Dziękuję za miłe słowa. Przyznam, że też czekam na tę różę. Na zdjęciach w necie i u innych forumowiczów jest piękna. Tym bardziej, że podarowana od serca Ahh byle do czerwca i wszystko będzie jasne, choć róże przeważnie w 1 sezonie mają inne wybarwienie i kształt.
dotarła moja świdosliwa
śliczna jest chociaż początkowo chciałam większy egzemplarz żeby mieć efekt Wow.
teraz też mam ale w mniejszym stopniu
siry za jakość zdjęcia ale wróciłam późno na zewnątrz zimnica więc jest co jest
Radziu wczoraj na dzialeczce, dzis na dzialeczce. Szkoda ze tak szybko robi sie ciemno. Na dzialke ide dopiero po 17, po pracy a o 20 nastaja mroki. Chcialam pochwalic sie juką ktorej szczepki dostalam od Tereski. Mam nadzieje ze przyjmie sie.
I ciemiernikiem
Dzis troche porobilam. Zakladam kącik z zurawkami.
Witam się i dołączam do grona szczęśliwych posiadaczy warzywnika w skrzyniach
Co prawda, jeszcze niedokończony, ale skrzynki już wypełnione, obsiane i już wychodzą rzodkiewki, sałata i groszek
Moja była podobna tylko może trochę większa Słuchaj ryzyk fizyk teraz jest chłodniej zapowiadają opady pogoda wymarzona Ja bym dzieliła. Z jednej sadzonki i tak nie skomponujesz rabaty a możesz mieć dużo więcej.
Ewa będzie łyso zwłaszcza o tej porze roku. Trawy ścięte do zera i różane gałązki. Musisz zadać sobie pytanie czy będzie cię to denerwować. Zestawienie jak najbardziej bardzo fajne i efektowne. Mam kilka pinów zapisanych traw z różami,
Widzisz to miejsce na co dzień zimą?
Niezawodne bukszpany uzupełnią każdą rabatę https://www.ogrodowisko.pl/watek/105-kompozycje-z-trawami-w-roli-glownej?page=18