Dzięki za opinie. Ogrod mlody jeszcze za kilka lat bedzie super. Ze skrzycznego widac moja chatke ja jutro w pracy niestety od 6 tez bym cos fajnego porobil. Bylismy ostatnio na skrzycznym z rodzinka rowniez. Pozdrawiam
Przeszłam przez wszystkie strony. Śliczny domek, synuś i żona (bo to chyba ona na zdjęciach. Ogród bardzo łady, taras tez mi sie bardzo podoba a to że mieszkasz w takim miejscu to już Ci zazdroszczę. Jak już pisałam u siebie to w zeszłym tygodniu była dosyc blisko Ciebie. Szliśmy z Bystrej na Szyndzielnię i Klimczok. Jutro planujemy wycieczkę na Stożek Wielki no i chyba teraz Skrzyczne będzie obowiązkowo do zaliczenia.
Danusiu coś mi sie wydaje, że roślin mam chyba za dużo ale ja tak lubię kolorowo żeby było i jak gdzieś wolne miejsce widzę to znaczy, że tam można coś jeszcze dosadzić- tak już mam- to chyba jakieś choróbstwo. Synom oczywiście przekażę. Chyba masz rację, że z genami im się dostało. Ja jestem tym bakcylem folkowym mocno porażona i sprawia mi przyjemność oglądanie moich synów jak tańczą. Gdybym mogła to bym też w tany ruszyła, ale niestety pozostaje już tylko oglądanie. Pozdrawiam
Pomocnik jest super i juz dzielnie dzierży konewkę ,podlewanie z głowy przy takim pomocniku Danusiu u nas sucho ,a deszcze nie widać
Pozdrawiam i życze miłego weekendu
Chętnie zerknę na te Twoje brzozy. Ja też mam mini zagajnik - na razie pusty, ale planuję właśnie dodać czerwone berberysy, trawki i coś tam jeszcze. O co doprowadziło Cie do takiego smutku? Przysłali Ci coś innego? Możesz śmiało wklejać zdjęcie u mnie - nie obrażę się
Danusiu jak chcesz to zobacz moich synów na stronie 70- tam wstawiłam zdjęcia z koncertów( właściwie miałam je usunąć ale zapomniałam ) A na stronie 86,87 są zdjęcia ze spotkania ogrodowiskowego u mnie. Jak chcesz to sobie poprzegladaj. Moi chłopcy nigdy nie byli piłkowi tzn nie lubili grać w nogę- nie ciągnęło ich. A co do dziewczyn to wszystko w swoim czasie mam nadzieję. Pozdrawiam