Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Peppermint 04:35, 06 sie 2015

Witaj Aniu, ja także posadziłam u siebie pod hortkami rozchodniki, świetnie się sprawdzają jako podpory i ta gra kolorów. Gratuluję wygranej w konkursie, jesteś prekursorem tego zestawienia i miło, że ktoś to zauważył i docenił a teraz wielu się inspiruje, włącznie ze mną. Bardzo podoba mi się Twoje ciurkadełko, wykonane własnoręcznie przez M cieszy zapewne ogromnie. Pozdrawiam
Madzenka 06:34, 06 sie 2015

W ciurkadełko będziesz lala srodek z chlorem? Bo roslin w nim nie masz? U mnie taki środek zabił żabe.... I zaszkodził lili, teraz zakupiłam za rada Ensaty produkt nieszkodliwy dla żywych organizmów.
Ja sobie z zielona woda nie moge poradzic....
ZielonaAnia75 06:36, 06 sie 2015

Ana spóźnione, ale szczere gratulacje wygranej w konkursie! Wcale mnie nie dziwi, że wygrałaś. To zestawienie roślin, jak i wiele innych jest absolutnie boskie, ale Ty to wiesz.
Ciurkadełko idealnie pasuje do Twojego ogrodu! Tylko czekałam, aż popłynie w nim woda
Filemon24 08:20, 06 sie 2015

Ja wcześniej też planowałam posadzić rozchodniki przy hortensjach a jeszcze nie widziałam zdjęcia konkursowego a teraz jak je zobaczyłam to na pewno posadzę rozchodniki z hortensjami wygląda to świetnie
Anias 09:21, 06 sie 2015

Madzenka napisał(a)
W ciurkadełko będziesz lala srodek z chlorem? Bo roslin w nim nie masz? U mnie taki środek zabił żabe.... I zaszkodził lili, teraz zakupiłam za rada Ensaty produkt nieszkodliwy dla żywych organizmów.

Madzenko a jaki to srodek?

Ana zajrzysz do mnie? Nie wiem ile moge wcisnac hortek..
ana_art 09:47, 06 sie 2015

Anias napisał(a)

Madzenko a jaki to srodek?

Ana zajrzysz do mnie? Nie wiem ile moge wcisnac hortek..
ile się da
ana_art 09:50, 06 sie 2015

Filemon24 napisał(a)
Ja wcześniej też planowałam posadzić rozchodniki przy hortensjach a jeszcze nie widziałam zdjęcia konkursowego a teraz jak je zobaczyłam to na pewno posadzę rozchodniki z hortensjami wygląda to świetnie

akurat to zestawienie jest u mnie od trzech lat i co roku je pokazuję. Wiem że w wielu ogrodach też już jest ta kombinacja conajmniej od roku. Lew widząc moje zdjęcie w konkursie odrazu wiedziała skąd ono i przyszła na wątek powiedzieć że widzi je
ana_art 09:52, 06 sie 2015

ZielonaAnia75 napisał(a)
Ana spóźnione, ale szczere gratulacje wygranej w konkursie! Wcale mnie nie dziwi, że wygrałaś. To zestawienie roślin, jak i wiele innych jest absolutnie boskie, ale Ty to wiesz.
Ciurkadełko idealnie pasuje do Twojego ogrodu! Tylko czekałam, aż popłynie w nim woda
dzięki, długo szukałam odpowiedniej donicy, tzn widziałam dawno ale ceny mnie z nóg zwalały, szukałam okazji i znalazłam Nie będę ukrywała, że mi się podoba
ana_art 09:54, 06 sie 2015

Madzenka napisał(a)

Jaki to środek? Co prawda ja nie planuje tam nic, ale zawsze warto wiedzieć. Póki co Piotr wsypał tabletkę basenową (nie wiem jaka ale chlorem nie pachnie bo ja mam uczulenie na chlory wiec wyczuje z daleka)
ana_art 09:56, 06 sie 2015

Peppermint napisał(a)
Witaj Aniu, ja także posadziłam u siebie pod hortkami rozchodniki, świetnie się sprawdzają jako podpory i ta gra kolorów. Gratuluję wygranej w konkursie, jesteś prekursorem tego zestawienia i miło, że ktoś to zauważył i docenił a teraz wielu się inspiruje, włącznie ze mną. Bardzo podoba mi się Twoje ciurkadełko, wykonane własnoręcznie przez M cieszy zapewne ogromnie. Pozdrawiam

wykonane własnoręcznie to duże nadużycie , ale... Donica kupiona gotowa, pompka kupiona gotowa, trzeba było tylko otwór zrobić, zamontować i podłączyć do prądu