Kasiu na co przyklejasz te kawałeczki płytek? Na klej do płytek czy coś innego? Zaczynam robić plany donicowe, a takich pojemników mam kilka to albo takich albo na ceramicznych coś wymodzę
U mnie pogoda dzisiaj oszalała! Cały dzień co 15 minut zmiana pogody: raz czarne wręcz ołowiane chmury i zamiecie śnieżne, (na kilka metrów trudno cokolwiek było zobaczyć) a zaraz potem błękitne niebo z białymi obłoczkami i słońce. Ale po chwili znów to samo... Zimnica straszna
Pomimo tego zimna zaczynają kwitnąć tulipany
Olu - tak to jest bergienia Flirt, krzywo strasznie ale pociałałam wszystkie gałazki co mi Toszka wskazała wiem trochę późno - ale pogoda iście jak w lutym
Krakus - dzięki - przecież mieszkamu w podobnej okolicy
Makusieńku nie poddawaj się!
Polska to taki kraj, w którym jeszcze nigdy nie było dobrej pogody... Ani na wakacje, ani do ogrodu, a tym bardziej na ślub czy komunię...
Dla Ciebie, żebyś wiedziała, że niepogoda też potrafi być piękna!
Haniu one są mocno czerwone tylko jeszcze nie mocno rozwinięte Rickiego już widziałam ja teraz muszę kupić Picotte, widziałam u Irenki wczoraj nazbierałam samych "górek" pokrzywy i gnojówka już się robi
Cyprysy i brabanty wyrównać - jestem za... Po cięciu cyprysy powinny zgęstnieć.
Widzę, że masz lawendowe dylematy jak ja - więc powiem to co Ty mi... czekaj jeszcze chwilę
Za taki trawnik to ja Cię podziwiam. Piękny.
Biała róża do bukszpanów jak najbardzie pasuje - wg mnie
Róża ładnie Ci wystartowała
Kreska na wywczasach czyli po raz pierwszy w plenerze - pojechaliśmy na wycieczkę samochodem. Przy ognisku piekliśmy kiełbaski, a Kreska miała zaciszne miejsce w łóżeczku.
Dzisiejsze fotki
Tulipany mają ok 10lat, przyjechały od ogrodników z Niemiec, teraz wyglądają ja takie popularne ogrodowiskowe... zapomniałam
Jodła Hiszpańska Glauca będzie miała szyszki