Dzięki! Trochę się nazbierało , teraz jestem zachwycona kasztankiem jarzębolistnym bo zdaje się że będzie obficie kwitł - jutro pączusie obfocę. Pięknie przezimowała trybula leśna Raven's Wing i wiązówka bulwkowata Plena i tamaryszek francuski będzie kwitł
Aniu - cis to Baccata aurea.
Jak kupowałam, ostrzegała mnie pani ze szkółki bardzo powoli rośnie i tylko wzięłam jedna szt.
drugi mam Baccata Brzeg podobny, rośnie obok
z lewej strony, tylko takie mam w tej chwili zdjęcie.
Już z parapetów wyniosłam i rosną w tuneliku w mnożarce.
Klon jest super.....zaraz będzie hitem forumowym bo aktualnie drzewa wielopniowe są obowiązującym trendem .....ale ten klon jest wyjątkowy....idealnie tam pasuje czekam na liście bo wtedy pokaże co ma najładniejsze
Agusia, no żebyś wiedziała Przeczytałam rano co Gosia napisała i sobie myślę, co racja to racja Potem będę żałować, że nie mam fotek z wiosny Wszystko tak szybko mija, chociaż na zdjęcia sobie popatrzę
Kolejne pąki - może zdążą na święta
Właśnie... chyba nie zdążyłam napisać, że w ub sobotę stałam się posiadaczką dwóch świdośliw
Też czekają na montaż szklarni, będą rosły przed wejściem
A przynajmniej na razie taki jest plan
Cebulice mam we wszystkich krzewach. to skutek przesadzania z innych rabat.
Posadziłam w tygodniu hortensję Silver Dolar w kole, w samym środku jest Lady Pink.
Chce powiększyć koło, czeka zdjęcie darni.
Teraz poważne pytanie? mam rozchodniki Brilans i będą z podziału hosty Patriot, jak to zestawić w tym kole?