Ooooo super zakupki i jaka fajna minka zwycięscy !!! trzymaj tunelik trzymaj jeszcze się przyda po świętach na pewno już będzie cieplej ja też mam w planach magnolię ale ciemną choć Twoja urokliwa buziaki
wilczomlecze od Małej Mi ...chyba
peonie drzewiaste bordo z nasion od Mariusza w tym sezonie już widać...bardzo się cieszę, o martwiłam się długo czy coś z nich będzie, czy nie wyplewię przypadkiem
Patrycjo, mam borówki w dalszym ciągu. Na tym samym miejscu od 20 paru lat. Te same krzewy. Od czasu do czasu wycinam stare pędy w celu odmłodzenia. Co roku jesienią sypię im po garści siarki, a wiosna podsypuję azofoską, Nie za dużo, też po garści. A w sezonie czasami daję magiczna siłę, jak juz zaczynaja pojawiac sie owoce. Ale przede wszystkim dużo wody. W czasie owocowania i w sierpniu, kiedy na łodygach wiążą się pąki na następny sezon.
Ale pomidory wyhodowałaś WOW. moje nawet nie jedna trzecia twoich, no chyba że moje to koktajlowe
Śliczną wiosnę masz w ogrodzie, a sasanki może się zapyliły między sobą, u mnie zazwyczaj tak się dzieje z tulipanami, z wielkiej masy kolorów w końcu zostaje jeden może dwa