Ale ładna, mogłaby już taka zostać A to klapnęło na zimę? Nie było częściowo chociaż zimozielone? A czemu trzcinnika podejrzewasz? Moje KF wielkością zbliżone teraz, ciut większe może ale chyba masz jakiś powód? Trzcinnik raczej by ci zakwitł, nawet wypierdki z trzema liśćmi kwitną. Ty szukaj w środku kępy czy tam czego małego nie ma.
A ty wiesz że trzcinnika krótkowłosego mam z nasion i skubany tak przyrasta że szok Szkoda że ci Agata nie napisała czy jej podobny :/ Ale bez łaski, wpisz nazwę w Google i zobaczysz że rzeczywiście kępa taka rozwalona raczej- kępa liści rzecz jasna Same zagadki ostatnio Fajnie.
Z lilaków tylko jedną odmianę znam bo kupna więc miała fiszkę, reszta u mnie to rośliny przygarnięte. Zazdroszczę ci że za chwileczkę taka radość cię z nimi czeka Ostatnio wykopałam sobie kilka odrostów zwykłych białych i buch do doniczek- będzie podbój terenu
wygląd kępy jak trzcinnika ale wieksza
2 x wieksza niż krotkowlose (tez mam) i troche wieksza niz karl f.
to jest zeszloroczna siewka ! a opbok widac karl f., owszem sadzone wiosna zeszlego roku ale z 1,5 l doniczek wiec mialy juz ze 2 lata...
to jakis trzcinnik giganteus moze jest taki ??
a lilaki to jeszcze....przy takiej pogodzie ze 2 tyg
a moze przyjedziecie do mnie i do Powsina na lilaki za 2 tyg ? Renia moze da sie namowic
po lewej ta trawka, po prawej karl f. a z przodu rozplenica little bunny, jeszcze sucha z daleka i mała kłosownica (jasnozielona)