I to ogrodniczki lubią najbardziej
Bratki śliczne z bluszczami. Widzę, że soezon bluszczowy wszędzie mimo, że nikt o tym nie pisze
Ja wczoraj kolejne 4 kupiłam
POla giełd kwiatową masz codziennie od 4 rano do ok 7:30 a w sobotę do ok 9 na ul. giełdowej
Oficjalnie dłużej mają otwarte ale realnie wybór jest do godz max 9
Aniu dopóki w miejsce bambusów nie wkopię tych grabów w skarpetach będzie mnie ogród drażnić
żon dzisiaj dobrowolnie (bez przymusu )skosił trawnik, zwertykulował drugi raz i nawet kanty zaczął przycinać ale maszynka się wyładowała
Moje żurawki sae si dzisiaj dzieliły.. Korzeni i tak nie mają bo je białe krewetki wyżarły....
Po co chcesz wiklinową kulę wywalić? Skopiuj Boćka, kup biały powojnik i opleć nim kulę
Aga właśnie na tym polega problem, że trudno kupić graby np. Takie na żywopłot... W ubiegłym roku kupowłam 2,5 m po 250 cm za 135 zł/szt.... A teraz miałam kupić 1,8 m za 10-12 zł...... Teraz kupię za 25 zł z innej szkółki, chociaż pewnie z tego samego źródła co pierwiotny plan... Bo szkółek grabowych wkoło nie ma, tylko jedna....
Poczułam się jak intruz domagający się zwortu kasy a nie klient, który chce im ją dać.... Mogli mnie drożej skasować i tak bym kupiła.... Byleby mnie tak nie zrobić ....bo straciłam dwa tygodnie ...