Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród, który ciągle zmieniam

Ogród, który ciągle zmieniam

Jag_58 09:40, 01 sie 2014

bartek_luberda napisał(a)
Też bym sobie posiedziała myślałam że jak się wprowadzimy to będzie luz Kawka siedzenie itd A człowiek z pracy najpierw obiad pranie jeszcze mam lekkiego świra i codziennie muszę umyć wszystkie podłogi Teraz z trzy dni wyluzowałam to dzisiaj chałupkę odgruzowałam a jutro idę na zastrzyki bo lekarz mi proponował ale ja się boję ale po 2 tyg ledwie chodzę a za tydzień na wakacjach nie będę mogła chodzić Kończę bo cały życiorys zaraz napiszę

Beatko współczuję rwa kulszowa jest paskudnie bolesna ,idź na zastrzyk bo wakacje bedziesz miała z głowy ,bo ból nie da odpocząć .A ze sprzataniem to nie jedna tak ma ja mam 2 koty i 2 pieski ,które lubia wpadać do domu tak ,ze podłogę przynamniej trzeba pozamiatać zdrowiej ,buziaki
Jag_58 09:47, 01 sie 2014

Ivvvona napisał(a)
Jagódko, wpadam z rewizytą i dziękuję za wpisy u mnie. Chyba jeszcze u Ciebie nie byłam, ale widzę piękny, zadbany a przede wszystkim duuuży ogród ( och, jak Ci zazdroszczę przestrzeni)Przy moim skromnym areale, Twój wydaje mi się ogromny. Zaznaczam wątek do poczytania w wolniejszym dla mnie czasie, bo przez wakacje córka z zięciem i wnukiem mieszkają u nas, więc jest milion spraw do ogarnięcia, tym bardziej że młody daje nam popalić. Zostawiam pozdrowienia

Iwonko dziękuje za miłe słowa areał ma swoje plusy i minusy ,teraz im czlowiek starszy to widzi więcej niestety minusów Fajnie ,ze masz młodych u siebie ,mozna nacieszyc sie wniusiem ja mojego miałam tez , w niedziele odjechał ,ale córka spodziewa się na dniach drugiego wszyscy czekamy ) pozdrawiam serdecznie
Jag_58 09:51, 01 sie 2014

asiach napisał(a)
Jagódko, nie wyrabiam - czyli jak to niektórzy mówią lub piszą nieczasowa
Miłego dnia życzę Tobie i całej Rodzinie
Pozdrawiam buziaki

Asiu dziękuję nie przejmuj się, rób swoje a jak bedziesz miała więcej czasu to pogadamy ja tez wiecznie zajęta ,jak nie ogród to dom i tak w kółeczko
Asiu miłego weekendu dla Ciebie i Rodzinki buziolki
Jag_58 13:40, 01 sie 2014

parę fotek kiedy aparat jeszcze w miarę działał trawa w opłakanym stanie

a teraz z serii mój wnuczek pomaga dziadkom

Jag_58 13:49, 01 sie 2014

c.d. małego ogrodnika

13:59, 01 sie 2014
Jagódko wnusio uroczy,słodki dzieciaczek I jak dzielnie dzierży tak wielką konewkę

Trawą się nie przejmuj,człowiek nie jest w stanie dogodzić całemu ogrodowi.
A psice mają pole do popisu u Ciebie,lubię ogrody gdzie pieski biegają luzem Ja mam Sunię
Miłego weekendu dla Ciebie i całej rodzinki
bdan 14:10, 01 sie 2014

Jag_58 napisał(a)

Danusiu ogród faktycznie do małych nie należy 5200m2 ,a my z M do młodych juz nie nalezymy a ogarniamy go w dwójkę

No ale że masz takiego pomocnika to się nie przyznałaś. Bo jak Ci podlewanie odpada, to już luzik
Jag_58 14:20, 01 sie 2014

Aniulka napisał(a)
Jagódko wnusio uroczy,słodki dzieciaczek I jak dzielnie dzierży tak wielką konewkę

Trawą się nie przejmuj,człowiek nie jest w stanie dogodzić całemu ogrodowi.
A psice mają pole do popisu u Ciebie,lubię ogrody gdzie pieski biegają luzem Ja mam Sunię
Miłego weekendu dla Ciebie i całej rodzinki

Aniulka wnusio jest kochany i mały słodziak juz go wdrażam do prac ogrodniczych co by sobie następce wychować hahhah bardzo lubi podlewac i bawić się wodą jak każde dziecko
Co do piesków to mamy Lusię i jej szczeniaka Corę ,dwa wywijasy ,ale tez słodkie
Aniulek również miłego weekendowania
Jag_58 14:23, 01 sie 2014

bdan napisał(a)

No ale że masz takiego pomocnika to się nie przyznałaś. Bo jak Ci podlewanie odpada, to już luzik

Pomocnik jest super i juz dzielnie dzierży konewkę ,podlewanie z głowy przy takim pomocniku Danusiu u nas sucho ,a deszcze nie widać
Pozdrawiam i życze miłego weekendu
asiach 14:37, 01 sie 2014

Bąbelek słodki jak najlepszy cukierek do zjedzenia
Boski Jego to można całować i ma takie małe łapeczki - już chyba zapomniałam jak to było - ach a było
Ogród w nowej odsłonie jeszcze tego fragmentu nie widziałam. A i nie ma co się dziwić toż to park przecie A park jużci nie może być mały
Mała przerwa i luk na forum
Pozdrawiam cieplutko
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies