Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Milka 10:41, 30 lis 2012

Obejrzałam wizytówkę, piękne zdjęcia, bo pięknie u ciebie
udanej imprezki życzę
anieszka 12:24, 30 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)

Mam nadzieję, że zły nastrój minął Po za tym za chwilę zaczniesz dekorować dom na święta więc od razu będzie Ci lepiej
Ja się kuruję, bo mnie choróbsko chce pokonać...Na razie jakoś mi to wychodzi Ale pogoda u mnie też beznadziejna - leje, wieje - dobrze, że rolety zasłonięte to tego nie widzę

pozdrawiam

Sebciu jakbym chciała się rozchorować, może ktoś by mi wiruska przesyłką kurierską przesłał ?

Mogę poprosić któregoś z moich pacjentów, co by ci napluł w kopertę
anieszka 12:28, 30 lis 2012

Wizytówka - cudo, a ogród zapiera dech, ech kiedy mój taki będzie
kaisog1 12:48, 30 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)

Mam nadzieję, że zły nastrój minął Po za tym za chwilę zaczniesz dekorować dom na święta więc od razu będzie Ci lepiej
Ja się kuruję, bo mnie choróbsko chce pokonać...Na razie jakoś mi to wychodzi Ale pogoda u mnie też beznadziejna - leje, wieje - dobrze, że rolety zasłonięte to tego nie widzę

pozdrawiam

Sebciu jakbym chciała się rozchorować, może ktoś by mi wiruska przesyłką kurierską przesłał ?

Jak po choróbsko to zapraszam do nas kochana! Dwie godziny i wirus gigant masz murowany
gusiarz 16:37, 30 lis 2012

Marzenko - ja też doła mam i jakoś nawiet nie chce mi się wpisywać w moim wątku. Nawet mojego warzywnika nie zdążyłam uporządkować przed zimą. Cóż, wiosną chyba przyjemniej będzie niż teaz w ogrodzie
Mala_Mi 16:49, 30 lis 2012

Madżenko śliczna wizytówka I śliczny ogród...... te wizytówki to super sprawa .... w pigułce oglądamy i mamy całokształt.....
Welka 16:55, 30 lis 2012

Witam!
W tamtym wątku nie gratulowałam tysiaczka, w tym już 30 strona i jeszcze wizytówka do tego, a nie było mnie z tydzień na ogrodowisku
Ogród podpatruje od dawna i coraz bardziej się nim zachwycam
Pozdrawiam
krisec 17:16, 30 lis 2012

Pięknie Ujęłaś ogród, extra wizytówka.
Pozdrawiam.
Madzenka 18:05, 30 lis 2012

Mariuszu - cieszę się, źe do mnie zawitałeś. Obserwuję Twoje wpisy i czas Cię odwiedzić
Agaciu - wreszcie zrobiłam wizytówkę, bo przecież trudno sobie wyrobić pogląd nt ogrodu wśród tylu stron
Betysiu - szalona kobieto o poranku, tuliskam a co do głowy to właśnie jesienią często mnie to nęka, nie lubię takich wahań pogody ale nie narzekam bo meteopaci to podobno tylko Polacy
Danusiu - dziekuję za pomoc i czujność
Bea_ta - długo marzyłam aby się położyć na kanapie na tarasie wcześniej to była ciężka harówka aż sie czasami zastanawialam jak mogłam lubić pracę w ogrodzie aż nadszedł taki moment, że więcej wypoczynku w ogrodzie niż pracy
Gabisia - nie chwal zdjęć, bo ja aparat do rąk z powodu ogrodowiska wzięłam. Ae juź sobie kurs fotografi ściągnęłam i zimą będę się uczyć Obiecuję poprawę wiosną
Magda70 - masz piekny ogród, jeden sezon i będzie busz Tak samo się czułam w styczniu 2012. Gdyby nie ogrodowisko pewnie bym takiej motywacji do pracy nie miala, ale dzięki grupie wsparcia trzeba było sadzić, sadzić, sadzić nawiozić, strzyc, podlewać i focić Ogrodowisko zobowiązuje. Jeśli chcesz to ci grupę wsparcia na wiosnę załatwimy A z Bożego Narodzenia nie rezygnuj!!!
Irenko - imprezka dopiero jutro, z jednego wyjzdu zrezygnowalam co za dużo to niezdrowo dla wątroby
Anieszka - pakuj wirusa w kopertę bo mi się leżeć chce a i plan sprzedaży trzeba do końca roku zrobić
kasiog- ja chcę leciutkiego wiruska a Ty od razu z grubej rury
Gusiarz - ja też mam kryzys energetyczno - intelektulany oby do świąt
Ania Asc - mialam problem aby znaleźć porządne zdjęcia do wizytówki, jednak taki wątek zobowiązuje... No cóż dobrze że wizytówkę można modyfikować
Ewelinka - cieszę się że zaglądasz, widzę że już masz 1000 postów!
Kris - pięknie będzie w przyszłym roku przecież 1000 cebulowych musi zakwitnąć, graby za płotem urosna a cisy pomiędzy gabionami będą równiejsze, obwódki bukszpanowe podrosną...
stychaz 18:07, 30 lis 2012

Witaj Madżenko,

również gratuluję pięknej wizytówki, teraz tylko czekamy na puch....