Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

ana_art 09:59, 06 sie 2015

ren133 napisał(a)
Ana
A jaką żurawkę masz przy rozchodnikach ... no wiesz tych z nagrodzonego zdjęcia?
Southern Comfort

ren133 napisał(a)
Ana
A jaką żurawkę masz przy rozchodnikach ... no wiesz tych z nagrodzonego zdjęcia?
Southern Comfort

siaaska napisał(a)
Zaglądam po długiej nieobecności i wciąż zachwycam się Twoim ogrodem Kosmosy czekoladowe pachną czekoladą czy tylko kolor maja taki? Tak czy siak super wyglądają
Ciurkadełko pewnie przyjemnie szumi... u nas też jak puszczę sobie nad suchym stumykiem wodę z węża... Może uda się je dokończyć w przyszłym roku... Chyba się nie doczekam

Pachną ale to subtelny zapach z bliska, no chyba że jest ich dużo i gorąco to wtedy wyczuwalnie
ana_art 10:03, 06 sie 2015

Pszczelarnia napisał(a)

Ależ te pomidorowe kolory są piękne i jeszcze wygrały w konkursie wertykalnym. Upał - majaczę, się cieszę.

lubię Twoje majaki
ana_art 10:12, 06 sie 2015

Jana napisał(a)
Anetko czy już opatentowałaś rozchodniki pod hortensją? Moje hortensje obwisły, mają jeden sezon, denerwuje mnie to. Podwiązałam je ale nie wygląda to estetycznie, pozwolisz, że zgapię Twój pomysł? W końcu trzeba korzystać z dobrych wzorców.... A ile masz tam rozchodników i w jakiej odl sadziłaś je przed hortensjami?
hahahahah Vanilki maja to do siebie, ze niestety nie są sztywne jak limki czy pinki, a już szczególnie młode. Moje mam od 2011 a i tak je wiąże by nie legły na trawniku. Po pierwszych ulewnych deszczach bez wiązania wyglądają tak (zauważ, że rozchodniki tam są )

ja wszystko robię na oko, a że miejsca mam mało to posadzone pewnie za blisko i za gęsto
AlKa 10:30, 06 sie 2015

Ana a pinky winky z jaką żurawką byś połączyła?
Hogata 10:32, 06 sie 2015

ana_art napisał(a)

Jak wysoka jest konstrukcja altany? I czy jak palicie ognisko to czy dym nie opala drewna?
ana_art 10:33, 06 sie 2015

AlKa napisał(a)
Ana a pinky winky z jaką żurawką byś połączyła?
a to zależy co jest wkoło u mnie pinki ma bardzo podobny kolor co Vanilka
ana_art 10:55, 06 sie 2015

Hogata napisał(a)

Jak wysoka jest konstrukcja altany? I czy jak palicie ognisko to czy dym nie opala drewna?
2,2-2,3 chyba jeśli się nie mylę, póki co nic się nie dzieje, ale nie robimy wielkich ognisk raczej
Tutaj ostatnie dopalające się. Zazwyczaj jest kilka kawałków drzewa
Hogata 11:03, 06 sie 2015

Czyli spokojnie można palić
Fajne to jest bo jak wieczór chłodny, a takie są to można się ogrzać przy ognisku.