Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

Konieczki 11:29, 06 sie 2015

Co do listew u mnie śmieszna historia, po trzech latach zadzwonił stolarz od schodów i się mnie pyta czy jeszcze chce listwy od niego? I tak od pół roku mam listwy a zdradzę Wam że je kleil na silikonie do okien
A moje wykopki nic do przodu...
A dodatki super -widziałyście zabawki szydelkowe w wątku lawenda czy szałwia? Spodobają się Wam
Konieczki 11:31, 06 sie 2015

Asia a Ty to od wnętrz jesteś?
nawigatorka 11:35, 06 sie 2015

Konieczki napisał(a)
Co do listew u mnie śmieszna historia, po trzech latach zadzwonił stolarz od schodów i się mnie pyta czy jeszcze chce listwy od niego? I tak od pół roku mam listwy a zdradzę Wam że je kleil na silikonie do okien
A moje wykopki nic do przodu...
A dodatki super -widziałyście zabawki szydelkowe w wątku lawenda czy szałwia? Spodobają się Wam

Daaj link do tych zabawek proszę.
Silikon może się przyda choć ja drewnianych raczej mieć nie będę, bo drewna w domu nie mam w czystej postaci.
Tess 11:38, 06 sie 2015

https://www.ogrodowisko.pl/watek/5748-szalwie-czy-lawendy?page=7
nawigatorka 11:39, 06 sie 2015

Konieczki napisał(a)
Asia a Ty to od wnętrz jesteś?

Nooo od własnych.i czasem jak braknie mi ścian u mnie na moje niespokojne ręce i glowe pelna pomysłów to jeszcze kilka wnętrz nie własnych udemoruje
nawigatorka 11:41, 06 sie 2015

Tess napisał(a)

Dziękuję.ale superowe.ja właśnie chcę dziś mojej młodszej lalkę szmacianke kupić.
nawigatorka 13:27, 06 sie 2015

doradzcie proszę - mam dwie lipy - jedna rośnie u mnie od 4 lat (ta po prawej) druga od niespełna miesiąca. chciałam formowac je w kostki, ale ostatnio zmieniłam plan i wymysliłam sobie płaskie ekrany - przymocowałam je juz wstepnie do stelazy ale jeszcze nie powycinałam zbędnych gałęzi. powiedzcie co o nich myslicie? bedzie coś z tego? oczywiscie za kilka lat

Między lipami a miscantem ma powstac pergola ze stołem itp, a tam gdzie brak darni wgłębnik na ognisko.

krzywizne stelaza juz wyprostowałam

siakowa 13:30, 06 sie 2015

ale widok od przodu domu bdziesz miec taki że drzewa beda wąskim paskiem nie?
Konieczki 14:13, 06 sie 2015

Tess napisał(a)

Dziękuje ją korzystamy z tel więc mam trochę trudności w lataniu pomiędzy wątkami a kopiowania nie czaje
Konieczki 14:18, 06 sie 2015

nawigatorka napisał(a)
doradzcie proszę - mam dwie lipy - jedna rośnie u mnie od 4 lat (ta po prawej) druga od niespełna miesiąca. chciałam formowac je w kostki, ale ostatnio zmieniłam plan i wymysliłam sobie płaskie ekrany - przymocowałam je juz wstepnie do stelazy ale jeszcze nie powycinałam zbędnych gałęzi. powiedzcie co o nich myslicie? bedzie coś z tego? oczywiscie za kilka lat

Między lipami a miscantem ma powstac pergola ze stołem itp, a tam gdzie brak darni wgłębnik na ognisko.

krzywizję stelarza juz wyprostowałam

Wydaje mi się że od tarasu "wąską" stroną, ją tego nie widzę dobrze może jakby tą tylnia lipę przekręcić o 90stopni byłoby ciekawiej patrz nienudno