Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

Kasiek 22:35, 20 kwi 2013

ewa004 napisał(a)
Kaska teraz jestem spokojna ze mną nie jest jeszcze tak źle

Nie...z nami nie jest zle...yhy.. Zon mowi ze go do grobu wpedze ale jakos mi to tak niezgrabnie wychodzi,musze trochu jeszcze potrenowac
P.s dziwnym trafem klucz od przykrywy bunkra nosi juz przy sobie
Kasiek 22:37, 20 kwi 2013

Gabrysia_ napisał(a)
A co powiecie na to?
...nasz znajomy,wracając z pracy z drugiej zmiany,pomógł trzem facetom popchnąć auto,aby zapalić na popych i taki zadowolony,że się udało idzie na parking...rozgląda się a tam nie ma jego auta...i co się okazało?
...pomógł złodziejom odpalić swoje auto,teraz się z tego wszyscy śmiejemy,ale wtedy do śmiech nikomu nie było

Hahahaha A chociaz dal im blogoslawienstwo na droge ?
nieszka 22:38, 20 kwi 2013

Gabrysia_ napisał(a)
A co powiecie na to?
...nasz znajomy,wracając z pracy z drugiej zmiany,pomógł trzem facetom popchnąć auto,aby zapalić na popych i taki zadowolony,że się udało idzie na parking...rozgląda się a tam nie ma jego auta...i co się okazało?
...pomógł złodziejom odpalić swoje auto,teraz się z tego wszyscy śmiejemy,ale wtedy do śmiech nikomu nie było

Nieeeee....
Nie poznał własnego auta????
No ale ze złodziejami się pewnie uściskiem dłoni wymienił
Gabrysia_ 22:40, 20 kwi 2013

nieszka napisał(a)

Nieeeee....
Nie poznał własnego auta????
No ale ze złodziejami się pewnie uściskiem dłoni wymienił

Ciemno było,mógł chłopina nie poznać
...ale auta nie odzyskał..
Kasiek 22:44, 20 kwi 2013

Moj Zon musial kiedys zamek w bagazniku rozwalic bo dla zartu zamknelismy w nim 4 letna corke...Wziela kluczyki i chciala siegnac pilke,musiala wejsc cala do bagaznika do pilka byla praktycznie przy siedzeniach. Zartujac zatrzasnelismy bagaznik ,automatycznie zamknal sie caly woz.Pilot zostal w domu w Niemczech...Corka wspomina to do dzisiaj,
Madzenka 22:51, 20 kwi 2013

Ja juz się nie śmieję... Ja sikam
A Żon nie rozumie
GabiK 22:54, 20 kwi 2013

Bociusiu, ale przednie historie sprowokowałaś.

Koleżanka z pracy miała głupi wypadek. Facet przed nią mocno zahamował przed światłami, a ona całkiem nie zdążyła i lekko go stuknęła. Chciała cofnąć, żeby obejrzeć szkody i zamiast wstecznego dała jedynkę. Rozwaliła sobie pół przodu.
Kasiek 22:54, 20 kwi 2013

Kiedys po zakupach,zostawilam corke na parkingu...zorientowalam sie w domu przy rozpakowywaniu zakupow ze czegos brakuje... Dlugo nie mogla mi wybaczyc
Gabrysia_ 23:01, 20 kwi 2013

Moja siostra jadąc ze szwagrem na zakupy,podjechali najpierw na stację zatankować,ona poszła zapłacić,było pare osób przed nią,więc chwilkę to trwało.
Wyszła zadowolona, wsiada do auta zapina pasy i zamarła...a tam jakiś obcy facet...pyta się go:
co pan tu robi?...facet wystraszony zadaje jej to samo pytanie...a szwagier z boku pękał ze śmiechu
Bo wsiadła nie do swojego auta
Mala_Mi 23:13, 20 kwi 2013

Dajecie czadu kobietki........