Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

bdan 09:38, 01 sie 2014

Gocha napisał(a)

Danusiu ja i młodszy 14- letni synio Jasiek.

Jak miło widzieć osobę z którą się rozmawia. Syn fajny, też mam nastolatka - teraz 15 lat, no i jeszcze córeczkę - 26 lat
Gocha 09:49, 01 sie 2014

A to mój według mnie nietrafiony zakup. Przyznam się , że narazie go obserwowałam i nie sadziłam. I boję się go posadzić. Strasznie sie rozsiewa wszędzie. I usechł cały. Już nie jest taki ładny jak wtedy gdy kłosy były zielone. To znaczy może inaczej - jest ładny i taki ale to się wszystko rozsieje.I tego się boję

Gocha 09:51, 01 sie 2014

bdan napisał(a)

Jak miło widzieć osobę z którą się rozmawia. Syn fajny, też mam nastolatka - teraz 15 lat, no i jeszcze córeczkę - 26 lat

O kurcze to spora różnica wieku. Ja mam jeszcze synia starszego 17,5 letniego. Jest teraz na rejsie na Mazurach.
bdan 10:06, 01 sie 2014

Gocha napisał(a)

O kurcze to spora różnica wieku. Ja mam jeszcze synia starszego 17,5 letniego. Jest teraz na rejsie na Mazurach.

No spora, ale dzięki temu na szczęście mamy jeszcze "małe" dziecko w domu i to późniejsze macierzyństwo takie bardzo pozytywne było. Miałam więcej czasu i wszystko traktowałam jak cud.
Fajnie, że starszy ma pasję, lubię młodzież, która coś robi, a nie tylko przed komputerem siedzi
Gocha 10:52, 01 sie 2014

bdan napisał(a)

No spora, ale dzięki temu na szczęście mamy jeszcze "małe" dziecko w domu i to późniejsze macierzyństwo takie bardzo pozytywne było. Miałam więcej czasu i wszystko traktowałam jak cud.
Fajnie, że starszy ma pasję, lubię młodzież, która coś robi, a nie tylko przed komputerem siedzi

Danusiu my staraliśmy się od małego, żeby mieli jakieś inne zajęcia, żeby nie siedzieli stale przy kompie. Obaj tańczą od 5 roku życia w Zespole Pieśni i Tańca Lublin. Starszy skończył też w tym roku I stopień Szkoły Muzycznej na akordeonie, gra również na pianinie, gitarze i perkusji. Młodszy jest też harcerzem w ZHR. Także naprawdę mają wiele różnych zajęć oprócz szkoły. Ale oczywiście w wolnych chwilach komputer na tapecie.Tego się chyba w dzisiejszych czasach nie da uniknąć.
Gocha 11:00, 01 sie 2014

Moje róże na pniu ruszają ponownie

Chopin jak zwykle wypuszcza takie długie pędy

Krzak Chopina jeszcze przed ulewą - mnie się bardzo ta róża podoba- u mnie kwitnie bardzo długo, praktycznie nie ma przestoju.
bdan 11:03, 01 sie 2014

A to wszystko "mama w genach dała"?. Wiadomo, że nie da się uniknąć, ale dobrze, że jest jeszcze coś poza, co pozwoli im się poruszac. Mój syn gra w piłkę nożną, więc trzy razy w tygodniu trenig plus mecz. Takie dodatkowe zajęcia myślę, że też ucza ich właściwej organizacji, żeby ze wszystkim się ogarnąć.
A ten starszy to od dziewczyn się chyba nie odgoni, gitara, prekusja
Gocha 11:04, 01 sie 2014

Alejka wrzosowa- świeżo zrobiona- jeszcze nie do końca przykryta korą- już było ciemno jak to M. robił- nie dało się więcej zrobić.

Gocha 11:12, 01 sie 2014

bdan napisał(a)
A to wszystko "mama w genach dała"?. Wiadomo, że nie da się uniknąć, ale dobrze, że jest jeszcze coś poza, co pozwoli im się poruszac. Mój syn gra w piłkę nożną, więc trzy razy w tygodniu trenig plus mecz. Takie dodatkowe zajęcia myślę, że też ucza ich właściwej organizacji, żeby ze wszystkim się ogarnąć.
A ten starszy to od dziewczyn się chyba nie odgoni, gitara, prekusja

Danusiu jak chcesz to zobacz moich synów na stronie 70- tam wstawiłam zdjęcia z koncertów( właściwie miałam je usunąć ale zapomniałam ) A na stronie 86,87 są zdjęcia ze spotkania ogrodowiskowego u mnie. Jak chcesz to sobie poprzegladaj. Moi chłopcy nigdy nie byli piłkowi tzn nie lubili grać w nogę- nie ciągnęło ich. A co do dziewczyn to wszystko w swoim czasie mam nadzieję. Pozdrawiam
Gocha 11:40, 01 sie 2014

Trawkowo