Zimówki już mam dawno założone U mnie dość intensywnie pada deszcz, mam nadzieję, że na tym się to zakończy - bo jutro warsztaty u Danusi, a dojechać jakoś trzeba
Syla z pięknymi tulipanami i powiewiem wiosny, Sebek z cyklamenami bardzo na czasie, Urszulla z moim ulubionym storczykiem, Martek z pięknym bukietem z róż i cynii, Renia Rench z uroczą różą Agatka (Hogata), Agnieszka (baraga), Aga_k z clematisem, Zbyszek Gazda z kwiatem ketmii z których słynie Twój ogród, Ania asc z niebieskim bukietem kwiatów bardzo w moim guście, Mariusz (z lilijką wodną niemal jak Tolibowski ), Jola Joku z przepięknym czosnkiem, Agata Ch. z Holandii z niespotykanymi tulipanami, Gosia kaisog ze ślicznym storczykiem, Marzena2007 z cudnym bukietem, Ania Monte z uroczą różą, Ewa z boskimi tulipanami, Ewa z pąkiem róży
- DZIĘKUJĘ WAM Wszystkim za odwiedziny, pamięć, wsparcie i piękne kwiaty gdyby nie Wy, nie byłoby takiego wyniku, Wasze zdrówko
szkoda tylko, że jeszcze nie mogę dzielić się z Wami "gotowym" ogródkiem, ale ten dzień kiedyś nadejdzie mam przynajmniej taką nadzieję .....
Mam nadzieję, że zły nastrój minął Po za tym za chwilę zaczniesz dekorować dom na święta więc od razu będzie Ci lepiej
Ja się kuruję, bo mnie choróbsko chce pokonać...Na razie jakoś mi to wychodzi Ale pogoda u mnie też beznadziejna - leje, wieje - dobrze, że rolety zasłonięte to tego nie widzę
pozdrawiam
Sebciu jakbym chciała się rozchorować, może ktoś by mi wiruska przesyłką kurierską przesłał ?
Mogę poprosić któregoś z moich pacjentów, co by ci napluł w kopertę
Mam nadzieję, że zły nastrój minął Po za tym za chwilę zaczniesz dekorować dom na święta więc od razu będzie Ci lepiej
Ja się kuruję, bo mnie choróbsko chce pokonać...Na razie jakoś mi to wychodzi Ale pogoda u mnie też beznadziejna - leje, wieje - dobrze, że rolety zasłonięte to tego nie widzę
pozdrawiam
Sebciu jakbym chciała się rozchorować, może ktoś by mi wiruska przesyłką kurierską przesłał ?
Kochani, wyciągnijcie swoje stare wianki, można cokolwiek z nich wykorzystać, Sebek dobrze robi, bo jeśli nam się nie przyda, to komuś innemu, Ozdoby zdejmiemy i znajdą całkiem nowe zastosowanie.
Na myśl przychodzą mi trzy kolory - ciekawe czy zgadnę
A dzisiaj zrobiłem sobie podkład z gałązek jodły - nie powiem - wygląda ślicznie Ale chyba go skończę już jutro, bo jeszcze dwa podkłady biorę Będę przerabiać ten zeszłoroczny i jakiś jeden nowy będziemy wymyślać
"Słodkie fijołki, słodsze niż wszystkie róże..."
Ta stara piosenka była o innych fiołkach (fijołkach), ale o tej porze roku te parapetowe są słodkie, zwłaszcza z braku róż.
A storczykiem robisz konkurencję Sebkowi.
Tak, Sława Przybylska pięknie o tych innych śpiewała, bardzo melodyjna piosnka O tej porze roku, trochę koloru w mieszkaniu, dobrze na psychikę działa
Sebek w uprawie storczyków już mistrzem prawie