Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Dominiki

Ogród Dominiki

Domi 01:34, 27 lis 2012

Ginger napisał(a)

Domi , a ja znów pytam . Proszę powiedz jakiej średnicy jest Twój płaczący buk ?

Mój buk ma obecnie ok 1.3 metra u podstawy.

wiedziałam , że znowu źle posadziłam, tak to jest jak się ufa info z netu gdzieś znalazłam, że ma mieć 70 cm średnicy i tak posadziłam , ale ktoś chyba pomylił promil ze średnicą . Dzięki Domi za info.

Nie ma za co. Pewnie są egzemplarze mniej rozlazłe na dole, ale mój ma rozpostarte dolne gałązki.
Domi 01:35, 27 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)

Wczoraj wydumalam, że na biało małą choinkę przed domem ubiorę... Dzisiaj myślę jakby tudo dać czarny do bieli ale moja choinka stoi w ogrodzie zimowym , na grafitowej podłodze, czarne fotele... Za ciemno będzie. Myślę intensywnie.
Pokaż plizzzz bombki!!!

Marzenko, podaj na PW maila, to Ci wyślę fotkę. Tu nie chcę wstawiać, bo nie będzie później niespodzianki. A suspens musi być!

Szeroki uśmiech Ci posyłam lub banana co wolisz.

Żeby nie było, że małpa ze mnie, wybieram uśmiech
gierczusia 21:18, 07 gru 2012

Droga Dominiko właśnie dostałam namiar na Ciebie od Danusi, ponieważ jestem świeżakiem na forum i czułam się osamotniona w tej mojej Rudzie .. Stad tez link do Ciebie piękny ogród , gratuluję i pozdrawiam Sąsiadkę
Domi 21:02, 09 gru 2012

Witaj Elu Cieszę się, że trafiłaś do mojego ogródka. Nie jesteś sama na Śląsku: są tu ogrodniczki z Katowic, Bytomia, Gliwic. Mam nadzieję, że wiosną mój wątek trochę odżyje, bo teraz nic się tu nie dzieje. Pozdrawiam cieplutko zza płotu.
agniecha973 21:20, 09 gru 2012

Domi, a może jakieś zdj. zimowego ogrodu pokażesz? Może nocą z oświetleniem. W tamtym roku były takie zdjęcia, prawda?
Enya73 21:23, 09 gru 2012

gierczusia napisał(a)
Droga Dominiko właśnie dostałam namiar na Ciebie od Danusi, ponieważ jestem świeżakiem na forum i czułam się osamotniona w tej mojej Rudzie .. Stad tez link do Ciebie piękny ogród , gratuluję i pozdrawiam Sąsiadkę

Witaj Domi, fajnie, że znów jesteś aktywna Pozwól, że się wtrącę do tego postu, bo moja koleżanka nie ma jeszcze własnego wątku

Cześć Ela, tak się cieszę, że się wkręciłaś, a nie mówiłam
W dodatku trafiłaś do jednego z najpiękniejszych ogrodów na Ogrodowisku Tylko czekam do wiosny, aż zaczniesz jakieś rewolucje u siebie w ogródku
A wiesz, że jeden z Twoich sąsiadów z osiedla też ma tu swój wątek? Jak sobie przypomnę, to dam znać u siebie, bo jak widzę nie masz jeszcze własnego wątku

Domi, w celu wyjaśnienia, bo pewnie nie wiesz o co halo... Ela jest moją dobrą koleżanką od wielu lat I super, że w końcu jest wśród nas.

Buziaki dla Ciebie i dla gospodyni Domi
Domi 21:36, 09 gru 2012

agniecha973 napisał(a)
Domi, a może jakieś zdj. zimowego ogrodu pokażesz? Może nocą z oświetleniem. W tamtym roku były takie zdjęcia, prawda?

Dopadł mnie fotograficzny leń i nie chce mi się robić zdjęć na mrozie. A w ogóle mam taki ładny śnieg w ogrodzie bez śladów butów...po co go psuć???
Domi 21:38, 09 gru 2012

Enya73 napisał(a)

Witaj Domi, fajnie, że znów jesteś aktywna Pozwól, że się wtrącę do tego postu, bo moja koleżanka nie ma jeszcze własnego wątku

Cześć Ela, tak się cieszę, że się wkręciłaś, a nie mówiłam
W dodatku trafiłaś do jednego z najpiękniejszych ogrodów na Ogrodowisku Tylko czekam do wiosny, aż zaczniesz jakieś rewolucje u siebie w ogródku
A wiesz, że jeden z Twoich sąsiadów z osiedla też ma tu swój wątek? Jak sobie przypomnę, to dam znać u siebie, bo jak widzę nie masz jeszcze własnego wątku

Domi, w celu wyjaśnienia, bo pewnie nie wiesz o co halo... Ela jest moją dobrą koleżanką od wielu lat I super, że w końcu jest wśród nas.

Buziaki dla Ciebie i dla gospodyni Domi

Anitko, Twoja Koleżanka ma już swój wątek.
Sebek 21:40, 09 gru 2012

No to porób zdjęcia z tarasu albo z okien! Po za tym i tak będziesz wieszać lampki na świerku przy tarasie to już tak idealnie nie będzie Prosimy
agniecha973 21:50, 09 gru 2012

Też tak lubię popatrzeć na świeży śnieg, ale u mnie zaraz są trasy wydeptane przez psy. Też fajnie to wygląda, takie rozjazdy i skrzyżowania, bo psy nie biegają wszędzie, tylko po stałych trasach.