Co ja bym dala zeby chociaz na sekunde zobaczyc to na wlasne oczy
pobyc tam choc sekundke oh oh oh
pozwolisz ze skopiuje zdjecie bede mogla dowoli na nie patrzec
Magnolia jest kwasolubem, więc trzeba dobrać jej takie samo sąsiedztwo. Podobne wymagania mają rododendrony jak i większość iglaków - może nawet rosnąć na tle żywopłotu. W dolnych partiach mogą rosnąć byliny typu żurawki, które są ładne przez cały rok.
A ja dostrzegłem czarne bombki Również boski telewizor oraz zaj*bistą lampę(chyba) i sofę
No i jaki super masz widok na ogród! W którym zresztą jak zwykle bosko
Nie mógłbym wyróżnić wielu wątków, bo kofam Was wszystkich, więc z tego miejsca życzę Wam nadziei,własnego skrawka nieba,zadumy nad płomieniem świecy,dobrej,pachnącej kawy,piękna poezji, muzyki,pogodnych świąt ,odpoczynku, zwolnienia oddechu,nabrania dystansu do tego co wokół,chwil roziskrzonych kolędą,śmiechem i wspomnieniami. Wesołych Świąt!
Nie mógłbym wyróżnić wielu wątków, bo kofam Was wszystkich, więc z tego miejsca życzę Wam nadziei,własnego skrawka nieba,zadumy nad płomieniem świecy,dobrej,pachnącej kawy,piękna poezji, muzyki,pogodnych świąt ,odpoczynku, zwolnienia oddechu,nabrania dystansu do tego co wokół,chwil roziskrzonych kolędą,śmiechem i wspomnieniami. Wesołych Świąt!
Dziękuję wszystkim odwiedzjącym, że znajdujecie chwilkę na wizytę u mnie w trakcie przygotowań do świąt
Odpowiem Wam wieczorkiem. Piekę sernik z brzoskwiniami, zarz zabieram się za Tessowski 3 BIT a potem salatki.
A u mnie placki już gotowe - też mam 3bita - pyyszny jest
A u mnie cukrem pudrem sypie - rano też trochę poprószyło....ale to wciąż za mało....Lampki na zewnątrz cudowne! Ciekawe ile w sumie światełek świeci się na katalpie? No i czekam na choinkę w domku
Dziękuję wszystkim odwiedzjącym, że znajdujecie chwilkę na wizytę u mnie w trakcie przygotowań do świąt
Odpowiem Wam wieczorkiem. Piekę sernik z brzoskwiniami, zarz zabieram się za Tessowski 3 BIT a potem salatki.
A u mnie placki już gotowe - też mam 3bita - pyyszny jest