Co się mu dziwić - ma jak u Pana Boga w ogródku - rezydencję na łące ( a teraz to ma się czym poszczycić bo kwitnie ) stołówkę w warzywniku- raczej się prędko nie wyprowadzi, ale to chyba dobrze
Ja mam kotkę- tylko ona jest taka wiesz "tu i tam, wolny ptak" - w sensie nie mieszka w domu ( chociaż ostatnie dwa lata siedzi w nim stale, ale na noc jest wypuszczana) i ostatnio też się okociła. Łaziła gdzieś do stodoły ale nie mogliśmy znaleźć małych- w końcu po dwóch dniach przestała tam chodzić - znaczy że albo jakiś kocur je zeżarł albo kuna
A teraz kocurom znowu zebrało się na amory i dzisiaj już dwóch zalotników widziałem
Całkiem fajne są te buksy, najważniejsze proste nóżki mają Ja nie zamówiłam ich jeszcze, boję się ze jakieś krzywe mogą mi wysłać, ale patrząc na Twoje chyba zaryzykuję
Mireczko, u mnie od niedzieli pada, wczoraj nawet grad sypał, z jednej strony fajnie, bo wszystko pięknie rośnie, z drugiej-za dużo deszczu, chociaż kilka dni przerwy chciałabym
ale fajnie wyszlo
mam tez problemy ze spadkiem w ogrodzie. U mnie wszedzie krzywo w domu do kazdego pomieszczenia schodek w dol albo w gore i w ogrodzie podobnie
stol i krzeselka super