Od lewej stoją:
Ciocia Gosia, Kasik i jej M, Gierczusia, Gabisia, Ren133, Kasia W, Kasja83, Krys, bezwątkowa Jankosia, Bea, Lojalna, Popcarol, Agnieszka z Ksiezywcowego, Lindsay80, AniMa, Wieloszka, Kamila66, Nawigatorka
Siedzą od lewej:
Siakowa, Madżenka, Luki, Kindzia
Na zdjeciu nie ma Irenki,Eee tam, Bleebla, Konstacji i Admete , Sebka oraz paparazzich M'ów
Nie wkręcam sie Asi w fotki ale chciałam wszytskim podziekowac za tak liczne przybycie i to w tak zankomitych humorach. Pogoda dopisała i frekwencja dopisała, humory również
Jedyny błąd jaki popełniliśmy to jedzenie w Hotelu Niemcza.... trzeba było zostać w Arboretum i w słońcu wspólnie zjeść razem zupę. My czekalismy na obiad 1 godz 20 min.... I nie było na co czekać... Sąsiadka jadła tam na miejscu i czas oczekiwania wyniósł 20 min
Zabrakło mi tego czasu, aby tak jak w poprzednich latach posiedzieć i pogaworzyć
No cóż za rok poprawimy się
Czekamy teraz na zaproszenie od grupy Śląsko-Małopolskiej na imprezę do Kapiasów
Zaoptrzenie w tym roku kiermaszu było wyborne, zarówno w trawy, jeżówki jak i wszelkie inne dobro. Ja jestem bardzo zadowolona z zakupów.
Gorąco z tego miejsca pozdrawiam Martę Finkę i Kasie oraz Tomka Grochowskich
Lawenda na froncie rabaty zawsze będzie cię drażniła bo ta odmina taka poczochrana a na dodatek zima i wczesna wiosna jest brzydka. Jedynym rozwiązaniem jest posadzenie albo obwódki bukszpanowej, albo traw. Zdecydowanie polecam te drugie.
Na razie daj spokój myśleniem. Pod koniec sezonu zwykle mamy dośc, zostaw sobie to na zimowe dni, ruszysz ze zmianami wiosną