Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "bdan"

Ogród z pompą 20:41, 02 sie 2014

Do góry
Widzę, ze pracowity dzień był. Też czekam na fotki
Wiejski ogródeczek po mojemu :) 19:39, 02 sie 2014

Do góry
bdan napisał(a)

O jej, Małgoś co tam masz w tej miseczce, mniam.
Zaznaczam wątek, wpadnę później

Zapraszam, zapraszam

... to pyszności Gryzeldy
Wiejski ogródeczek po mojemu :) 19:32, 02 sie 2014

Do góry
Ogrodeczek napisał(a)

Buźka

O jej, Małgoś co tam masz w tej miseczce, mniam.
Zaznaczam wątek, wpadnę później
Ogród Sylwii od początku cz.II 19:28, 02 sie 2014

Do góry
Syla napisał(a)

[img size=640x427
https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/67/673249/original.jpg[/img]

Czekam zawsze, aż pojawią się powiadomienia z Twojego wątku. I choć rzadko daję znać, że byłam, ale jestem zawsze.

Masz pięknie, a Twój ogród jest dla mnie inspiracją i wzorem.
Mam nadzieję, że u mnie tez kiedyś tak będzie
Ogród Loczka 22:37, 01 sie 2014

Do góry
Jak będę na Skrzycznym to nie zapomnę pomachać
Ogród Loczka 22:30, 01 sie 2014

Do góry
bdan napisał(a)
Przeszłam przez wszystkie strony. Śliczny domek, synuś i żona (bo to chyba ona na zdjęciach. Ogród bardzo łady, taras tez mi sie bardzo podoba a to że mieszkasz w takim miejscu to już Ci zazdroszczę. Jak już pisałam u siebie to w zeszłym tygodniu była dosyc blisko Ciebie. Szliśmy z Bystrej na Szyndzielnię i Klimczok. Jutro planujemy wycieczkę na Stożek Wielki no i chyba teraz Skrzyczne będzie obowiązkowo do zaliczenia.

Dzięki za opinie. Ogrod mlody jeszcze za kilka lat bedzie super. Ze skrzycznego widac moja chatke ja jutro w pracy niestety od 6 tez bym cos fajnego porobil. Bylismy ostatnio na skrzycznym z rodzinka rowniez. Pozdrawiam
Ogród Loczka 22:24, 01 sie 2014

Do góry
Przeszłam przez wszystkie strony. Śliczny domek, synuś i żona (bo to chyba ona na zdjęciach. Ogród bardzo łady, taras tez mi sie bardzo podoba a to że mieszkasz w takim miejscu to już Ci zazdroszczę. Jak już pisałam u siebie to w zeszłym tygodniu była dosyc blisko Ciebie. Szliśmy z Bystrej na Szyndzielnię i Klimczok. Jutro planujemy wycieczkę na Stożek Wielki no i chyba teraz Skrzyczne będzie obowiązkowo do zaliczenia.
Kolorowy ogród do kapitalnego remontu 21:33, 01 sie 2014

Do góry
bdan napisał(a)
Gośka ile ty masz roślin, podziwiam. Byłam na stronie synów i gości ogrodowiska. Widać, że fajna impreza była.

Przekaż synom moje gratulacje, gratulacje również dla Was rodziców, no i czytam, że Ty tez tańczyłaś, więc to jednak "mama w genach dała"

Danusiu coś mi sie wydaje, że roślin mam chyba za dużo ale ja tak lubię kolorowo żeby było i jak gdzieś wolne miejsce widzę to znaczy, że tam można coś jeszcze dosadzić- tak już mam- to chyba jakieś choróbstwo. Synom oczywiście przekażę. Chyba masz rację, że z genami im się dostało. Ja jestem tym bakcylem folkowym mocno porażona i sprawia mi przyjemność oglądanie moich synów jak tańczą. Gdybym mogła to bym też w tany ruszyła, ale niestety pozostaje już tylko oglądanie. Pozdrawiam
Moja bajka 21:03, 01 sie 2014

Do góry
bdan napisał(a)

Bardzo dobra decyzja z tymi szmaragdami, fajnie jest a niedługo będzie super

Cieszę się jak dziecko
Moja bajka 21:02, 01 sie 2014

Do góry
Katkak napisał(a)

Bardzo dobra decyzja z tymi szmaragdami, fajnie jest a niedługo będzie super
Kolorowy ogród do kapitalnego remontu 20:59, 01 sie 2014

Do góry
Gośka ile ty masz roślin, podziwiam. Byłam na stronie synów i gości ogrodowiska. Widać, że fajna impreza była.

Przekaż synom moje gratulacje, gratulacje również dla Was rodziców, no i czytam, że Ty tez tańczyłaś, więc to jednak "mama w genach dała"
Ogród na Batuty 17:47, 01 sie 2014

Do góry
Madziu postaraj sie dołożyć u siebie podpis.Podpis musisz dodać w swoim profilu.
Tu masz instrukcję
https://www.ogrodowisko.pl/watek/351-drobne-zmiany-zagniezdzone-cytaty-i-linkowanie-swoich-watkow-w-podpisie

Wtedy gdzy kogoś odwiedzasz i zostawiasz swój ślad to łatwiej do Ciebie trafić.
Ogród, który ciągle zmieniam 14:23, 01 sie 2014

Do góry
bdan napisał(a)

No ale że masz takiego pomocnika to się nie przyznałaś. Bo jak Ci podlewanie odpada, to już luzik

Pomocnik jest super i juz dzielnie dzierży konewkę ,podlewanie z głowy przy takim pomocniku Danusiu u nas sucho ,a deszcze nie widać
Pozdrawiam i życze miłego weekendu
Pomóżcie wyczarować mi ogród 14:13, 01 sie 2014

Do góry
Nie mam dostępu teraz do zdjęć, ale ogólnie kolorystycznie mi nie pasowało, bo obok różowa rabara różana. Postaram sie u siebie w weekend zamieścić
Pomóżcie wyczarować mi ogród 14:11, 01 sie 2014

Do góry
bdan napisał(a)

Moje róże nam w obwódce bukszpanowej. Tego fragmentu ogrodu nie dążyłam jeszcze wrzucić do mojego watku. Zrobię to niedługo. Ale na razie to pusto bardzo na tej rabatce. Obok róż mam rabatkę z trzema brzozami, która przeżyłam trochę stresu, bo rabata miała być z berberysami admiration i jak wszystko przyiozłam i poustawiałam to myślałam, że się rozpłaczę.Niestety nie mam takiej wyobraźni projektanta. Ale już nie zaśmiecami Ci wątku. Wrzucę fotorelację u mnie jak znajdę trochę czasu.

Chętnie zerknę na te Twoje brzozy. Ja też mam mini zagajnik - na razie pusty, ale planuję właśnie dodać czerwone berberysy, trawki i coś tam jeszcze. O co doprowadziło Cie do takiego smutku? Przysłali Ci coś innego? Możesz śmiało wklejać zdjęcie u mnie - nie obrażę się
Ogród, który ciągle zmieniam 14:10, 01 sie 2014

Do góry
Jag_58 napisał(a)

Danusiu ogród faktycznie do małych nie należy 5200m2 ,a my z M do młodych juz nie nalezymy a ogarniamy go w dwójkę

No ale że masz takiego pomocnika to się nie przyznałaś. Bo jak Ci podlewanie odpada, to już luzik
Ogród na Batuty 14:00, 01 sie 2014

Do góry
Witaj na Ogrodowisku. Niedawno też tworzyłam ogród, chętnie będę zaglądać

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu 11:45, 01 sie 2014

Do góry
Gocha napisał(a)

Danusiu jak chcesz to zobacz moich synów na stronie 70- tam wstawiłam zdjęcia z koncertów( właściwie miałam je usunąć ale zapomniałam ) A na stronie 86,87 są zdjęcia ze spotkania ogrodowiskowego u mnie. Jak chcesz to sobie poprzegladaj. Moi chłopcy nigdy nie byli piłkowi tzn nie lubili grać w nogę- nie ciągnęło ich. A co do dziewczyn to wszystko w swoim czasie mam nadzieję. Pozdrawiam

nie usuwaj, pooglądam - ale teraz nie mogę
Ogród z łezką 11:43, 01 sie 2014

Do góry
Kindzia napisał(a)

jakie pyszności
Kolorowy ogród do kapitalnego remontu 11:12, 01 sie 2014

Do góry
bdan napisał(a)
A to wszystko "mama w genach dała"?. Wiadomo, że nie da się uniknąć, ale dobrze, że jest jeszcze coś poza, co pozwoli im się poruszac. Mój syn gra w piłkę nożną, więc trzy razy w tygodniu trenig plus mecz. Takie dodatkowe zajęcia myślę, że też ucza ich właściwej organizacji, żeby ze wszystkim się ogarnąć.
A ten starszy to od dziewczyn się chyba nie odgoni, gitara, prekusja

Danusiu jak chcesz to zobacz moich synów na stronie 70- tam wstawiłam zdjęcia z koncertów( właściwie miałam je usunąć ale zapomniałam ) A na stronie 86,87 są zdjęcia ze spotkania ogrodowiskowego u mnie. Jak chcesz to sobie poprzegladaj. Moi chłopcy nigdy nie byli piłkowi tzn nie lubili grać w nogę- nie ciągnęło ich. A co do dziewczyn to wszystko w swoim czasie mam nadzieję. Pozdrawiam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies