Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

ka1sia 21:02, 15 sty 2013

Marzena2007 napisał(a)
Kasia łokieć tenisisty też miałam dwa zastrzyki depo-medrolu i łokieć od 8 lat jak nowy gram w tenisa, tzn jpgralam rzed 15-tym grudnia....

Mój żon w ubiegłym roku z ze złamanym barkiem. Żebrem przez trzy dni jeździł na nartach więc sie da

Marzenka, wszystko już bralam, zastrzyki, fala uderzeniowa i nic... teraz jeszcze stan ostry, przekichane, nawet za przeproszeniem podrapać się nie mogę ale ja się tak szybko nie poddam
gusiarz 21:05, 15 sty 2013

Marzenko - 2 marca - to trzeba się szykować!!! SUPER!!!
Sebek 21:15, 15 sty 2013

Kasiek napisał(a)

Marzenko wiec wiesz jak wyglada butelka tego napoju...
Moi znajomi jadac przez las,tak potracili jelenia,ze nie bylo co zbierac i po nim i po samochodzie.Dzwoniac na policje znajomy powiedzial..,,Jägermeister tod...auto kaputt...bitte schnell kommen...(orginal).Byli baaardzo zdziwieni gdy za pare minut przyjechaly 3 wozy policyjne,2 karetki i.....karawan pogrzebowy....

P.s Moj znajomy nie wiedzial jak jest jelen w jezyku niemieckim,wiec skojarzyl sobie te butelczyne.Myslal ze jezeli tam jest narysowana glowa jelenia to bedzie to jelen...
Usmiercil mysliwego,rozbil auto i teraz grzecznie prosi o przybycie.. Polak potrafi

Boskie!
alinak 21:41, 15 sty 2013

zima przyszła , ogródki poszły w las , dziewczyny dostały ochoty na sporty . też się początkowo przypaliłam na spotkanie 3 marca , ale to się zdarza raz na 100 żeby były u nas wtedy fajne warunki do szusowania ...raczej już do opalania się na Gubałówce ....... na czerwono
Syla 21:44, 15 sty 2013

Sebek napisał(a)

Marzenko wiec wiesz jak wyglada butelka tego napoju...
Moi znajomi jadac przez las,tak potracili jelenia,ze nie bylo co zbierac i po nim i po samochodzie.Dzwoniac na policje znajomy powiedzial..,,Jägermeister tod...auto kaputt...bitte schnell kommen...(orginal).Byli baaardzo zdziwieni gdy za pare minut przyjechaly 3 wozy policyjne,2 karetki i.....karawan pogrzebowy....

P.s Moj znajomy nie wiedzial jak jest jelen w jezyku niemieckim,wiec skojarzyl sobie te butelczyne.Myslal ze jezeli tam jest narysowana glowa jelenia to bedzie to jelen...
Usmiercil mysliwego,rozbil auto i teraz grzecznie prosi o przybycie.. Polak potrafi

Boskie!

Uśmiałam się z M-em dobre ...... no ale pewnie lepsza bym nie była hehehe
Syla 21:45, 15 sty 2013

alinak napisał(a)
zima przyszła , ogródki poszły w las , dziewczyny dostały ochoty na sporty . też się początkowo przypaliłam na spotkanie 3 marca , ale to się zdarza raz na 100 żeby były u nas wtedy fajne warunki do szusowania ...raczej już do opalania się na Gubałówce ....... na czerwono

Dlaczego nie !!!! relaks przy rozgrzewającym słonku i nie tylko ..... no marzenie
agniecha973 21:47, 15 sty 2013

Marzena2007 napisał(a)
Aga a jak Twoje przygotowania do sezonu narciarskiego? Na 2.03 się wyrychtujesz?

To do mnie było??? Kurcze tych Agnieszek od groma i jeszcze kilka. Mówię wczoraj w domu, że już następne spotkanie Madżenka ogłosiła, ale daleko, pod Krakowem gdzieś, a mój syn na to - "Zobaczysz, że pojedziemy"
Madzenka 21:48, 15 sty 2013

Zaraz zaraz zaraz wygrzewanie owszem, ale jeśli śniegu nie będzie to trzeba się w lutym spotkać?
Madzenka 21:48, 15 sty 2013

agniecha973 napisał(a)

Aga a jak Twoje przygotowania do sezonu narciarskiego? Na 2.03 się wyrychtujesz?

To do mnie było??? Kurcze tych Agnieszek od groma i jeszcze kilka. Mówię wczoraj w domu, że już następne spotkanie Madżenka ogłosiła, ale daleko, pod Krakowem gdzieś, a mój syn na to - "Zobaczysz, że pojedziemy"

Aga to było do Baragi, bo ze Ty jedziesz to oczywista oczywistość !!,
Syla 21:54, 15 sty 2013

Marzena2007 napisał(a)
Zaraz zaraz zaraz wygrzewanie owszem, ale jeśli śniegu nie będzie to trzeba się w lutym spotkać?

wygrzewanie będzie sprzyjać moim rozjuszonym zatokom ..... uwzięły się i żyć nie dają może być i luty choć mam bliskie wówczas spotkanie z chirurgiem stomatologicznym i jak mnie poharata to na dłuższy okres stracę uśmiech