Juzia_G, sama obecność też pomaga i cieszy GosiaJoanna różanecznik zostają, ja tylko pytałam o obwódkę Malwes pewnie będę czekać, bo i tak zimą to tylko takie plany co by tu pozmieniać żeby było najlepiej. Zeta, Sebek, dzięki, zatem czekam. W sumie to tylko mi chodzi o to czy zostawić to żółte czy dołożyć na całe zielone
Hmmm - no na pewno rozłóżcie tą matę i niech zabije te chwasty...Musisz przemyśleć czy nadal chcesz żeby była czy będziesz miała czas na plewienie. Proponuję albo obsadzić ją jałowcami, irgami i innymi roślinami płożącymi (mało pracochłonne) albo zrobić rabatę piętrową z podkładami kolejowymi lub murkiem oporowym - jednak to już będzie wymagać więcej pracy
Takie są Jedyne co im można zarzucić, to jedynie to, że ten plastik jest dość cienki - ale deformować raczej się nie będzie Jednak te 29 są jednak bardzo małe - 39 byłyby już odpowiednie, no ale po ptokach Ale cena jest na prawdę świetna - taniej nigdzie tak dużych donic nie spotkałem
Ja mam 55 cm i są wieeeelkie
Sebek ...czegoś tu nie rozumiem...te fotki to nie Coubi..
Coubi są kwadratowe....a wkład jedyne 6zł .....trzeba było z wkładem.
Marzenko wiec wiesz jak wyglada butelka tego napoju...
Moi znajomi jadac przez las,tak potracili jelenia,ze nie bylo co zbierac i po nim i po samochodzie.Dzwoniac na policje znajomy powiedzial..,,Jägermeister tod...auto kaputt...bitte schnell kommen...(orginal).Byli baaardzo zdziwieni gdy za pare minut przyjechaly 3 wozy policyjne,2 karetki i.....karawan pogrzebowy....
P.s Moj znajomy nie wiedzial jak jest jelen w jezyku niemieckim,wiec skojarzyl sobie te butelczyne.Myslal ze jezeli tam jest narysowana glowa jelenia to bedzie to jelen...
Usmiercil mysliwego,rozbil auto i teraz grzecznie prosi o przybycie.. Polak potrafi
Boskie!
Uśmiałam się z M-em dobre ...... no ale pewnie lepsza bym nie była hehehe
Mam pozbierane pewne inspiracje - ale znając życie wyjdzie i tak co innego Będzie biało - różowo - niebiesko Choć korci mnie, żeby róż zamienić na pomarańcz
Ja bym ten róż zostawiła...
Ciągle siem waham Ale chyba zostanę konsekwentny i będzie biało-niebiesko-różowo
Mam pozbierane pewne inspiracje - ale znając życie wyjdzie i tak co innego Będzie biało - różowo - niebiesko Choć korci mnie, żeby róż zamienić na pomarańcz