Justyna, ja mam na to prosty przepis: czytaj na bieżąco wątek Marzenki, a będziesz o wszystkim dobrze poinformowana, na czas i zawsze trendy To najbardziej trendsetterski wątek na forum
Marzenko, Ty to jesteś marketingowiec z krwi i kości! I z powołania jeszcze! Pisałam chwilę temu u Madzi - mam problem z TKMaxem, że nie widzę tego co trzeba. No ale jak mi tak palcem wskazałaś, co warto - mus zakupów dokonać
Ależ udana kompozycja! Nie widziałam jej wcześniej. Przegapiłam? Czy nie pokazywałaś?
Ogrom pracy usprawiedliwia Twoją Pszczółko nieobecność, ale nie zmienia faktu, że nam Cię brakowało...
Fajnie planujecie z Szefową, udoskonlacie coś, co już i tak jest prawie doskonałe Ale ponieważ wiem, że prawie czyni wielką różnicę, zwłaszcza takim perfekcjonistkom, to na pewno coś wymyślisz, żeby było tak picuś glancuś Pozdrawiam Aniu i podglądam
Marzenko, ja jestem cały czas na forum... Tylko przez ciągłe zabieganie nie piszę, ale staram się czytać na bieżąco, bo zaległości potem są nie do nadrobienia...
To ja Wam dziękuję za wczoraj
Danusiu, Aniu asc, Julita - przepis obiecuję wkleić jutro, bo mam go na kompie w pracy. Jeśli lubicie Pizzę Hut - to jest "Tagliatelle Molto Bene" tylko w wersji sprzed ponad roku - z szynką parmeńską, bo teraz tną koszty i dają zwykłą i już nie jest dobre...
Mam dokładnie tak samo! Zawsze jak tam wchodzę, to się zastanaiwam, czym się Ci wszyscy ludzie tak zachwycają ALe jak ktoś mi podpowie, poprowadzi za rączkę i powie: to jest ładne! To kup! Aaa to wtedy doznaję olśnienia
A teraz w ramach ekspijacji za grzech niedopatrzenia i brak fotek ze spotkania - fotki części upominków. Tylko części, ponieważ tort od Agi_pe (kajmakowo-bezowy, mmmm.... pycha) zniknął tak szybko, że nie dałoby rady obfocić
Sławne już choineczki blomusa:
No Domi nam się rozkręciła Rzeczywiście trzeba czytać niektóre posty z ręcznikami papierowymi na podorędziu, bo jak "ciecz" spływa po monitorze, to literki się rozmazują
Julita, obiecuję przepis wrzucić jutro, bo mam gotowca na kompie w pracy To jest makaron "Tagliatelle molto bene" z Pizzy Hut, ciut tylko zmodyfikowane.