Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Gosiniak"

Igiełkowy ogródeczek 19:17, 28 sty 2013

Do góry
gierczusia napisał(a)
Ha ja mam podobną akcję z jedzeniem , ja raczej chuda , syn super chudy ... Arolę Twojego kota przejmuje u mnie moj mąż wszystko zje , wszystko mu smakuje i zawsze o dokładkę prosi ,aż mi się serce raduje .. Jest tylko jeden szkopuł ... On tak łatwo jak Twój kot zmiany diety nie zaakceptuje

Mój M też ładnie je, ale łakomczuchem nie jest, a kot to przegina ostatnio, znalazł sobie niezawodny sposób- miałczy do skutku, aż nie wytrzymam i rzucę mu coś do miski, ale koniec kropka postanowione, dziś się zdziwił, jak nie dostał drugiego śniadanka i podwieczorku
Igiełkowy ogródeczek 19:12, 28 sty 2013

Do góry
EPODLAS napisał(a)
Gosiu, piękne ogrodowe zimowe obrazki pokazałaś. Mnie podoba się mostek, o takim zawsze marzyłam. U nas też ocieplenie, ale śnieg rano jeszcze padał. Pozdrowienia.

Ja też w zeszłym roku zachorowałam na mostek, po wątku Kasi- ogród z czerwonym mostkiem i dlatego wymyśliłam rabatkę "japkońską' bo mostek musowo musiał być
Ogród w skali mikro :) 18:58, 28 sty 2013

Do góry
Ela to teraz będziemy myśleć jak tu eMów namówić na prasowanko, oj jak ja tego nie lubię, najnudniejsze zajęcie jakie może być.
Igiełkowy ogródeczek 15:27, 28 sty 2013

Do góry
Dorotko- u mnie nie taż źle, bo M sam siedzi przy kompie, dzieci trzeba gonić, bo też by siedziały, muszę sama się kontrolować, żeby jako tako życie rodzinne tez było
Igiełkowy ogródeczek 15:21, 28 sty 2013

Do góry
asc napisał(a)
Piękne widoczki zimowe.... i takie murki przy ognisku zimą są super...bo faktura ogrodu bardziej urozmaicona..

acha promanal jest też na przędziorki... jak pryskałam wiosna to nie miałam tego dziadostwa..ostatni rok nie pryskałam...to mi przędziorek zjadł co się dało.... istna plaga.... W tym roku oprysk po wszystkim nawet po bylinach robię...

Aniu u mnie to samo z przędziorkami, robię te opryski głównie na te pajączki, tak jak ty wszystko prawie pryskam
A murki zmieniają to prawda, nie jest tak płasko, jakieś urozmaicenie
Gdzieś na końcu świata... 14:42, 28 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Jak tam u Ciebie pogodowo?

Do 13 było słonko teraz już sie schowało, temp. -2 C ...chyba idzie Pani Wiosna
Początki w Kruklandii 10:41, 28 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
A u mnie już na plusie. Miłego dnia pani Menager

Dziękuję i nawzajem
Ogród nad Rozlewiskiem 10:37, 28 sty 2013

Do góry
Agnieszko, Grabulki - no mnie zachwyca nieustająco, a teraz mnie urzekło, bo pierwszy raz widziałam je w zimowej szacie

Agnieszko (baraga) - wzajemnie buziolki slę

Gosiu (Gosiniak) - dziękuję, rzeczywiście przy ładnym oświetleniu śnieg i błękit nieba się świetnie prezentują.

Buziaki dla Wszystkich odwiedzających
Ogrodnik Mimo Woli cd 10:16, 28 sty 2013

Do góry
Zdjęcia ptaszków piękne, i nawet karmnik soplami przybrany cudnie to wygląda, u mnie kapie woda, śnieg już się rozpuszcza.
Gdzieś na końcu świata... 10:07, 28 sty 2013

Do góry
Jak tam u Ciebie pogodowo?
Czas na zmiany.... 09:57, 28 sty 2013

Do góry
Ja bym też ratowała, zresztą już wcześniej ci o tym pisałam, te brzydkie bym wymieniła. Moim zdaniem w tym miejscu coś wyższego ładnie wygląda, jeśli faktycznie są takie brzydkie wszystkie to trzeba wymienić na coś innego, ale nie danica- ona rośnie do 50 cm, na takiej przestrzeni to zniknie i nie będzie jej praktycznie widać. Zeta fajna inspirację wrzuciła, byłoby bardzo ładnie. Mogą być też w rzędzie posadzone pęcherznice żółte a dla kontrastu berberys czerwony (odmian jest bardzo dużo, do wyboru) lub bordowe pęcherznice podsadzone tawułami golden princess i do tego co jakiś czas drzewko np. klon royal red lub inne. Wadą tego rozwiązania jest to, że nie masz tu roślin zimozielonych. A napisz jakiej odmiany były te tuje, czy one od dawna takie nieładne się robiły, czy to efekty tylko i wyłącznie uszkodzeń po cięciu akacji?
Planowanie w Wyżełkowie 09:31, 28 sty 2013

Do góry
A mi się chyba pierwszy najbardziej podoba, choć drugi też jest fajny, ale się napracowałaś, ale wyszło świetnie, brawo dobra robota!
Pustynia, która będzie kiedyś ogrodem 09:22, 28 sty 2013

Do góry
A jak cieszy ta pierwsza trawka, coś wspaniałego, od razu inaczej się robi
Witajcie w Wyżełkowie 09:18, 28 sty 2013

Do góry
Hortensja dała czadu, ale szybko rośnie, wiosna u Ciebie na całego
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 09:16, 28 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
I znowu nadrabiam, kaloszki i takie tam widziałam, ale wy się odszczelacie na tą działeczkę, a ja zawsze jakieś stare rzeczy i do roboty, koniecznie muszę bardziej się postarać, co by nie odstawać od sióstr ogrodowiskowych

No to mi daje do myślenia ....

Ostatnio M. pytał czemu nic sobie nowego nie kupuję? No to teraz kupię Tylko z rozmiarem problem, bo straszne wahania ostatnio i nie wiem w którym kierunku pójdzie

pozdrawiam "Wątkową" (czyli Ciebie Madżenko) i Twoich gości
Początki w Kruklandii 09:15, 28 sty 2013

Do góry
A u mnie już na plusie. Miłego dnia pani Menager
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 09:11, 28 sty 2013

Do góry
I znowu nadrabiam, kaloszki i takie tam widziałam, ale wy się odszczelacie na tą działeczkę, a ja zawsze jakieś stare rzeczy i do roboty, koniecznie muszę bardziej się postarać, co by nie odstawać od sióstr ogrodowiskowych Cisy trzeba koniecznie namierzyć, plantacja z bukszpanowo-cisowa mi się marzy....hehe.
U mnie na plusie, pozdrowionka zostawiam

Mały ogródek, a dużo przyjemności 08:56, 28 sty 2013

Do góry
Elu ja również gratuluję, takie małe cudeńko to przecież skarb nad skarbami, a może masz jakieś zdjęcie dzieciątka
Igiełkowy ogródeczek 08:43, 28 sty 2013

Do góry
Justynko- tak to jest, że jak chłodniej to się lepiej śpi, ale żeby aż tak, to chyba z 10 kołder bym potrzebowała

Marzena- pod wieczór też u mnie padało, śnieg ale taki drobniuteńki, obecnie nie pada i topi się, u mnie na plusie. Wczoraj mówili w pogodzie, że zima wróci, ale już nie z takimi niskimi temperaturami, oby tak było.
Igiełkowy ogródeczek 08:42, 28 sty 2013

Do góry
Jabeska napisał(a)
Gosiu obyś miała rację z tym śniegiem , bo ja już zaczynam się zachowywać jak Twój kot A swoją drogą to przyznaj się, pewnie za kanapą masz kocimiętkę i dlatego taki rozanielony

U mnie obecnie 2 na plusie, jak się wyjdzie czuć ciepłe powietrze.
Kociaka muszę na dietę posłać, bo ma dopiero 3 lata, a w sobotę moja siostra-pielęgniarka dała mi wykład, jak tak kota można utuczyć i że grożą mu choroby i tu cała lista..... A najśmieszniejsze to to że ja się cieszylam że je, bo u mnie rodzinnie wszyscy chuderlawi są włącznie ze mną, dzieciaki do jedzenia przymuszam to chociaż kot mi się trafił co nie marudzi tylko zajada i o dokładkę wciąż prosi Ale muszę się wziąć za niego, żeby nie odstawał od reszty rodziny
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies