Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:36, 30 lis 2012

Do góry
E no coś ty Jeżdżę dopiero od wtorku - i strach do Wadowic jechać, a co dopiero tak długą trasę Jedziemy z Sylą, Ozz i Agą_k
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:35, 30 lis 2012

Do góry
Syla napisał(a)
A tak poza tym to ja również nie mam odwagi sama ..... bo się boję, że usnę po drodze A Kuba by mnie zagadał na śmierć gdybym go zabrała a M-a nie chcę fatygować .... on ma swoje pasje
No i tak źle i ta niedobrze

Syla Sebek ma jakiś dług autostopowy .Ups...)))))))))))))))))))
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:34, 30 lis 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
Zimówki już mam dawno założone U mnie dość intensywnie pada deszcz, mam nadzieję, że na tym się to zakończy - bo jutro warsztaty u Danusi, a dojechać jakoś trzeba

Nie gadaj,że sam zajedziesz własną furą ?????????
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:16, 30 lis 2012

Do góry
Zimówki już mam dawno założone U mnie dość intensywnie pada deszcz, mam nadzieję, że na tym się to zakończy - bo jutro warsztaty u Danusi, a dojechać jakoś trzeba
Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB 16:58, 30 lis 2012

Do góry
Syla z pięknymi tulipanami i powiewiem wiosny, Sebek z cyklamenami bardzo na czasie, Urszulla z moim ulubionym storczykiem, Martek z pięknym bukietem z róż i cynii, Renia Rench z uroczą różą Agatka (Hogata), Agnieszka (baraga), Aga_k z clematisem, Zbyszek Gazda z kwiatem ketmii z których słynie Twój ogród, Ania asc z niebieskim bukietem kwiatów bardzo w moim guście, Mariusz (z lilijką wodną niemal jak Tolibowski ), Jola Joku z przepięknym czosnkiem, Agata Ch. z Holandii z niespotykanymi tulipanami, Gosia kaisog ze ślicznym storczykiem, Marzena2007 z cudnym bukietem, Ania Monte z uroczą różą, Ewa z boskimi tulipanami, Ewa z pąkiem róży

- DZIĘKUJĘ WAM Wszystkim za odwiedziny, pamięć, wsparcie i piękne kwiaty gdyby nie Wy, nie byłoby takiego wyniku, Wasze zdrówko

szkoda tylko, że jeszcze nie mogę dzielić się z Wami "gotowym" ogródkiem, ale ten dzień kiedyś nadejdzie mam przynajmniej taką nadzieję .....

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 12:48, 30 lis 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Mam nadzieję, że zły nastrój minął Po za tym za chwilę zaczniesz dekorować dom na święta więc od razu będzie Ci lepiej
Ja się kuruję, bo mnie choróbsko chce pokonać...Na razie jakoś mi to wychodzi Ale pogoda u mnie też beznadziejna - leje, wieje - dobrze, że rolety zasłonięte to tego nie widzę

pozdrawiam

Sebciu jakbym chciała się rozchorować, może ktoś by mi wiruska przesyłką kurierską przesłał ?

Jak po choróbsko to zapraszam do nas kochana! Dwie godziny i wirus gigant masz murowany
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 12:24, 30 lis 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Mam nadzieję, że zły nastrój minął Po za tym za chwilę zaczniesz dekorować dom na święta więc od razu będzie Ci lepiej
Ja się kuruję, bo mnie choróbsko chce pokonać...Na razie jakoś mi to wychodzi Ale pogoda u mnie też beznadziejna - leje, wieje - dobrze, że rolety zasłonięte to tego nie widzę

pozdrawiam

Sebciu jakbym chciała się rozchorować, może ktoś by mi wiruska przesyłką kurierską przesłał ?

Mogę poprosić któregoś z moich pacjentów, co by ci napluł w kopertę
Bukszpan (Buxus) - uprawa 00:15, 30 lis 2012

Do góry
piasektt napisał(a)
Bardzo dziękuje za pocieszenie !

Do nawożenia swoich starych bukszpanów używam "Agrecol Bukszpan".
Czy takie młodziutkie sadzonki 1-2 letnie można już nawozić? Nię będą "płakać"

Pozdrawiam serdecznie !!!

Nie będą - ale odwdzięczą się za papu
Blaski i cienie nowego życia 23:16, 29 lis 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
Śliczne te dekoracje

A ja będę Twoje podziwiać ze spotkania u Danusi
Blaski i cienie nowego życia 22:57, 29 lis 2012

Do góry
Śliczne te dekoracje
Ogrodnik Mimo Woli cd 22:21, 29 lis 2012

Do góry
No nie...chyba jutro podjadę do tego Lidla - mam po drodze
Mój kawałek raju II 22:11, 29 lis 2012

Do góry
Ania to Tyyyyy? No nie poznałbym Cię
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 21:12, 29 lis 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

pozdrawiam

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 21:09, 29 lis 2012

Do góry

pozdrawiam
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 20:05, 29 lis 2012

Do góry
Kochani, wyciągnijcie swoje stare wianki, można cokolwiek z nich wykorzystać, Sebek dobrze robi, bo jeśli nam się nie przyda, to komuś innemu, Ozdoby zdejmiemy i znajdą całkiem nowe zastosowanie.

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 19:48, 29 lis 2012

Do góry
Sebek, gadatliwy się zrobiłeś. Napięcie wzrasta. Podoba mi się!
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 19:47, 29 lis 2012

Do góry
Na myśl przychodzą mi trzy kolory - ciekawe czy zgadnę

A dzisiaj zrobiłem sobie podkład z gałązek jodły - nie powiem - wygląda ślicznie Ale chyba go skończę już jutro, bo jeszcze dwa podkłady biorę Będę przerabiać ten zeszłoroczny i jakiś jeden nowy będziemy wymyślać
Wszystko czego potrzebuję to dom pełen książek i ogród pełen kwiatów... 18:08, 29 lis 2012

Do góry
Cudne zdjęcia
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 14:23, 29 lis 2012

Do góry
Pędzę zobaczyć wianki, a tu nie ma Najwyżej pojutrze je zobaczę
Mój 4 arowy azyl... 22:18, 28 lis 2012

Do góry
Gabriela napisał(a)
"Słodkie fijołki, słodsze niż wszystkie róże..."
Ta stara piosenka była o innych fiołkach (fijołkach), ale o tej porze roku te parapetowe są słodkie, zwłaszcza z braku róż.
A storczykiem robisz konkurencję Sebkowi.

Tak, Sława Przybylska pięknie o tych innych śpiewała, bardzo melodyjna piosnka O tej porze roku, trochę koloru w mieszkaniu, dobrze na psychikę działa
Sebek w uprawie storczyków już mistrzem prawie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies