a dosłownie strone wczesniej zastanawiałam się czy pokazywałas nam swój front to chyba jest rabata na froncie? pokaz z dalsza trochę
jak kwaśno to może magnolie tam?
Moje Limelight wszystkie 10 szt wyglada fak samo
Przycielam końcem marca i było ok ale po wielkanocnym śniegu cos im chyba dolega ?
Robic cos ? Zaczekać aż odbija nowe pędy ?
Dziękuje za każde porady!
wrocilam z pracy Krasnalki stesknione jakby co najmniej wieki mnie nie widzialy hi hi
tymczasowo Bogdan pracuje w Dziwnowie i za wielka namowa Krasnalek,wczoraj wyladowaliśmy nad morzem-radość Krasnali bezcenna,powrót dziś wieczorkiem
Pozdrowienia ślemy
I skończyłam obsadzanie tej strony choć efekty za rok, dwa bo małe wszystko. Ale w tonacjach od bordo, przez czerwień, pomarańcz do żółtego
Tylko judaszowiec jest w różu no ale gdzież bym śmiała mu coś powiedzieć
Trochę miałam odskoczni i nowe pomysły powstały Już nie rewolucję ale tak jak mówiłam kosmetyka. Pierwsze to altana - przeniosłam donicę i wsadziłam tawlinę, jeszcze po bokach coś dosadzę. Kamień czeka na doklejenie, niech jednak na razie czeka...
Kwitnie przepięknie ...Tylko ,że moja jest szczepiona nisko i bedę prowadzić ją przy paliku...teraz palik ma 1,5m ale muszę zmienić na grubszy i trochę wyższy...Jak przekwitnie to przytnę gałązki