siakowa napisał(a) ale widoki do porannej kawki
Tess uwielbiam te Twoje zakamarki w ogródku, wijące się geometryczne ścieżki wokół penduli jak patrze na Twój ogród to stwierdzam że właścieiele małych ogródków nie mają co zazdrościć przestrzeni właścicielom większych ogródkó taki przytulny klimat w dużym ogrodzie cięzko uzyskac !
Też je uwielbiam
Kocham mój ogród. Ale brakuje mi w nim ładnego zapożyczonego krajobrazu. Ale nie można mieć wszystkiego
beta napisał(a)
ot...święte słowa
dodam jeszcze od siebie, że bardzo mi się podobają te jasne hosty ...super rozświetlają cieniste zakamarki
buziaki
Też to dostrzegłam i dosadzam gdzie się da.
Kasya napisał(a) za duzo zdjec na raz
1. tam gdzie piszesz o bergenii to brunera
2. moje zawilce tez takie jakies male, niewyrosniete, myslisz ze urosną, ja kupowalam na wiosnę
3. moja kicia tez najbardziel lubi jak jestem w ogrodzie, chodzi wtedy przy nodze jak pies albo uwala sie pod krzakiem gdzies jak najblizej
4, najbardziej lubie widoczki w cyprysikiem w tle
5. jesli chodzi o roze w szkolkach bez nazw odmian to wydaje mi sie ze to ma scisly zwiazek z ceną tzn chyba wieksze koszty dla szkolki za sprzedaz roz odmianowych...jakos tak to jest
6. no i ta kompozycja z grackami i hostami...cudo, juz mysle gdzie moglabym cos takiego u siebie...ale jakos nie mam takiego ladnie cienistego miejsca wolnego
7. hakone jakos ciezko przezywa rozłake nie wiem czy da radę, podlewam codziennie
O masz, za dużo
Oszczędziłam Wam widoku przedogródka
1. dzięki, już edytowałam. Późno było
2. nie wiem, czy w tym roku dużo jeszcze urosną. Ta susza... Ale zawilce rosną w łodygę kwiatową, to pewnie jeszcze trochę będą wyższe.
3. mój robi dokładnie tak samo
5. wiem dlaczego
A jakiej wysokości jest Twój?
6. tego nie wiedziałam
6. miejsce nie musi być aż tak cieniste, może być półcieniste. A te hosty wiosną do dzielenia
7. nie oczekuj, że hakone zaraz zacznie rosnąć. Ona musi się ukorzenić. Ruszy dopiero na wiosnę. Ostrożnie z tym podlewaniem, nie zalej jej.