Aganiu kolor to lekki róż. tak wyglądał na zdjęciu, a jak będzie w realu to pokażę Starą jabłoń obfocę wcześniej zaraz za oknem zakwitnie czereśnia pączki ma grubiutkie i nabrzmiałe.
Cześć, przyszedłem na zwiady. Przeleciałem zaległe strony i zatrzymałem się na tym zdjęciu. Nie wiem czy lepiej wyglądają zdjęcia, czy w rzeczywistości ale ten widok prezentuje się SUPER!!!
Dereń kousa, w tle chwasty, które dzisiaj już wypieliłam
Świeczki już są na sośnie
i bylinówki się wypełniają.... w dużej mierze chwastem, ale po deszczu nie ma jak w nich robić , musi przeschnąć
Wiesz co, bukszpany są na tyle ładne że jakość zdjęcia w niczym nie przeszkadza
Ja bym sobie je tak zostawił, luźna kompozycja Ale to tylko moje zdanie
A ja co roku na imieniny - robię mojej Mamie balkon (to już taka nasza tradycja) zasady są proste - ma być kolorowo i pachnąco (po lewej niewidocznej na zdjęciu części na dole są pachnące i kwitnące zioła)
Może nie jest to kompozycja wysokich lotów ale dla nas balkon wygląda ślicznie. Pelargonie na górze mają szanse na przetrwanie tylko jeśli posadzone są bardzo gęsto - nie da się przekonać gołębi by spadały robić sobie gniazda do kogoś innego co roku mimo patyczków łamią części pelargonii.
Kasia przyszedłem w odwiedziny i co? I muszę cię ochrzanić
Co ty chcesz żebym ja od takich zdjęć na zawał padł? Stanowczo jest za ładnie, że o innych fotach nie wspomnę- a co dopiero w realu