Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:21, 10 gru 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
Od dziś mówcie mi Griswoldzie
Jeszcze nie ma tu lampek, ale niedługo je zawieszę Jednak będą tu te z allegro....w domu nie pasował mi ten zimny biały kolor - tutaj będzie pasować idealnie

Jakby ktoś był ciekawy jak zamocowałem wianek na drzwiach ze stali - nie trzeba żadnych gwoździ

Griswoldzie i co mam rzec, pięknie wszystko udekorowałeś!!!
Po prostu ogród... 10:28, 10 gru 2012

Do góry
Sebek, An_tre - dzięki za odwiedzinki, pozdrawiam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:21, 10 gru 2012

Do góry
Sebek, czapki z głów! Piknie, chłopaku, piknie, że hej!
Powinieneś się ogłosić w prasie i za cenę solidną acz niewygórowaną dekorować chętnym chałupy. Gdyby nie te kilometry u mnie miałbyś robotę. Pozdrawiam!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 09:14, 10 gru 2012

Do góry
No to Sebek poszedł po całości. Zaczęło sie niewinnie od wianka a skończyło na choince.
Pieknie to wszystko zrobiłeś. U nas choinkę ubierają moi mężczyźni dzień przed wigilią, więc jeszcze przyjdzie mi na nią poczekać.
Ogrodnik Mimo Woli cd 22:29, 09 gru 2012

Do góry
Joanko Madżenko .... to żaden skandal.. niektóre storczyki tak mają, że kończy kwitnąć jeden patyk, a w miedzy czasie puszcza kolejne... Ale zauważyłam, że tak maja te najpospolitsze kolory Felków...czyli białe ,a po nich te fioletowe..
Aniu MOnte.... mam takie cudaczne storczyki co nic tylko by kwitły..w dodatku nie maja rewelacyjnie pięknych liści i bialutkich korzonków.... Ogarnęłaś się po gościu
Martek - a może moje storczyki lubią jak im się nie przeszkadza???
Sebek - już pisałam, że ja staram się co 2 tygodnie... ale to oznacza, że czasami jest i 3 tygodnie I najgorsze to rozplątywanie.... ciągniesz jedne lecą wszystkie.. a dla tych co nie maja storczyków podpowiem, że one rosną tak śmiesznie, że liście idą w jedna stronę doniczki.. wiec są bardzo chybotliwe.... już nie raz mi same zleciały z parapetu...
Dzięki Agnieszko i Julita za komplement... trza było uciec z tego zimna do domku.....
Bożenka - jak naszych Miśków i Misiek nie kochać Dziś mojemu coś odbiło... i przyniósł parasol i lezie na zewnątrz.... z parasolem w zębach...... wyrzucił tam wszystkie swoje zabawki... i leżą w śniegu A jest już stary, wiec i zdrowie mu szwankuje...... cieszymy się z każdego dnia że jest z nami
Kasiu - dzięki za miłe słówka, jak każdy ogrodnik naprężyłam dumnie pierś po takich komplementach .... a Konstancja wie co dobre, bo ma dobry gust
Celinko - one wiedzą, że jak nie będą się starać to je wyrzucę, bo w chałupie już z patyczakami się nie mieszczę ..... a Misiek jak pisałam już staruszek.... ale trzyma się z godnością Nawet nie męczy nas swoimi chorobami...tylko ta skleroza... ciągle zapomina, że dopiero jadł.... I pomyśleć, że to był niejadek
b]Krysiu[/b] -zapraszam na instrukcje storczykowania... Twoje duże okno jak najbardziej się do tego będzie nadawało
Aga - fryzjer to taki sobie zaprezentowany Mikołaj...
Urszulla - ta sama Ania, ta sama..... charakter się nie zmienia Nawet z wiekiem
Agata zwana Hogata - może będę bogata.... tak się mówi, że jak ktoś nie pozna........ osobiście wolałabym jakiś weselszy awatar.... ale muszę mieć go z Miśkiem..bo to nasz wątek A tak szczerze to się nie mogę przyzwyczaić do niego...... gapię sie i nie kumam, że to teraz mój awatar
Bogdzia - musiałam dać duże, bo by mi nikt nie uwierzył, że to ja Aparat ustawiony na wygładzanie zmarszczek... przyznaje się......
Aldonka wiesz jakie jest moje zdanie na temat zabiegów wkoło siebie Suszarka .... i tyle.. jakoś nie mam zdrowia do układania włosów... teraz suszę na szczotce.. i tyle... To u mnie pół grudnika kwitnie... czyli połowa miesiąca mroźna, a druga ciepła??? W takim razie wolałabym tę drugą połowę mroźną
Syla - dzięki za komplement ... firanka faktycznie oryginalny..a raczej oryginalny jej brak... a ze storczyków nie jestem dumna,, rosną bo nie umiem się oprzeć by jakiegoś innego nie kupić... no i są troszkę zaniedbane...... M chciał szeroki parapet..a ja się nie zgodziłam.......ależ sobie pluję w brodę... I te części do schodów pod parapetem....... nie chcę na to patrzeć bo mnie trafia... Na szczęście ostatnio siedzę głownie w biurze, wiec nie ma tragedii z częstym oglądaniem

Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam

Ogród Dominiki 22:11, 09 gru 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
No to z domku pokaż nam chociaż świerka przy tarasie oświetlonego A tak w ogóle to ja się wpraszam do Ciebie wiosną

Pokażę, pokażę W ostateczności wystawię fotkę z zeszłego roku...
Ogród w skali mikro :) 22:05, 09 gru 2012

Do góry
Również witam - lepiej późno niż wcale Mały ogród to dar, ale i przekleństwo Bo można go na prawdę wycackać, ale także trudno się zdecydować co się chce w nim mieć
Ogród Dominiki 21:55, 09 gru 2012

Do góry
No to z domku pokaż nam chociaż świerka przy tarasie oświetlonego A tak w ogóle to ja się wpraszam do Ciebie wiosną
Postawić trawkę nad i... 21:53, 09 gru 2012

Do góry
Szczerze to jodły koreańskiej nie kupuj - bo to foremna na pewno nigdy nie urośnie...Lepiej świerka serbskiego - tylko z pewnego źródła - bo może je masz w projekcie?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:50, 09 gru 2012

Do góry
asc napisał(a)
Swatać Cię nie będę..bo nie mam córki
Na Griswolda to chyba jeszcze za mało Ale ja tam lubię jak jest barwnie i kolorowo

Jednak ze mną jest tak, że musi jednak całość grać ze sobą - bo nie lubię pstrokacizny - nie mylić tego z lekkim kiczem, który w święta mnie na prawdę cieszy
Ogród Dominiki 21:40, 09 gru 2012

Do góry
No to porób zdjęcia z tarasu albo z okien! Po za tym i tak będziesz wieszać lampki na świerku przy tarasie to już tak idealnie nie będzie Prosimy
Ogród Magdalenka 21:36, 09 gru 2012

Do góry
Sylllwio - dziękuję

Sebek - trzymaj kciuki za nas dziękuję

Aniu - śliczne te Twoje kwiatuchy ... i bardzo ładny awatarek
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:35, 09 gru 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
pomimo całej symapti dla Sebka nie chcę go na zięcia

I nie życzę Ci ani jednego zięcia ! No chyba, że jeszcze córeczkę sobie machniesz
Po prostu ogród... 21:34, 09 gru 2012

Do góry
Jakie śliczne dekoracje Pozdrawiam
Ogród Magdalenka 21:31, 09 gru 2012

Do góry
Gratuluję 300 stronek - i baaardzo owocnego wiankowania Wam życzę

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:29, 09 gru 2012

Do góry
Dekoracji będzie jeszcze trochę, ale wszystko stopniowo Na razie serdecznie Was pozdrawiam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:20, 09 gru 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
No i.....najważniejszy powód do nazywania mnie Griswoldem....tegoroczna choinka

)

No,już dobrze
Skoro sobie życzysz , to będę Cię zwać Griswoldem.
U Ciebie już prawdziwie świąteczny nastrój.
Ogród w lesie 20:32, 09 gru 2012

Do góry
Ania! My też machamy! Dzięki. Szkoda, że Rzeszów tak daleko, bo byś się nie opędziła od nas ... chyba że grabiami
Sebek, spotkanie było wspaniałe. Irenka pokazała nam dom i ogród. Szkoda, że już większość roślin zapadła w sen zimowy, ale i tak było pięknie.
Pozdrawiamy wszystkich
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:01, 09 gru 2012

Do góry
Hej Sebek

Rezultat Twoich prac dekoratorskich... zachwycający!
Wszystko razem i z osobna jest przepięknościowe
Masz talent chłopaku

Pozdrawiam ciepło,
i trzymam kciuki za girlandę kominkową co by nie opadła była przedwcześnie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:25, 09 gru 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

Sebek jestes niesamowity ,piękne dekorację ,oj na zięcia byś się nadał a mam córkę

Ile razy ja już to słyszałem Jedna z uczestniczek wycieczki w Anglii o swojej córce przypominała mi co najmniej 3 razy dziennie

Spokojnie córka troszkę starsza ,a ja tylko tak .. pomarzyc dobra rzecz w sensie o takim zieciu
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies