Wczoraj wydumalam, że na biało małą choinkę przed domem ubiorę... Dzisiaj myślę jakby tudo dać czarny do bieli ale moja choinka stoi w ogrodzie zimowym , na grafitowej podłodze, czarne fotele... Za ciemno będzie. Myślę intensywnie.
Pokaż plizzzz bombki!!!
Marzenko, podaj na PW maila, to Ci wyślę fotkę. Tu nie chcę wstawiać, bo nie będzie później niespodzianki. A suspens musi być!
Droga Dominiko właśnie dostałam namiar na Ciebie od Danusi, ponieważ jestem świeżakiem na forum i czułam się osamotniona w tej mojej Rudzie .. Stad tez link do Ciebie piękny ogród , gratuluję i pozdrawiam Sąsiadkę
Witaj Elu Cieszę się, że trafiłaś do mojego ogródka. Nie jesteś sama na Śląsku: są tu ogrodniczki z Katowic, Bytomia, Gliwic. Mam nadzieję, że wiosną mój wątek trochę odżyje, bo teraz nic się tu nie dzieje. Pozdrawiam cieplutko zza płotu.
Droga Dominiko właśnie dostałam namiar na Ciebie od Danusi, ponieważ jestem świeżakiem na forum i czułam się osamotniona w tej mojej Rudzie .. Stad tez link do Ciebie piękny ogród , gratuluję i pozdrawiam Sąsiadkę
Witaj Domi, fajnie, że znów jesteś aktywna Pozwól, że się wtrącę do tego postu, bo moja koleżanka nie ma jeszcze własnego wątku
Cześć Ela, tak się cieszę, że się wkręciłaś, a nie mówiłam
W dodatku trafiłaś do jednego z najpiękniejszych ogrodów na Ogrodowisku Tylko czekam do wiosny, aż zaczniesz jakieś rewolucje u siebie w ogródku
A wiesz, że jeden z Twoich sąsiadów z osiedla też ma tu swój wątek? Jak sobie przypomnę, to dam znać u siebie, bo jak widzę nie masz jeszcze własnego wątku
Domi, w celu wyjaśnienia, bo pewnie nie wiesz o co halo... Ela jest moją dobrą koleżanką od wielu lat I super, że w końcu jest wśród nas.
Witaj Domi, fajnie, że znów jesteś aktywna Pozwól, że się wtrącę do tego postu, bo moja koleżanka nie ma jeszcze własnego wątku
Cześć Ela, tak się cieszę, że się wkręciłaś, a nie mówiłam
W dodatku trafiłaś do jednego z najpiękniejszych ogrodów na Ogrodowisku Tylko czekam do wiosny, aż zaczniesz jakieś rewolucje u siebie w ogródku
A wiesz, że jeden z Twoich sąsiadów z osiedla też ma tu swój wątek? Jak sobie przypomnę, to dam znać u siebie, bo jak widzę nie masz jeszcze własnego wątku
Domi, w celu wyjaśnienia, bo pewnie nie wiesz o co halo... Ela jest moją dobrą koleżanką od wielu lat I super, że w końcu jest wśród nas.
Też tak lubię popatrzeć na świeży śnieg, ale u mnie zaraz są trasy wydeptane przez psy. Też fajnie to wygląda, takie rozjazdy i skrzyżowania, bo psy nie biegają wszędzie, tylko po stałych trasach.