Dobre!! Kupiłam te co mogą same stać i kupiłam dla Wieloszki i Aga dostała prezent taki sam ode mnie i Madzi!!!
Potwierdzam!!! Mam cudniaste choineczki i jadę na następne zakupy, bo mi dziewczyny cuda jakieś tam wypatrzyły w moich ukochanych fioletach! Jeszcze raz dziękuję Marzenko i buziaki ślę!
Oj tam oj tam jak mawia Sebek oprócz filetów pewnie z pełnym wózkiem wyjdziesz.
A rękawiczki męskie skorzane (skóra jak alabaster) Calvin Klein polecam zamiast 700 zł za 139 zl.... Kupilam teściowi w prezencie imienionowym i widzialam, że M miał ochotę
Skórzanae pokrowce na ipady i kompty DG portfel i asek w prezencie mikołajowym dla Mów
Oj tam oj tam jak mawia Sebek oprócz filetów pewnie z pełnym wózkiem wyjdziesz.
A rękawiczki męskie skorzane (skóra jak alabaster) Calvin Klein polecam zamiast 700 zł za 139 zl.... Kupilam teściowi w prezencie imienionowym i widzialam, że M miał ochotę
Skórzanae pokrowce na ipady i kompty DG portfel i asek w prezencie mikołajowym dla Mów
Marzenko, Ty to jesteś marketingowiec z krwi i kości! I z powołania jeszcze! Pisałam chwilę temu u Madzi - mam problem z TKMaxem, że nie widzę tego co trzeba. No ale jak mi tak palcem wskazałaś, co warto - mus zakupów dokonać
Justyna, ja mam na to prosty przepis: czytaj na bieżąco wątek Marzenki, a będziesz o wszystkim dobrze poinformowana, na czas i zawsze trendy To najbardziej trendsetterski wątek na forum