Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Postawić trawkę nad i...

Postawić trawkę nad i...

Marlenaa 17:17, 06 gru 2012

Pozdrawiam Mikołajkowo

ka1sia 17:29, 06 gru 2012

I ja Mikołajowe pozdrowienia zostawiam, Kasia
baraga1904 18:40, 06 gru 2012

Marlenko Kasiu dziękuję za Mikołajki lecę do Was z rewizyta
betysia 07:17, 07 gru 2012

Agus pomikolajkowo ale nadal swiatecznie sciskam bardzo mocno i dziekuje za odwiedzinki i cieple slowo!!!!!
baraga1904 18:37, 08 gru 2012

....słomiana wdowa dzisiaj ze mnie...tak mam każdego roku przed i po Barbórce...
...ogrodowo nic się nie dzieje ...bardzo mrożno na zewnątrz ale po zeszłorocznych mrozach nie boję się o tych kilka dosłownie, cennych dla mnie krzoków...
...pojeżdziłam dzisiaj za żywymi choinkami , taki rekonesans co jest na rynku...i muszę przyznac że jestem zawiedziona..nic ciekawego nie znalazłam, żadna choina a w zasadzie jodła koreańska, nie wpadła mi w oko...w chciałam drzewko w doniczce do posadzenia do gruntu.... same łyse i nieforemne... na siłę nic nie kupuję...
Sebek 21:53, 09 gru 2012

Szczerze to jodły koreańskiej nie kupuj - bo to foremna na pewno nigdy nie urośnie...Lepiej świerka serbskiego - tylko z pewnego źródła - bo może je masz w projekcie?
Magda70 08:52, 10 gru 2012

Oj, widzę, że na wiosnę będzie się działo!!! Super...śliczny ten projekcik i faktycznie jak jakaś mapa ze skarbem wygląda

Lady kubraczek - sorry golfik - ma cudny i cieplutki
baraga1904 18:03, 10 gru 2012

Sebek napisał(a)
Szczerze to jodły koreańskiej nie kupuj - bo to foremna na pewno nigdy nie urośnie...Lepiej świerka serbskiego - tylko z pewnego źródła - bo może je masz w projekcie?

...serba nie widziałam w sprzedaży na święta...może muszę lepiej poszukac... dobrze że radzisz z tą jodłą...nie kupuje więc...
baraga1904 18:05, 10 gru 2012

Magda70 napisał(a)
Oj, widzę, że na wiosnę będzie się działo!!! Super...śliczny ten projekcik i faktycznie jak jakaś mapa ze skarbem wygląda

Lady kubraczek - sorry golfik - ma cudny i cieplutki

...będzie, oj będzie...właśnie szukamy firmy brukarskiej...pertraktacje i rozmowy trwaja...
....Lady pokażę jeszcze w kombinezonie...też ma...
baraga1904 18:16, 10 gru 2012

...uff...rehabilitacę zakończyłam ... na razie... kolanko wcale nie ma sie lepiej ale potrzeba czasu i jeszcze ze dwie serie i zastrzyki...niecierpliwam bo do wiosny muszę wydobrzec...
...natchniona przez Madżenkę i przez atmosferę rehabilitacyjnych i wellnessowych sal postanowiłam kontynuowac swoje wieczorne wyjazdy na ..jogę... jak się tam nie połamię będzie dobrze.. szkoda mi tylko Ogrodowiska wieczorowa porą...
...wiosną robimy ( w zasadzie pogłębiamy) studnię...pod podlewanie... i tez szukamy wykonawcy...oj...miałam dzisiaj z jednym do czynienia ale kompletan porażka - kultura na pozimie zero - a myślałam że " klient nasz pan"... więc szukamy dalej...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies