Za to domowe przedszkole bardzo cieszy…
pomidorki już spore, myślę że za 3 tygodnie pójdą do gruntu
poziomki też podrosły, choć one bardzo powolny wzrost mają i przy okazji pokażę zakupione chwilę temu, a podpatrzone u Kasyi w ogrodzie, modliszki do spinania roślin…super wyglądają
Nie na tym kiedyś forum je umieszczałam. Na tym jeszcze wówczas nie "działałam" .
Ale ponoć każdy napis , podpis można usunąć.I z tego tez .
Tak to się robi, duża firma Oczarjk- i takie BRZYDKIE rzeczy :
Patrząc na te zdjęcia chciałoby się powiedzieć bajkowo Ale o tej porze roku to chyba... lepiej nic nie powiem
Fatalnie, że tyle strat w ogrodzie . Owocowe już u Ciebie kwitły? Bo jeżeli nie to jest szansa, że pakom nic się nie stało.
Magnolii szkoda - czekamy na nią cały rok na te 2-3 tygodnie kwitnienia... a tu wystarczy jeden mocniejszy przymrozek i znów czekanie cały rok. Myślałam nad posadzeniem kremowej i bordowej magnolii, ale chyba się już rozmyśliłam. Za dużo stresu by mnie to kosztowało. Jadąc do pracy przejeżdżam obok kilku posesji, gdzie były cudne duże już magnolie obsypane ogromną ilością pąków i kwiatów. Teraz drzewa magnoliowe wyglądają żałośnie, aż mi się serce kraje
Kocimiętka i klony odbiją ponownie.
Super że ciemierniki uratowane Okrywałaś je czymś?
Ta propozycja Moniki jest świetna. Kulki można zrobić w wszystkiego, nawet z jaśminowca. Kwestia aby każdą roślinę (krzew mam na mysli) przycinać. Nawet w sześcian. Niekoniecznie w kulkę.