałązki lekko się wykręcają i od spodu gałązki widać jasno pomarańczowy kolor który na wierzchu gałązki jest nadal zielony.Proszę o pomoc.