Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Igiełkowy ogródeczek

Igiełkowy ogródeczek

dorkow0 11:11, 28 sty 2013

Witaj Gosiu... Nie nadrobiłam absolutnie, nie dam rady, bo cyt. "zamiast się zajmować drugą połówką, to siedzisz w komputerze...", więc tylko fotki oglądnęłam, ogród w zimie cudny, w lecie boski, wiosną... No, jedno i drugie... A kociak uroczy... Serdeczności przesyłam...
EPODLAS 11:28, 28 sty 2013

Gosiu, piękne ogrodowe zimowe obrazki pokazałaś. Mnie podoba się mostek, o takim zawsze marzyłam. U nas też ocieplenie, ale śnieg rano jeszcze padał. Pozdrowienia.
gierczusia 15:13, 28 sty 2013

Ha ja mam podobną akcję z jedzeniem , ja raczej chuda , syn super chudy ... Arolę Twojego kota przejmuje u mnie moj mąż wszystko zje , wszystko mu smakuje i zawsze o dokładkę prosi ,aż mi się serce raduje .. Jest tylko jeden szkopuł ... On tak łatwo jak Twój kot zmiany diety nie zaakceptuje
Gosiniak 15:21, 28 sty 2013

asc napisał(a)
Piękne widoczki zimowe.... i takie murki przy ognisku zimą są super...bo faktura ogrodu bardziej urozmaicona..

acha promanal jest też na przędziorki... jak pryskałam wiosna to nie miałam tego dziadostwa..ostatni rok nie pryskałam...to mi przędziorek zjadł co się dało.... istna plaga.... W tym roku oprysk po wszystkim nawet po bylinach robię...

Aniu u mnie to samo z przędziorkami, robię te opryski głównie na te pajączki, tak jak ty wszystko prawie pryskam
A murki zmieniają to prawda, nie jest tak płasko, jakieś urozmaicenie
Gosiniak 15:27, 28 sty 2013

Dorotko- u mnie nie taż źle, bo M sam siedzi przy kompie, dzieci trzeba gonić, bo też by siedziały, muszę sama się kontrolować, żeby jako tako życie rodzinne tez było
Enya73 15:30, 28 sty 2013

No właśnie, przez Ogrodowisko i bloga straciłam argument w rozmowach z dziećmi i mężem, żeby tyle czasu nie spędzali przed kompem. I co zrobić?
GosiaJoanna 16:08, 28 sty 2013

Enya73 napisał(a)
No właśnie, przez Ogrodowisko i bloga straciłam argument w rozmowach z dziećmi i mężem, żeby tyle czasu nie spędzali przed kompem. I co zrobić?

Ja korzystam z dobroci nadmiaru wolnego czasu póki dzieciaczków nie mamy . Ratuje mnie też to że mam dość sporo wolnego czasu (pracuje w domu) a M jakoś nic nie mówi on w sumie z natury małomówny jest heheh ale to fakt ogrodowisko wciagneło mnie na maxa a bardziej fajni ludzie :*
Gosiniak 19:12, 28 sty 2013

EPODLAS napisał(a)
Gosiu, piękne ogrodowe zimowe obrazki pokazałaś. Mnie podoba się mostek, o takim zawsze marzyłam. U nas też ocieplenie, ale śnieg rano jeszcze padał. Pozdrowienia.

Ja też w zeszłym roku zachorowałam na mostek, po wątku Kasi- ogród z czerwonym mostkiem i dlatego wymyśliłam rabatkę "japkońską' bo mostek musowo musiał być
Gosiniak 19:17, 28 sty 2013

gierczusia napisał(a)
Ha ja mam podobną akcję z jedzeniem , ja raczej chuda , syn super chudy ... Arolę Twojego kota przejmuje u mnie moj mąż wszystko zje , wszystko mu smakuje i zawsze o dokładkę prosi ,aż mi się serce raduje .. Jest tylko jeden szkopuł ... On tak łatwo jak Twój kot zmiany diety nie zaakceptuje

Mój M też ładnie je, ale łakomczuchem nie jest, a kot to przegina ostatnio, znalazł sobie niezawodny sposób- miałczy do skutku, aż nie wytrzymam i rzucę mu coś do miski, ale koniec kropka postanowione, dziś się zdziwił, jak nie dostał drugiego śniadanka i podwieczorku
dorkow0 19:19, 28 sty 2013

Ja na mostek choruję już Gosiu wiele lat, ale na chorobie go na razie zostawię... I będę podziwiać u Ciebie... Tyle naplanowałam w ogrodzie, że nie wiem, czy mi życia starczy... Ale może się okazać zupełnie inaczej... Zobaczymy co mi z tych planów wyjdzie...
Serdeczności Gosiu...