Sprawdziłem i strasznie dużo kosztują samoloty ... A pociągiem pojadę 2 godziny z hakiem za kilkadziesiąt złotych, bo jeszcze mam 37 procent zniżki... Na razie jeszcze nie wiem do końca czy będę czy nie...Się okaże - działam wg swojego przysłowia życiowego
ojtam lot z Krakowa do Warszawy w najdroższej opcji to 4 stówy (niestety sprawdziłam) przy rezerwacji przez net duuuużo taniej, 30 minut i jesteś na miejscu. Ostatnio na gruponie byly też zniżki 20 % na LOT, może jeszcze są?
Oj tam oj tam jak mawia Sebek oprócz filetów pewnie z pełnym wózkiem wyjdziesz.
A rękawiczki męskie skorzane (skóra jak alabaster) Calvin Klein polecam zamiast 700 zł za 139 zl.... Kupilam teściowi w prezencie imienionowym i widzialam, że M miał ochotę
Skórzanae pokrowce na ipady i kompty DG portfel i asek w prezencie mikołajowym dla Mów
Marzenko, Ty to jesteś marketingowiec z krwi i kości! I z powołania jeszcze! Pisałam chwilę temu u Madzi - mam problem z TKMaxem, że nie widzę tego co trzeba. No ale jak mi tak palcem wskazałaś, co warto - mus zakupów dokonać
Dobre!! Kupiłam te co mogą same stać i kupiłam dla Wieloszki i Aga dostała prezent taki sam ode mnie i Madzi!!!
Potwierdzam!!! Mam cudniaste choineczki i jadę na następne zakupy, bo mi dziewczyny cuda jakieś tam wypatrzyły w moich ukochanych fioletach! Jeszcze raz dziękuję Marzenko i buziaki ślę!
Oj tam oj tam jak mawia Sebek oprócz filetów pewnie z pełnym wózkiem wyjdziesz.
A rękawiczki męskie skorzane (skóra jak alabaster) Calvin Klein polecam zamiast 700 zł za 139 zl.... Kupilam teściowi w prezencie imienionowym i widzialam, że M miał ochotę
Skórzanae pokrowce na ipady i kompty DG portfel i asek w prezencie mikołajowym dla Mów
będziemy robić dekoracje świąteczne plus kurs Gagu.
Nie wiem tylko ile osób się zmieści w moim domu
Na razie zgłaszajcie udział, zobaczymy czy się pomieścimy
Ja i Hania to pierwsze uczestniczki. Lista uczestników:
Hania
Danusia
Kaisog
Gagu
goście specjalni - Ania i Mati z Ogrodu zimozielonego
Anieszka z Ogrodu na Cedrowej
gość specjalny - Ela z Ogrodu preriowego
Kraania
Halinka Zawit...
Syla
Sebek
Ozz
Agata ??
Kurde! Co jakiś facet , szuka drugiej połówki ,i jest do rzeczy,to przedział wiekowy nie ten!
A tu i miejsce gdzie mieszka fajniste,i dom z ogrodem,prawie utworzonym,i oko młodzieńca przytomnie zza kwiatków wygląda,tylko ........nie dla mnie......buuuuuu
Haniu poniewaz chce Was lepiej poznac staram sie odwiedzac Was po kolei i poczytac co piszecie od poczatku.Pewnie nie wszystkich bo to bedzie nie mozliwe no ale mysle ze wiekszosc z Was, dzisiaj przyszedl czas na Sebka no i co juz sie nasmialam az mnie boki bola. Moj dzien zapowiada sie bardzo wesolo super wnosicie tyle radosci w moje zycie.
Biedny Sebek ma sie z tymi "babami"
Ile sama bym dala zeby zaineresowania mego M chociaz troszeczke poszly w kierunku kwiatkow no ale coz.
Haniu przedzial wiekowy nie przeszkadza a Ty jestes piekna mloda kobieta a te jablka to teraz jakies robaczywe chyba ze polowke z ogrodowiska to Danusia poradzi cos na te robale ha ha ha pozdrawiam
Normalnie strzelam focha! z melodyjką i przytupem Nie dość, że ozdoby Blomusa wykupują to jeszcze zdjęć ze spotkania nie ma!
Zazdroszczę Wam bliskości Tk maxa... u mnie najbliższy w Krakowie...Ale nie ma to jak np. własnoręcznie zrobiony wianek - chyba jeszcze spróbuję z pierścieniami na serwetki I girlandami - i świerkiem inwersa z gałęzi Muszę tylko gdzieś czas dokupić
Normalnie strzelam focha! z melodyjką i przytupem Nie dość, że ozdoby Blomusa wykupują to jeszcze zdjęć ze spotkania nie ma!
Zazdroszczę Wam bliskości Tk maxa... u mnie najbliższy w Krakowie...Ale nie ma to jak np. własnoręcznie zrobiony wianek - chyba jeszcze spróbuję z pierścieniami na serwetki I girlandami - i świerkiem inwersa z gałęzi Muszę tylko gdzieś czas dokupić
Sebek na mnie ze zdjęciami na razie nie licz... Ogród widzę wyłącznie w ciemnosciach. Nawet w weekendy nie widzę go ... Mam problem kiedy okopczykuję róże i inne wrażliwe rośliny..
A co do Tk Max to wsiadaj w Felkę i na zakupy!!! Kiedy dostaniesz dokument?
Pojęcia nie mam...Na stronie, gdzie się sprawdza kiedy można odebrać piszą, że nie złożono jeszcze wniosku o wydanie - lub jest do odbioru...A dopiero sprawdziłem to w piątek i nie wiem czy w pięć dni się wyrobili czy jeszcze wniosek nie jest złożony...Poczekam do jutra - a we wtorek najwyżej do starostwa zadzwonię...