U mnie -4 świeci słońce...... i ja nie chcę odwilży..... przyroda znów zgłupieje..do końca lutego na minusie kcem i muszem mieć....
sterlicji -chyba kapryśna , sanseweri - bezproblemowa , skrzydłokwat - u mnie rośnie bez problemu...tzn trochę go co jakiś czas zapomnę podlać wiec łapie suche końce liści....
Marzenko - nie idzie za Tobą nadążyć. Podziwiam Twoją rodzinę, ża dają radę Jesteś jak wulkan - ciągle nieuśpiony. Strój ogrodnika piękny, w Danusi stylu - czyt. angielskim. I na Gardenię jedziesz. O matko z córką, nie sposób nadążyć . A jak Ci się podoba pomysł - skoro pani Lis cię denerwuje - by zdjęcie swojej głowy wkleić zamiast gólowy ww. pani w ten piękny , stylizowany obraz. I już będziesz zadowolona, bo to Ty wśród donic, cisków i leżaczków będziesz królować ... Dziobki zasyłam
I znowu nadrabiam, kaloszki i takie tam widziałam, ale wy się odszczelacie na tą działeczkę, a ja zawsze jakieś stare rzeczy i do roboty, koniecznie muszę bardziej się postarać, co by nie odstawać od sióstr ogrodowiskowych Cisy trzeba koniecznie namierzyć, plantacja z bukszpanowo-cisowa mi się marzy....hehe.
U mnie na plusie, pozdrowionka zostawiam
Ostatnio M. pytał czemu nic sobie nowego nie kupuję? No to teraz kupię Tylko z rozmiarem problem, bo straszne wahania ostatnio i nie wiem w którym kierunku pójdzie
pozdrawiam "Wątkową" (czyli Ciebie Madżenko) i Twoich gości