Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Igiełkowy ogródeczek

Igiełkowy ogródeczek

Tess 20:51, 27 sty 2013

Gosiu, nie będę ściemniać, że wszystko nadgoniłam.
Zrobiłam ciofaj, ciofaj... chyba ze dwadzieścia stron, ale jakby to na dni przeliczyć to pewnie ze trzy tylko by się uzbierało
Ależ macie tempo, dziewczyny

Kocina mnie urzekła. Lubię koty.
Gosiniak 20:54, 27 sty 2013

Cofaj cofaj to będzie dopiero wiosną, żeby niczego nie przegapić, a teraz to obrazkowym się leci i już
Ja tak mówię, ale też lubię poczytać, co u Ciebie i innych dziewczyn i chłopców
agata19762 20:55, 27 sty 2013

ale u Ciebie ładna zima ......
śniegu mnóstwo......

pozdrawiam cieplutko...
dzisiaj już tylko-5 ...
Gosiniak 21:02, 27 sty 2013

Jak jest słonko to konieczność zdjęcia pocykać, zupełnie inaczej wychodzą niż jak tak szaro, więc nadrobić musiałam
Za parę dni o ile dobrze prognozują, tego śniegu może już nie być.
Jabeska 22:46, 27 sty 2013

Gosiu obyś miała rację z tym śniegiem , bo ja już zaczynam się zachowywać jak Twój kot A swoją drogą to przyznaj się, pewnie za kanapą masz kocimiętkę i dlatego taki rozanielony
Juzia 00:03, 28 sty 2013

Magda70 napisał(a)

Hej Gosiu ależ się ubawiłam żywej Twojej Kici... naprawdę wygląda na tym pierwszym zdjęciu , jakby jej cuśss mocniejszego do mleka dolali ...

Tak wszyscy czekamy na odwilż a Juzia bidulka musi w skarpetkach spać ( ja też śpię w takowych )

A u mnie wczoraj wieczorem -10

U mnie w nocy to -24 było....a w sypialni rano 12

12 !? toć to masakra...

Pokój nad garażem i bez strychu
Ale mi się tu dobrze śpi
Madzenka 06:37, 28 sty 2013

Gosiu a u mnie jeszcze wieczorem śniegu dopadało...
Gosiniak 08:42, 28 sty 2013

Jabeska napisał(a)
Gosiu obyś miała rację z tym śniegiem , bo ja już zaczynam się zachowywać jak Twój kot A swoją drogą to przyznaj się, pewnie za kanapą masz kocimiętkę i dlatego taki rozanielony

U mnie obecnie 2 na plusie, jak się wyjdzie czuć ciepłe powietrze.
Kociaka muszę na dietę posłać, bo ma dopiero 3 lata, a w sobotę moja siostra-pielęgniarka dała mi wykład, jak tak kota można utuczyć i że grożą mu choroby i tu cała lista..... A najśmieszniejsze to to że ja się cieszylam że je, bo u mnie rodzinnie wszyscy chuderlawi są włącznie ze mną, dzieciaki do jedzenia przymuszam to chociaż kot mi się trafił co nie marudzi tylko zajada i o dokładkę wciąż prosi Ale muszę się wziąć za niego, żeby nie odstawał od reszty rodziny
Gosiniak 08:43, 28 sty 2013

Justynko- tak to jest, że jak chłodniej to się lepiej śpi, ale żeby aż tak, to chyba z 10 kołder bym potrzebowała

Marzena- pod wieczór też u mnie padało, śnieg ale taki drobniuteńki, obecnie nie pada i topi się, u mnie na plusie. Wczoraj mówili w pogodzie, że zima wróci, ale już nie z takimi niskimi temperaturami, oby tak było.
Mala_Mi 08:53, 28 sty 2013

Piękne widoczki zimowe.... i takie murki przy ognisku zimą są super...bo faktura ogrodu bardziej urozmaicona..

acha promanal jest też na przędziorki... jak pryskałam wiosna to nie miałam tego dziadostwa..ostatni rok nie pryskałam...to mi przędziorek zjadł co się dało.... istna plaga.... W tym roku oprysk po wszystkim nawet po bylinach robię...