Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Wieloszka"

Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:59, 19 lis 2012

Do góry
Justyna, ja mam na to prosty przepis: czytaj na bieżąco wątek Marzenki, a będziesz o wszystkim dobrze poinformowana, na czas i zawsze trendy To najbardziej trendsetterski wątek na forum
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 21:46, 19 lis 2012

Do góry
Wydaje mi się Bogdziu, że ten mech się kupuje. Widziałam taki u nas na giełdzie kwiatowej.
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:44, 19 lis 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Oj tam oj tam jak mawia Sebek oprócz filetów pewnie z pełnym wózkiem wyjdziesz.
A rękawiczki męskie skorzane (skóra jak alabaster) Calvin Klein polecam zamiast 700 zł za 139 zl.... Kupilam teściowi w prezencie imienionowym i widzialam, że M miał ochotę
Skórzanae pokrowce na ipady i kompty DG portfel i asek w prezencie mikołajowym dla Mów

Marzenko, Ty to jesteś marketingowiec z krwi i kości! I z powołania jeszcze! Pisałam chwilę temu u Madzi - mam problem z TKMaxem, że nie widzę tego co trzeba. No ale jak mi tak palcem wskazałaś, co warto - mus zakupów dokonać
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 21:41, 19 lis 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Bogdziu, to dzieło Moniki - robiony własnoręcznie, specjalny podkład opleciony mchem. Podziwiam takie rękodzieła, bo u mnie brak zdolności w łapkach

Podziwiam i na dodatek ile mchu musiała nazbierac.
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 21:31, 19 lis 2012

Do góry
Bogdziu, to dzieło Moniki - robiony własnoręcznie, specjalny podkład opleciony mchem. Podziwiam takie rękodzieła, bo u mnie brak zdolności w łapkach
Pszczelarnia 21:29, 19 lis 2012

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)

Ależ udana kompozycja! Nie widziałam jej wcześniej. Przegapiłam? Czy nie pokazywałaś?
Ogrom pracy usprawiedliwia Twoją Pszczółko nieobecność, ale nie zmienia faktu, że nam Cię brakowało...
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 21:25, 19 lis 2012

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)
Wieloszko . Zobacz co ja robiłam w międzyczasie (dodam na usprawiedliwienie)?

Lecem pendem
Edit: byłam, widziałam. Napracowałaś się nieziemsko, nic dziwnego, że Cię ta jesień zmęczyła już. Czy Pszczółki choć zimą odpoczywają ?
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 21:24, 19 lis 2012

Do góry
Krisec, Aniu - przecież się pokajałam... i poprawę obiecałam...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:22, 19 lis 2012

Do góry
Fajnie planujecie z Szefową, udoskonlacie coś, co już i tak jest prawie doskonałe Ale ponieważ wiem, że prawie czyni wielką różnicę, zwłaszcza takim perfekcjonistkom, to na pewno coś wymyślisz, żeby było tak picuś glancuś Pozdrawiam Aniu i podglądam
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 20:57, 19 lis 2012

Do góry
Marzenko, ja jestem cały czas na forum... Tylko przez ciągłe zabieganie nie piszę, ale staram się czytać na bieżąco, bo zaległości potem są nie do nadrobienia...
To ja Wam dziękuję za wczoraj
Ogród Magdalenka 20:54, 19 lis 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Przepisy to poprosimy na Ogrodowej kuchni, co jesteście takie chitre? Też chcemy widzieć co było w MENU ?

Danusiu, Aniu asc, Julita - przepis obiecuję wkleić jutro, bo mam go na kompie w pracy. Jeśli lubicie Pizzę Hut - to jest "Tagliatelle Molto Bene" tylko w wersji sprzed ponad roku - z szynką parmeńską, bo teraz tną koszty i dają zwykłą i już nie jest dobre...
Ogród Magdalenka 20:50, 19 lis 2012

Do góry
noemi napisał(a)
Aga właśnie piję kawę i opycham się ciachem z wczoraj ... podziwiam Cię , takie przyjęcie , toż to szok ...przepis zapiekanki z makaronem na maila poproszę ...co do ozdób .... hmmmm blomus jest nowoczesny , na zewnątrz gdzieś na widoku fajnie będzie się prezentował, taki smaczek ogrodowy ... sama nie mam pomysłu gdzie ja swoje powieszę ... a zakupy takie to sama oszczędność, widziałaś ich cenę katalogową , za tyle są teraz w sieci do kupienia ... takie zakupy nie są zabronione ...ja mam problem z tym, że w tylu różnościach jakie są w TK Maxxie nie widzę tych perełek, dopóki mi ktoś nie pokaże ... i nie znam się też na takich firmowych rzeczach ... ale lubię je mieć za dobrą cenę

Mam dokładnie tak samo! Zawsze jak tam wchodzę, to się zastanaiwam, czym się Ci wszyscy ludzie tak zachwycają ALe jak ktoś mi podpowie, poprowadzi za rączkę i powie: to jest ładne! To kup! Aaa to wtedy doznaję olśnienia
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 20:45, 19 lis 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
O i nasz ulubiony Wieloch wziął sobie do serca, źe robi furorę wpisami bezcenne

Marzenko, Ty to masz siłę przekonywania
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 20:39, 19 lis 2012

Do góry
I jeszcze zbiorczo:

DZIEKUJĘ DZIEWCZYNY
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 20:37, 19 lis 2012

Do góry
Monika zachwyciła rękodziełem:
ptaszek na piku - do wbicia w ziemię cuuudny!

I wianek:

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 20:31, 19 lis 2012

Do góry
A teraz w ramach ekspijacji za grzech niedopatrzenia i brak fotek ze spotkania - fotki części upominków. Tylko części, ponieważ tort od Agi_pe (kajmakowo-bezowy, mmmm.... pycha) zniknął tak szybko, że nie dałoby rady obfocić
Sławne już choineczki blomusa:

I tulipany od Irenki Ten kolor!

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 20:24, 19 lis 2012

Do góry
Gabi, a z czym będziesz łączyć choineczki? Bo pilnie szukam inspiracji Wszystkie wykupiłaś??? Oszszsz Ty!
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 20:21, 19 lis 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Aguś wesolutko u Ciebie a powiedzenia Domi chyba trzeba zacząć kolekcjonować współtowarzyszka konwersacji dla Grabil, Izy, evchen, Tess i Boćka Dziewczyny będą pisać a my bedziemy opluwać monitory
Stacja paliw zaraz to wkleję do powiedzonek

No Domi nam się rozkręciła Rzeczywiście trzeba czytać niektóre posty z ręcznikami papierowymi na podorędziu, bo jak "ciecz" spływa po monitorze, to literki się rozmazują
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 20:18, 19 lis 2012

Do góry
JulkAd napisał(a)
Agnieszko fochów już wiele na forum wylałam za brak zdjęć, więc już nie będę...czekam na przepis zapiekanki, którą tak Magda zchwalała...najlepiej w przepisach.
Pozdrawiam poniedziałkowo i miłego tygodnia życzę

Julita, obiecuję przepis wrzucić jutro, bo mam gotowca na kompie w pracy To jest makaron "Tagliatelle molto bene" z Pizzy Hut, ciut tylko zmodyfikowane.
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 20:10, 19 lis 2012

Do góry
Irenko, gratuluję 2 setki na nowym wątku!!!
Tulipanki od Ciebie - dla Ciebie Ależ mają niesamowity, głęboki kolor!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies