2,2-2,3 chyba jeśli się nie mylę, póki co nic się nie dzieje, ale nie robimy wielkich ognisk raczej
Tutaj ostatnie dopalające się. Zazwyczaj jest kilka kawałków drzewa
hahahahah Vanilki maja to do siebie, ze niestety nie są sztywne jak limki czy pinki, a już szczególnie młode. Moje mam od 2011 a i tak je wiąże by nie legły na trawniku. Po pierwszych ulewnych deszczach bez wiązania wyglądają tak (zauważ, że rozchodniki tam są )
ja wszystko robię na oko, a że miejsca mam mało to posadzone pewnie za blisko i za gęsto
wykonane własnoręcznie to duże nadużycie , ale... Donica kupiona gotowa, pompka kupiona gotowa, trzeba było tylko otwór zrobić, zamontować i podłączyć do prądu
Jaki to środek? Co prawda ja nie planuje tam nic, ale zawsze warto wiedzieć. Póki co Piotr wsypał tabletkę basenową (nie wiem jaka ale chlorem nie pachnie bo ja mam uczulenie na chlory wiec wyczuje z daleka)
dzięki, długo szukałam odpowiedniej donicy, tzn widziałam dawno ale ceny mnie z nóg zwalały, szukałam okazji i znalazłam Nie będę ukrywała, że mi się podoba
akurat to zestawienie jest u mnie od trzech lat i co roku je pokazuję. Wiem że w wielu ogrodach też już jest ta kombinacja conajmniej od roku. Lew widząc moje zdjęcie w konkursie odrazu wiedziała skąd ono i przyszła na wątek powiedzieć że widzi je
jeśli to ma być soliter to nie, ale jeśli zwarta ściana to tak, ba ja nawet wsadziłabym 4szt jedną z lewej i 3 z prawej tak by drzewo było między nimi(wyrastał z) ale nie widzę szerszej perspektywy i nie wiem co jest obok
miałam kiedys takie zestawienie różnych hortensji i nie wyglądało to dobrze... jeśli chcesz to dosadż z jednej i drugiej strony taki sam rodzaj. U mnie Pinki ma grubo ponad metr wysokości. Trudno doradzić co posadzić przed, patrząc na taki mały wycinek. Pokaż większa perspektywę