Dzisiaj patrząc na gazetki wnętrzarskie myślałem, czy Kasia znów coś pokaże ze sklepu - ale jakoś nigdy nie mogę na Ciebie trafić na ogrodowisku Pozdrawiam - i więcej czasu dla nas życzę
Hi Sebek!
Dziś przepis na coś naprawdę wyjątkowego do jedzonka. Co do sklepu tendomowego to walczymy nieustająco. Momentami brak siły i chęci. No wiesz co do mojego zabiegania to pragnę zauważyć, że próbuję pogodzić moje realizacje zawodowe z życiem codziennym i trójką dzieci. Jest wesoło! Póki co walczę i nie poddaje się . No ale wiesz, że Ty przy ostatniej wizycie w Komorowie nie zajrzałeś do nas ?
Następnym razem zapraszam... a jak Ty się masz i co porabiasz ?
Wiem...jakoś tak wyszło, że nawet nie wszedłem....ale spoglądałem przy plewieniu zielonego dachu do Was Co porabiam.....najważniejsze chyba to, że egzamin na prawko mam w piątek....A jak zdam to będę mógł do Was jeździć częściej
Nooo...trochę tego jest Ale dużo więcej wydarzyło się w moim aktualnym wątku - więc zapraszam Podsumowanie prac z 2011 pisałem chyba w Sylwestra - ale teraz ogród wygląda zupełnie inaczej
Dzisiaj patrząc na gazetki wnętrzarskie myślałem, czy Kasia znów coś pokaże ze sklepu - ale jakoś nigdy nie mogę na Ciebie trafić na ogrodowisku Pozdrawiam - i więcej czasu dla nas życzę
Hi Sebek!
Dziś przepis na coś naprawdę wyjątkowego do jedzonka. Co do sklepu tendomowego to walczymy nieustająco. Momentami brak siły i chęci. No wiesz co do mojego zabiegania to pragnę zauważyć, że próbuję pogodzić moje realizacje zawodowe z życiem codziennym i trójką dzieci. Jest wesoło! Póki co walczę i nie poddaje się . No ale wiesz, że Ty przy ostatniej wizycie w Komorowie nie zajrzałeś do nas ?
Następnym razem zapraszam... a jak Ty się masz i co porabiasz ?
Danusiu - sesja cudna! A kiedy najlepiej zbierać nasiona werbeny patagońskiej?? Będę ją rozsyłać wiosną, ale chcę sobie ją wsiać tu i ówdzie - chyba mogę już????
Jak tak patrzę to wcale się nie dziwię, czemu nikt oprócz Sylllwii nie przeczytał u mnie Ody do Hanny skoro tutaj taaaaki serial mamy Najśliczniejsze są te donice - dużo dają temu ogrodowi!